Nem jön jol ez az Afrika kupa...Touré és Ebué hiánya szörnyű. És akkor mit szoljon a Chelsea

Hát igen, nem véletlenül vitték oda Henket...ozsimiki írta:Azért a Chelsea mutatója nagyon szép,nem hittem volna,h Jose távozása után így fognak állni,csupán 4pont a hátrányuk,vmennyi kupában ott vannak...
Bár a keret erős az tény,de Joseval szinte semmit sem mutattak idén,Granttel+mostmár Henkel pedig elég erősek...
Hát igen, nem volt rossz este.Varga Tamás írta:kovinho!
Gondolom, majd kiugrottál a bőrödből, mi? Szép ajándékkal leotek meg a kedvenceid. Nekem is tetszett. Amúgy szimpatikus csapat a Tottenham. Megérdemelték!
Én is néztem a meccset, és nagyon tetszett. Az Ágyúsokat teljesen szétbombázták. Ha a bajnokságban is így játszanának, akkor most BL-t érő helyen állna Ramos csapata!kovinho írta:Hát igen, ráadásul a Bendter és Gallas összekapott valamin.Game90 írta:Ez a meccs szánalmas volt, teljesen szétesett a csapat. Mindenki bújjon el!![]()
Hatalmasat játszottunk, szinte mindenkinek minden sikerült. Cerny bejátszotta magát a csapatba. Teljesen szétesett az Arsenal, már a 2. gólnál látszott, hogy itt valami nagy dolog van készülőben. Igazi kupameccs, soha rosszabbat!
Glory Glory Totteham!
Szerk.: Most kezdődik az ismétlés.
Hát igen, ráadásul a Bendter és Gallas összekapott valamin.Game90 írta:Ez a meccs szánalmas volt, teljesen szétesett a csapat. Mindenki bújjon el!![]()
Majd meglátjuk...GoDJonzen írta:Tottenham-arzenál 5-1 papírforma![]()
Na innentől kezdve jön az arzenál bukkondáré show!
figyellj, láttam én jáccani mikor MC-s volt láttam mikor Boltonos volt mutatták meccsét mikor Feneres és egyedül az MC ben mutatott vmit nálam!Annyi szerencséje van, hogy még jó korban van! Biztos fog gólokat lőni a cselziben, de az kevés lesz h bajnok is legyen!godjonzen sztem te csak nem láttad Anelkát játszani évek óta, én jó párszor láttam, és még mindig zseni, Trezeguet simán elbújhat mögötte.
Még szerencse, hogy nem láttam az első félidőt a kézi miatt...de nem is akarom bepótolni.Saviola írta:Tottenham H. 5 - 1 Arsenal