2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én leginkább Messi-hez hasonlitanám. Jó ütemben tolja meg a labdát, jol lö, szélröl cselez befelé.Titinho írta:Még annyival egészíteném ki, hogy amúgy Izraeli a srác és idén került fel a B csapatba Pep Guardiola külön kérése a kissrác mivel óriási tehetségnek tartják! 16 éves így van és azért hívta fel, hogy előre lépjen mert szerinte majd megállja a helyét a nagyok között is! (egy Guardiola interjúban olvastam erről)dr. Mezey írta:Gai Yigaal Assulin Forward 09-04-91
az FCB-n csak ennyi van sajna.
Még annyival egészíteném ki, hogy amúgy Izraeli a srác és idén került fel a B csapatba Pep Guardiola külön kérése a kissrác mivel óriási tehetségnek tartják! 16 éves így van és azért hívta fel, hogy előre lépjen mert szerinte majd megállja a helyét a nagyok között is! (egy Guardiola interjúban olvastam erről)dr. Mezey írta:Gai Yigaal Assulin Forward 09-04-91
Ok kössz!dr. Mezey írta:Gai Yigaal Assulin Forward 09-04-91
Hát barátom...Lennon írta:Én nem tudom mit akarnak ezzel a két kölyökkel! ezek azt hiszik hogy két 17-18 éves kölykökkel akár nagyobb csapatokat is megverhetünk azért kell ide egy Eto vagy Henry is nem?a Santander ellen az tutti hogy szerencse volt az a gól amit Henry lőt.Az biztos hogy tehetséges két játékos de hogy nagyobb rangba helyezhesem őket az kizárt.
Nagyon sok fiatal sztár van aki ráadásul már alapember is csapatában mint pl:Nasri,Nilmar,Kahlenberg,Fabrégas,Kerlon... de ez a két kölyök hozzájuk képest még kevés amúgy is mindenki tudja hogyha Dinhó és Eto játszana akkor ők ketten csak cserék lehetnének.
vaLe5 írta: Govanniból aligha lessz roni utód , ő inkább egy Eto'o utód lesz , mindent befut , és mindenkit lefut , de nem mérhető ronihoz.
Na áthoztam ide, mert egyszerre nem tudtam két topicba írni!Replay írta:Pont ez az, hogy mind Gio, mind Bojan faterja végigfenyegetőzte a nyarat, hogy ha fiuk nem játszhat, akkor...Mental_Theo írta:Dos Santos eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
azt mondta ha nem játszhat a nagy csapatban eligazol. ahhoz képest nem mutat annyit mint kéne.
hiába fiatal, tapasztalatlan, ha valaki a kezdőben van mutassa meg miért került be
Ha jól emlékszem, akkor valamilyen Patriknak hívják és Madrid szurkoló...vaLe5 írta:Légyszives aki tudja irja meg a nevét ennek a srácnak , lehet hogy ismerem
Govanniból aligha lessz roni utód , ő inkább egy Eto'o utód lesz , mindent befut , és mindenkit lefut , de nem mérhető ronihoz.
Szerkeszt gomb, ha utólag eszedbe jut valami.
E.
Még régen láttam TV-ben egy szombatehlyi gyerekről van szó. Volt is kint próbajáték szerűségen, játszott is a MU korosztályos csapata ellen, de akkor nem kapott szerződést. Most lehet hogy megkaptaLionel86 írta:Sziasztok! Nem tudom ki látta tegnap a tv ben, sajna én sem láttam de állítólag valami magyar 12 éves kissrácról volt szó akit a barcelona szerződtetett! Tud valaki erről valami információt mondani!??
Akkor még egy tehetség távozik!Bányász írta:Sajnos nem tudom volt-e már szó róla,de nekem új a dolog:
Abramovicsék kinézték maguknak Gai Assulint!![]()
Csak nehogy úgy járjunk vele mint annak idején Fabregassal...!
Tényleg, ezt nem is tudtam, azt hittem OleguerBarcafeco írta:a nyári felkészülési meccseken Giovani lőtte a legtöbb golt a játékosok közül.
Max Gio, mivel Bojan éppen U-17-es VB-n volt a spanyolokkal és nyert ezüstérmet, előtte meg EB aranyat, épp ő lőtte a győztes gólt a döntőben. A tavalyi szezon végén már az A keretnél volt és első meccsén rögtön gólt lőtt, igaz az barátságos meccs volt egyiptomban. De Gio is már tavaly nyáron került a figyelem középpontjába, sőt már a szezon vége felé.Barcafeco írta:A nyári felkészülési meccseken megmutathatja hogy mit tud....Giovani és Krkic is ott robbantak be