messi1918 írta:Most olvasom a Googlén,hogy -17 fok,és derűs idő fogadja a csapatokat, Green Bayban. Remélem ez nem zavarja meg Elit!!!!
grecki már lejebb beírta a várható időt:
tsn.ca/nfl írta:Forecasts are calling for thermometer readings around -15 C for the 6:30 p.m. ET kickoff; yep, a night game in January on the Green Bay tundra. If the wind kicks up, temperatures certainly will dive below -18 C, and head toward the NFL records.
messi1918 írta:Bradyt én nem értem, eddig minden megy, és amikor kéne akkor pedig jönnek az IC-k!
Azért nem akármilyen szél volt. És a IC-ket nem tudta kihasználni a SD, míg Fülöp bátyó 2 IC-jéből a drive végén TD-k lettek!Ráadásul azért Tom adott 2 TD passzt is. És valljuk meg őszintén, nem lehet elvárni Bradytől, hogy minden meccsen hozza azt, amit a Jax ellen produkált...
Azért ma is tanultam valamit. Már tudom, hogy miért írják oda a férfiak okmányaiba is azt, hogy lánykori neve, ugyanis megtaláltam Eli(sa) igazi nevét:
Elisha Nelson Manning, azért ez a nem semmi
Mielőtt bárki azt hinné, hogy én szeretem a Pats-et, vagy szimpatizálok velük, tisztázom, hogy utálom őket, csak próbálok tárgyilagos lenni. Ez nem is nehéz, hiszen a Falcons meg Vick barátunk ideje korán izgalommentessé tette a(z egész) szezont. Örülnék, hogyha a GB megnyerné a SB-t, de sajnos nem ők az esélyesek, és ma még nyerniük kell!