Varga Tamás írta:Akkor megkérdezném, tisztelettel a következőket:
1. kinek köszönhetünk több pontot 2006 augusztusától?
2. ki lőtt több gólt 2006 augusztusától?
3. kit ba s z ogatnak 2066 nyarától folyamatosan, visszatérően?
4. kit kritizálnak kórusban?
5. Decót hányszor kezdték ki az újságírók, szurkolók? Pedig, neki is kijárna.
6. az idén melyikük lőtt több gólt a Barcelona színeiben?
És, ha így jobban megfelel: Megkérem Senor Decót, hogy az idény végén méltóztasson másik csapatba igazolni?

Ja, és érdekes, a más hsz-ben előforduló 'takarodj' nem szúrja a szemed, csak ha én írom. Na, ez az igazi pártatlanság. Gratulálok hozzá!
Más.
Andris!
Oké, igazad van. Úgy gondolotam, hogy "szerintem nekem van igazam". Bocsi!
Nos Tamás! Így mindjárt más, először is, örülök!
Viszont válaszolgatok kicsit.
1. nincsen olyan mérő eszköz, amivel játékosonként ezt le lehetne bontani.
2. Ronaldinho. És? Decot is odaállíthatta volna az edzőúr a tizenegyesekhez, szabadrúgásokhoz, nem sokkal tér el a lövőtechnikájuk hatásosság tekintetében.
3-4-5. a válságosnak nevezhető időszakot megelőzően viszont ki volt a sztár? Kinek volt aránytalanul nagy megbecsülése, ha a csapat többi részéhez, és főleg ha Decohoz viszonítunk? Pedig Deco volt a másik akkoriban, kétlem hogy emlékeztetni kéne, aki a hátán cipelte a csapatot, és ugyanakkor a megmozdulásaival szintén elvarázsolt minket.
Egyébként pedig ha nem is akkora mértékű, de elég nagy kritikát kap Deco is mindenhonnan.
6. Akár csak a második pont, bár ha egy Kanadai táblázatot megnézünk például, nagyban közelítenek a számadatok
Ezenfelül még 1-2 dolog:
Igen, akármennyire is gúnyolódsz, barca99-nek igaza van abban, túl erősen fogalmaztál.
Aztán, még a 2. és 6. ponthoz: Hasonlítsuk össze Puyolt és Dinhot ugyanilyen módon, majd gondoljuk át, melyikük mennyit is tett a klubért. Felesleges gólok alapján összhasonlítani egy mezőnymunkát végző szervező középpályást egy bal-csatárként muzsikáló, pontrúgásokat elvégző játékmesterrel.
Azthiszem, ennyi most.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila