Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez egy. Mondj még pár helyet, ahol ha a világ legjobbja kedvetlen, lusta partiarccá válik, vagy ha a játékosok 'ki tud kevesebbet futni' versenyt játszanak, vagy ha a világ legkreatívabb középpályásai csak hátrafale passzolgatnak (és had ne soroljam...) akkor nyugodtan hagyják dolgozni az adott emberkét.danko94 írta:csak annyi, h a MU-nál már huszon akárhány éve ugyanaz az edző és amikor mélypontok voltak acsapat életében nem őt rúgták ki....
Hát egyszerűbb rákenni mindent, az biztos.barca99 írta:Viszont edzőt könnyebb váltani, mint csapatot.
Eddig volt egy szezon, amikor nem nyert vele semmit a csapat, a többi teljes szezonjában meg mindenki beleszeretett a csapatba. Miről beszélünk egyeltalán?barca99 írta:Ez alapján feltételezem, ha Rijkaard még 40 évig maradna edző, és sohe nem nyernénk semmit, Te akkor is bőszen lobogtatnád, hogy ő bizony a második legsikeresebb edző.huszi írta:Pontosan!!! le kene ma szallni rola es hagyni dolgozni... a Barca tortenelmenek eddigi 2ik legsikeresebb edzoje es meg csak az 5ik eve a klubnal... mint hogy az elottemlevo is mondta, a szamok mellette allnak...es ez a legfontosabb.....
tudni
kell
váltani
Ez alapján feltételezem, ha Rijkaard még 40 évig maradna edző, és sohe nem nyernénk semmit, Te akkor is bőszen lobogtatnád, hogy ő bizony a második legsikeresebb edző.huszi írta:Pontosan!!! le kene ma szallni rola es hagyni dolgozni... a Barca tortenelmenek eddigi 2ik legsikeresebb edzoje es meg csak az 5ik eve a klubnal... mint hogy az elottemlevo is mondta, a szamok mellette allnak...es ez a legfontosabb.....
Azért még eközött a két 'módszer' között is nagy különbség van szerintem. A Madrid úgy nyert sokszor, hogy végighajtották a meccset. Nem a szép játékról szólt, de a belüet kiköpték.Rivaldo11 írta:Sajnos mostanában a játék katasztrófa. Nem mondom, van olyan csapat, ahol nem számít hogyan érik el a győzelmeket...(kire gondolok?), de ez nem a Barcelona...
Ez is igaz! Ez lenne az ideális, az általad említett Milan meccs jó példa!ozsimiki írta:Jólvan,látom sikeresen mellébeszélsz,és nem értetted meg mit írtam![]()
Szakadj már el ettől a 3-4 gólós cucctól...jelenleg szerinted jó játékkal érjük el a sovány győzelmünket? Nem más a mostani 1-0 pl mint a Milán elleni 0-1,ott is csak 1góllal nyertünk de a játék ég és föld...
írtam előbb is,semmi gondom nem lenne az 1-0ákkal,ha mellé NORMÁLIS támadójáték párosulna,és nem állnánk le 1-0 után,bár mostanában nincs honnan leállni
Yessss!!! Lehet csillogni egy 2-0-s meccsen is!huszi írta:sem a multban sem most sem a jovoben nem hiszem h jobb lenne barmivel is egy 4-3as gyozelem egy 1-0asnal. en is jobban elveztem a 04-05-os v a 05-06-os szezont mert nagyon szepen jatszottunk....de 1 golos gyozelem az mindig egy golos marad... szeretnel egy meccset amin az allas mondjuk 13-12 es 1 gollal nyerunk? jobb mint egy 1-0as? az h jol jatszunk nem csal abban mutatkozik meg h sok golt rugunk, hanem h a sok rugott gol mellett joval kevesebbet kapjunk....szemely szerint sztem sokkal gazabb egy 6-5os gyozelem mint egy 1-0-as.. egy 6-5eredmenyrol mi az elso dolog ami eszedbejut? nekem a totalis zurzavar es szervezettlenseg.... es ez sokkal rosszabb egy taktikusan vegigjatszott 1-0as meccsnel...
Lol esetleg te vagy...huszi írta:hat ez lol.. es megis mivel lenne ez jobb?=)) mivel jobb az 1-0nal v a 2-0nal? sztem a 4-3as gyozelmek gazak... nn gaz h vedelmet tekintve... ez a 4-3as 5-3as alom szamodra megoldana a problemakat? ....akko jo lenne a tamadas, [auto_cenzúra] a vedelem, jelen pillanatban a vedelm jo, es nem tul jo a tamadasunk....inkább kapjunk meccsenként 3gólt,és lőjjünk mellé 4-5öt
hat ez lol.. es megis mivel lenne ez jobb?=)) mivel jobb az 1-0nal v a 2-0nal? sztem a 4-3as gyozelmek gazak... nn gaz h vedelmet tekintve... ez a 4-3as 5-3as alom szamodra megoldana a problemakat? ....akko jo lenne a tamadas, [auto_cenzúra] a vedelem, jelen pillanatban a vedelm jo, es nem tul jo a tamadasunk....inkább kapjunk meccsenként 3gólt,és lőjjünk mellé 4-5öt
Ja ja azért a védekezésünkel most nincs gond.dr. Mezey írta:Ez igaz, de azért a szezon fontosabbik része most jön majd, azt hogy mit bizonyított csak az utolsó meccs után derül ki. Az eddig sz*r támadáshoz társuló sz*r védekezés után meg sztem annak örüljünk hogy legalább az utóbbi javult.ozsimiki írta: Ez az év kijárt neki szerintem,de jelenleg nem bizonyított eddig sokat,és a csapat játéka is jelentősen döcög...mert valjuk be nem egy húdejól védekező Barcára vagyunk kiváncsiak,inkább kapjunk meccsenként 3gólt,és lőjjünk mellé 4-5öt
Ez igaz, de azért a szezon fontosabbik része most jön majd, azt hogy mit bizonyított csak az utolsó meccs után derül ki. Az eddig sz*r támadáshoz társuló sz*r védekezés után meg sztem annak örüljünk hogy legalább az utóbbi javult.ozsimiki írta: Ez az év kijárt neki szerintem,de jelenleg nem bizonyított eddig sokat,és a csapat játéka is jelentősen döcög...mert valjuk be nem egy húdejól védekező Barcára vagyunk kiváncsiak,inkább kapjunk meccsenként 3gólt,és lőjjünk mellé 4-5öt
Off:huszi írta: 5 evig nem nyert semmit a mu a keze alatt..
Hát még van asszem többszáz milla hitel amit vissza kell fizetni, úgyhogy olyan sok pénzen azért nem ülünk, plussz elég erős a keret. Egyébként meg vmi perui szélsőn dolgoznak a cataniából a goal.com szerint. Remélem Rijkaard még a 250. győzelmét is meg tudja itt ünnepelni.Karashu írta: Már sok csapat szervezkedik, mi meg ülünk a rohadt pénzünkön, nem hogy vkire már pályáznának, semmi!!!