Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem már Ő is kevés lenne ide.danko94 írta:Azért a srácok is tehetnek róla nem csak REikard.....HENKET VISSZA!!!!!!!!
Szted azt mondta, hogy na jólvan, passzolgassunk hátul!!! Sztem nem, csak leáll a csapat egy idő után.kovinho írta:Kérdem én, kinek kéne a csapatot felrázni, és megmondani hogy ne hátul passzolgassanak 1-0-nál....sub_bass írta:Kérdem én, Rijkaard játszik?
Meglett az eredmény...
Hát sajna egyet értek...Kövezzetek meg de ha ez marad az eredmény akkor meg is érdemeljük hogy ne nyerjük meg a bajnokságot...Varga Tamás írta: Remélem, 21 órakor a Real kitömi a Villarrealt. megérdemlik. Ott van csapat, és edző. Nálunk, egyik sincsen. Játék nélkül nincs eredmény, helyzet nélkül nincs gól. Márpedig, ma még nem volt helyzetünk. A gólon kívül.
Héé, VV, azért kicsit humánusabban!G-Jay írta:Hmm. Szoljon most akinek van snipere, megyek Barcelonába. Nem nagyon hiszem hogy Rijkaard most a reptéren szeretne majd lenni, mert azzonnal kilövöm! Ugggyanazt játszuk el mint tavaly!!!
G.
Nem fog lemondani!Laporta meg olyan egy gyökér hogy ugyse váltja le!Los Banditos írta:Megérdemltük!![]()
Rijkaard ha ezek után sem mondd le...![]()
![]()
![]()
Eggyet értek de olyan......inkább nem irom mer' még kitiltanak káronkodásért..Lényeg igazad van.Zozzy 5 írta:Nem baj fiúk, nem kell támadni, passzolgassatok hátra.