Victor_Valdes írta:Nekem is LG iróm van és TDK cd volt ami nem ment és azóta az ugyanolyan cd-t gond nélkül irja...
Akkor 2/1. Mivel én is foglalkozom CD-vel meg DVD-vel, így olvasgattam már a dolgok után. Az LG írókról nagyon sokáig azt olvastam, hogy a TDK CD/DVD-t nem tudják kezelni és senki nem is ajánlotta azt. Azóta viszont a TDK ismét megbízhatóbb lemezeket gyárt, már nem az a gyenge minőség. Mióta ez van, azóta még nem hallottam, hogy bárkinek baja lett volna vele. Szóval valózínüleg ez volt a Te problémád.
BenQ lemezekről őszintén szólva nem sok jót olvastam még, de szrintem hasonló problémával állsz szemben. (Nem véletlen, hogy ilyen olcsó...)
Én is TDK-t használok csak lápon 2x PC-n 4x(ezt tudja csak) szoktam írni, mert úgy vagyok vele, ahogy Miki.
Viszont 20 DVD nem olyan nagy tétel, főleg ha havertól vetted, mert nemhiszem, hogy többe került 1400-nál, (kb 1100-1300 között lehet ekkora mennyiséget beszerezni, mint végfogyasztó) ha mégis sztem vidd vissza Neki, mert az már rablás.
Egyébként aki teljesen a minőség megszálottja, az vegyen Verbatim lemezeket, igaz, hogy drágábbak az átlagnál, de a minőségük is átlag feletti. De őszintén szólva én a TDK-val teljesen meg vagyok elégedve.
Akinek esetleg érdekel TDK DVD/CD keressen meg privátban