2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha ez nem fizetett hírdetés akkor semmi..Enrique írta:Vegyétek DRIGÓTÓL a DVD-ket, kitűnő minőségűek elérhető áron!!
(Tényleg semmi gond velük, köszi még1x.)
Akkor 2/1. Mivel én is foglalkozom CD-vel meg DVD-vel, így olvasgattam már a dolgok után. Az LG írókról nagyon sokáig azt olvastam, hogy a TDK CD/DVD-t nem tudják kezelni és senki nem is ajánlotta azt. Azóta viszont a TDK ismét megbízhatóbb lemezeket gyárt, már nem az a gyenge minőség. Mióta ez van, azóta még nem hallottam, hogy bárkinek baja lett volna vele. Szóval valózínüleg ez volt a Te problémád.Victor_Valdes írta:Nekem is LG iróm van és TDK cd volt ami nem ment és azóta az ugyanolyan cd-t gond nélkül irja...
Ben-Q dvd-ket vettem, és NEC íróm van. És mit tegyek ha az írom nem tudja kezelni a lemezt? nemvolt még ilyenem, csak azért vagyok ilyen hülyeDrigo írta:Megkérdezhetem, hogy milyen márkájú DVD-ről van szó? Nem LG íród van véletlenül? Amúgy a probléma valószínüleg az, hogy az íród nem tudja kezelni a lemezt.
Tanulság: legközelebb tőlem vedd
Nekem is LG iróm van és TDK cd volt ami nem ment és azóta az ugyanolyan cd-t gond nélkül irja...Drigo írta:Megkérdezhetem, hogy milyen márkájú DVD-ről van szó? Nem LG íród van véletlenül? Amúgy a probléma valószínüleg az, hogy az íród nem tudja kezelni a lemezt.Rajmó írta:sziasztok!
lenne egy problémám. rendeltem oszt.társamtól dvd-ket, de egyik lemezre se tudok felírni filmeket, mert ezt írja ki![]()
próbáltam már leglassabban írni, leggyorsabban, vagy éppenségel a kettő közt, de mindig ugyanezt írja ki.
esetleg nem tudnátok vmi tippet mondani, hogy mit csináljak, vagy dobhatom ki mind a 20 dvd-t?
Tanulság: legközelebb tőlem vedd
Megkérdezhetem, hogy milyen márkájú DVD-ről van szó? Nem LG íród van véletlenül? Amúgy a probléma valószínüleg az, hogy az íród nem tudja kezelni a lemezt.Rajmó írta:sziasztok!
lenne egy problémám. rendeltem oszt.társamtól dvd-ket, de egyik lemezre se tudok felírni filmeket, mert ezt írja ki![]()
próbáltam már leglassabban írni, leggyorsabban, vagy éppenségel a kettő közt, de mindig ugyanezt írja ki.
esetleg nem tudnátok vmi tippet mondani, hogy mit csináljak, vagy dobhatom ki mind a 20 dvd-t?
Nekem is volt ilyen vettem 50 dvd-t a bolttba és egyre se lehetett irni...visszaviszem erre elkezdi hogy milyen balf... vagyok...De nem jöttem rá mi a probléma..Rajmó írta:sziasztok!
kössz....Tudom ki kéne már törölni az üzenő falat...barca99 írta:Nekem se.
Viszont az "eggyütesen" és az üzenőfalon jót lehet röhögni.
énmeg h ods kiterjesztésű fájlok kezelése, de nemsokat t aláltam, de kösziDrigo írta:Gugli a barátodFernando írta:Nemtudja valaki milyen programmal tudok megnyitni .ods kiterjesztésű fájlokat?![]()
De nézd meg EZT, ott elvileg adnak hozzá programot.
Csak annyit írtam be gugliba, hogy ".ods"...
Gugli a barátodFernando írta:Nemtudja valaki milyen programmal tudok megnyitni .ods kiterjesztésű fájlokat?
Ez NBA de legalább foglalkoztál vele és ezt köszönöm.VIII.Henrik írta: Az még sztem túl korai meccs, az nfl meccseket sem szokták 2., 3. nap feltölteni. 1 hetet lehet várnod kell.
Ezt nem tudom hogy köszönjem meg.