el fuero írta:Most kell visszaszívnom minden rosszat amit "kis"Manningről összehordtam. 20 INT után így játszani a PO-ban. Fantasztikus. Nagyon jól csinálja a kiforgásokat, playactiont. Jól veszi észre a blitzeket és odadobja a labdát ahova tervezi.
És akkor Bradyre meg pont fordítva? Mindkettőt utálom, ez nem kérdés, de egy meccs alapján megváltoztatni egy 16 meccsen kialakult képet azért nem tlejesen korrekt, annak ellenére, hogy nem semmi, amit csinált.
A nagy számok törvénye alapján azért a Giants-nek is van esélye, hiszen már harmadszorra taláálkoznak, egyszer már nekik is nyerniük kell, bár ez most nem fog bekövetkezni szerintem. Igaz a Packersre is ezt mondtam...
A Giantsnek jobb a futás elleni védekezés, viszont a Pats alig fut. Ha meg lehet fogni ezt a Patriotsot azt csak a futással lehet, illetve nem szabad Bradyt a pályára engedni, különben...
De ez csak egy meccs találgatni és tippelni lehet, de itt már minden apróságokon múlik.
Marci, ne is említsd...Öcsém minden héten beszámol az éppen mérkőzést játszott bostoni csapat eredményéről, pedig én ezt egy szóval nem kérem tőle, igaz milyen jó fej?