NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.02.10. 17:54:11

6. és egyben az utolsó is.

De VT, hogy érted azt, hogy képesek leszünk a pályán IS feljutni az nb1-ben??? Hol máshol tudnánk még? Vagy elírtad?

Lefele simán lehet menni osztályokat hála ilyen Kisteleki féléknek, de fölfele aligha hiszem...
Lesy
Capitá del Barça

2008.02.10. 17:50:28

EZ hanyadik tender amit kiírnak? A századik? Nevetséges amit csinálnak a FRADIval....
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.10. 17:21:52

Ordog írta:Van megfelelő pályázat - szerdán elkelhet a Ferencváros

Höhö :lol:
Őszintén mondom, legyen igazatok, és sikerüljön. Sikerüljön, és utáa megmutathatjátok, hogy a pályán is képesek vagytok feljutni az NB1-be. Szorítok nektek, hogy legyen vége enneka rétes tésztának, és sikeresen záruljon a pályázat.
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.02.10. 17:13:20

Van megfelelő pályázat - szerdán elkelhet a Ferencváros

Höhö :lol:
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.02.09. 18:15:01

Megbízható, de nem publikus információforrásból az FTC Pártolói Egyesület úgy értesült, hogy a 6. ízben kiírt tenderre három pályázat érkezett. Ezek közül kettő érvénytelen volt, a harmadik viszont - a skót Kevin McCabe-é - érvényes!

Ez azt jelenti, hogy hónapokon át tartó küzdelem után végre rendeződhet csapatunk sorsa, és a szurkolók által leginkább óhajtott végeredménnyel zárult a tender! A hivatalos bejelentés legkésőbb szerdán várható, mely után már csak napok kérdése a szerződés megkötése. Így még az átigazolási szezon február 20-i határidejének lejárta előtt erősíteni tud csapatunk.

forrás: www.ftcpe.hu

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mintha már olvastam volna ezt egyszer, bár akkor még bekavart az, hogy a Kincstári Vagyon Igazgatóság megszűnt dec. 31-én és a jogutódja az MNV eredménytelennek nyílvánította. De ezt már az MNV nyílvánította érvényessé, és szerdáig szentesíthetik is akár az egészet, ami után jöhet a szerződés megkötés és VÉGRE VALAHÁRA MEGMENEKÜLHET A FERENCVÁROS!!!!!!!!!!!!!!!

Gondoltam közlöm veletek ezt a hírt:)) hátha érdekel titeket is. :lol: :lol:

Remélem nem potyára örülök megint.... Istenem csak add, hogy megoldódjon minden probléma [-o<
Frányó István
Jugador del Barça

2008.02.04. 17:48:33

rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.02.01. 22:15:09

doki írta:Nagykanizsán is az önkormányzattól várták a csodát.Hát nem lett.Pedig itt is volt multja a focinak(Olajbányász).Most van egy nb3-as csapatunk ,ami már akkor is létezett,csak még lejjebb volt.

Nem az önkormányzatoknak kéne üzemeltetni a klubokat.
Az egyik ott játszó srác azt mondta, hogy tavasszal már nb3-as csapat se lesz. A főszponzor elment, mert a tulaj edzőset játszott és ez nem tetszett neki.
el fuero
Entrenador del Barça

2008.02.01. 22:01:13

Varga Tamás írta: Sajnos, újból megelevenedett az örökké igaz magyar mondás: kutyából nem lesz szalonna.
Megint belekötsz olyan dolgokba aminek nem ismered pontosan a hátterét.
Gondltam, hogy megkapja a támogatást a szlovák csapat, de ennyire azért nem kellett volna. Nem érdemeltünk győzelmet, de az Artmedia se.
És akkor történt az, hogy egy k*csög szlovák játékos beleszállt Ottóba úgy, hogy megint lesérült legalább 1 hónapig. Utána a másik pöts leköpte Petit plusz szájba könyökölték, amiért sokáig ápolták. Sőt a pozsonyi csatár ki is szólt vmi csűnyát a tábornak.Na ezek után teljesen megértem a szurkoló társaim reakcióját.
Jönnek ők még Budapestre!
Forza Lazio!
doki
Entrenador del Barça

2008.02.01. 21:42:40

Ha megállapodtak ,akkor persze más a helyzet.

Gyula bácsit én is sajnálom,de szegény nem lesz jobban attól ,hogy ezt leírom néhányszor.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.02.01. 20:15:44

doki írta:Nagykanizsán is az önkormányzattól várták a csodát.Hát nem lett.Pedig itt is volt multja a focinak(Olajbányász).Most van egy nb3-as csapatunk ,ami már akkor is létezett,csak még lejjebb volt.

Tatabányán nem várja senki az önkormányzattól a csodát,csak annyit,h tartsák be amit megígértek.

Az ezzel az egész storyval a gond,h megígérték,szóban meg is állapodtak a Clubbal,h megépítik a villanyvilágítást...
Ezért is van ekkora botrány a dologból.(meg mert már két plázája van a városnak...azt támogatta az önkormányzat...:S)

A másik gond,h így a minimális jegybevételtől is elesik a csapat.Minden normális játékosunkat el kellett engedni.Aki pedig akart elmehetett,mert drasztikusan csökkentették mindenkinek a fizetését.

Így most van egy még az eddigieknél is gyengébb csapatunk.
Tele öregekkel meg külföldiekkel.
Ennek csak az az előnye,h Kuemahat is mi fedeztük fel....hátha megint lelünk valakit akiért pénzt kapunk és így életben tudunk maradni...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Boixos
Llegenda del Barça

2008.02.01. 19:41:45

igen, sztem a demokráciába - vagy használjuk inkább a szólásszabadság kifejezést -, bőven belefér a tatabányai futball megszűnése feletti aggódás, pláne, a magyarfociról szóló topikban. mint ahogy természetesen a csóró Gyula bácsiért való szorítás is, akinek innen kívánok jobbulást, és teljes felépülést!
de ez a téma elég kellemesen körül lett járva, úgyhogy szerintem pihenjenek a felek!
előre is köszönöm.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.01. 18:48:27

Ordog írta:VT gondolom az előzményekről fogalmad sincs, hogy miért mentek be a pályára... (bocs ha tévedek, de akkor sztem nem írnál ilyeneket)
A szlovák-magyar "barátság" jegyében zajlott gondolom, a mérkőzés. Az Artmedia ellen a hazaiak megkapták a megfelelő bírói segítséget, gondolom volt egy kis nacionalista feeling-je a dolognak. De, én azért Lipcseiéket sem féltem. Csank meg azt nyilatkozta, hogy semmi olyan nem történt, ami ezt a berohanást indokolná. Ilyen alapon hány meccsen lehetne a nézőknek a pályára rohangálniuk. Ez nem meoldás. Meg különben is: mit gondoltatok? Szlovákiában, szlovák csapat ellen, szlovák bíróval. Pártatlan bíyráskodást egy barátságos meccsen? Ennyire nem vagy naív, gondolom. A jelen szlovák belpolitikai helyzetben, amikor a legvadabb nacionalizmus, sovinizmus üli ünnepét a Felvidéken, amikor a slota nevű mentálisan retardált egyén arról beszél, hogy a felvidéki magyarok, valójában nem is magyarok - akkor, mit vártatok? Én még ökölharcra is számítottam volna. De, leginkább el sem mentem volna, le sem kötöttem volna ezt a meccset. Szerintem.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.01. 18:36:30

Dave87 írta:Nem mondtam egy szóval sem, hogy nem érdekel Grosics Gyula állapota, mert nagyon is! De úgy tudom, ennek a topicnak nem csak ez a témája, de javítson ki, ha tévednék, kedves Varga Úr! Abban viszont maximálisan igaza van, hogy nem az önkormányzatnak kéne működtetnie ezt az adófizetők pénzén.
Nem is ezt akartam kifejezni ezzel. Azért köszönöm a szíves figyelmeztetést, kioktatást!
Kérem ezentúl ha teheti, mindenki csak ebben a témában nyilvánítson véleményt, ellenkező esetben egy hulladék alak, akit nem érdekelnek a legfontosabb dolgok.
T. Dave 87!
Azzal nem is foglalkoznék, hogy nem volt gyerekszobája, mert a hsz-ból ez egyenesen következik.
Az első hsz-a első mondatában utal arra, hogy honnan erednek a problémák, és egyetértését fejezi ki a levéllel. Amiben az önkormányzati - ergo - állami támogatás elmaradása felett sopánkodik a levélíró. Ebből kifolyólag úgy vettem, hogy egyetért vele. Akkor, most mi is a helyzet?
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.02.01. 18:35:10

VT gondolom az előzményekről fogalmad sincs, hogy miért mentek be a pályára... (bocs ha tévedek, de akkor sztem nem írnál ilyeneket)
Dave87
Capitá del Barça

2008.02.01. 18:27:45

Nem mondtam egy szóval sem, hogy nem érdekel Grosics Gyula állapota, mert nagyon is! De úgy tudom, ennek a topicnak nem csak ez a témája, de javítson ki, ha tévednék, kedves Varga Úr! Abban viszont maximálisan igaza van, hogy nem az önkormányzatnak kéne működtetnie ezt az adófizetők pénzén.
Nem is ezt akartam kifejezni ezzel. Azért köszönöm a szíves figyelmeztetést, kioktatást!
Kérem ezentúl ha teheti, mindenki csak ebben a témában nyilvánítson véleményt, ellenkező esetben egy hulladék alak, akit nem érdekelnek a legfontosabb dolgok.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.01. 18:12:02

Ordog írta:Aranyember ez a McCabe :D Remélem most már eredményes lesz a pályazata... Bele se merek gondolni, hogy mi lesz itt ha megint kigolyózzák...

Február végére mondták a döntést... Még 1 hónap. Ezt már féllábon is kibírjuk.
Legalább akkor nem kell elmennetek Dunaszerdahelyre az Artmedia ellen hirigelni, pályára berontani, és randalírozni. Sajnos, újból megelevenedett az örökké igaz magyar mondás: kutyából nem lesz szalonna.
A tatabányai önkormányzat döntésével a legteljesebb mértékben egyetértek, nagyon helyesen döntöttek. Ne az én adóforintjaimból tartsák fenn ezt a nihilt, ezt a semmit.
Számomrta megdöbbentő, hogy az eurobarca közönsége számára ez fontosabb, ez előbbrevalóbb, mint az: hogyan alakul Grosics Gyula állapota. Rieb Györgyöt a kutya sem ismeri, mint ahogy a tatabányai pályavilágítás sem egetrengetően fontos. Viszont, Grosics állapota engem jobban érdekel, mint a mai magyafoci. Ne mondjátok, hogy nem így van. Megnéztem: az erről szóló hírt - kétszer is én írtam be a topicba - ketten olvasták el, vagy kommentelték. Szégyen. Lehet mondani, hogy Grosics Gyula a múlt, de a jelen lószar, így kénytelenek vagyunk a múltba tekinteni.
Kép
doki
Entrenador del Barça

2008.02.01. 17:54:48

Nagykanizsán is az önkormányzattól várták a csodát.Hát nem lett.Pedig itt is volt multja a focinak(Olajbányász).Most van egy nb3-as csapatunk ,ami már akkor is létezett,csak még lejjebb volt.

Dave87
Capitá del Barça

2008.02.01. 17:49:57

Nem tudom, kit mennyire érdekel, de én a hazai gyepen a Tatabányának szurkolok.Ebből a szurkolói levélből kiderül, hol kezdődnek a problémák mifelénk, illetve miért is van bajban a város labdarúgása:

"Tisztelt Sportbarátok!

A napokban a Tatabányai Önkormányzat kinyilvánította, hogy álláspontja szerint Tatabányán nincsen szükség focira. Mi, a tatabányai fociszurkoló, sportkedvelő emberek, akik csapatunkat hosszú évek óta energiát és pénzt nem kímélve mindenhová elkísérjük, ezt megdöbbenéssel hallottuk. Szintén ismert, hogy a villanyvilágítás elmaradó megépítésének okán, mely nagymértékben az Önkormányzat fent említett álláspontjának következménye, tavasszal a hazai meccseket "albérletben" kényszerül lejátszani a csapat, megfosztva ezzel a helyi sportbarátok nagy részét szeretett csapata meccseinek élményétől. Mindezek okán fel kellett ismernünk, hogy amennyiben záros határidőn belül nem történik pozitív irányú elmozdulás az ügyben, könnyen előfordulhat, hogy a nagy múltú tatabányai foci örökre eltűnik a süllyesztőben..."
Szandi
Főnökasszony

2008.01.30. 11:05:07

Mekkora jófej ez a Kevin! Bocs, ha már volt! :P
Kiírja ezt a csodálatos üdvözlő üzenetet! Majd elaléltam! :D

Szurkoljunk neki, hajrá, hajrá!
( edzőm lesz a sport 1en :P )
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
el fuero
Entrenador del Barça

2008.01.30. 10:31:52

A REAC után 2 csapat is másik stadionba kényszerül költözni a tavaszi idényre, mert nem oldották meg a világítást. A Tatabánya Újpestre, míg a Paks Pécsre költözik. :lol: :roll:
What a f*uck?! Nincs világítás nincs licensz! Kivételezés!

Visszatérve a Reachoz: Régen volt Balaton FC- Diósgyőr,Bodajk- Siófok. Úgy, hogy ez már bevált szokás a mi kis hazánkab. :roll: :P
Forza Lazio!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.27. 17:09:13

Aranyember ez a McCabe :D Remélem most már eredményes lesz a pályazata... Bele se merek gondolni, hogy mi lesz itt ha megint kigolyózzák...

Február végére mondták a döntést... Még 1 hónap. Ezt már féllábon is kibírjuk.
Marci
Capitá del Barça

2008.01.27. 16:47:48

http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=67078

McCabe újra pályázik a Fradiért!
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
real_funghi

2008.01.27. 09:42:48

sergi1989 írta:mért lenne menthetetlen?
mért kéne mindenkinek szeretni fradit..
mért üldözték el a várszegit volt pénz dögivel..(jah mert zsidó nc)
sokan vagyunk vele ugy hogy azóta nincsenek botrányok nincsenek verekedések..
ezeket is figyelembe kel venni ..
ettől még felfog jutni fradi csak az éremnek két oldala van!
Nem kell szeretni a Fradit. Viszont aki ilyen baromságokat hord össze, az ne várja, hogy a fradisták megdícsérjék érte. Várszegit nem elüldözték, hanem lelépett, amikor már nála voltak a marketingjogok. Érdekes módon ő maga sem indokolta soha a távozását a zsidózással.

Hogy nincsenek verekedések? Akkor a Szpari-Debrecen az egy baráti összejövetel volt? Mondjuk valamelyik nagyeszű arra is azt hitte, hogy mi csináltuk. No comment. Amúgy áruld már el, hogy mikor csináltak utoljára balhét a fradisták?

Amúgy meg látjuk, hogy Fradi nélkül mennyit javult az NB1 színvonala. A magyar bajnok csak úgy masírozik a BL-ben!! A nézőszámok az egekben!! Nem baj. Jön még kutyára kamion!!
sergi1989
Capitá del Barça

2008.01.26. 15:13:02

mért lenne menthetetlen?
mért kéne mindenkinek szeretni fradit..
mért üldözték el a várszegit volt pénz dögivel..(jah mert zsidó nc)
sokan vagyunk vele ugy hogy azóta nincsenek botrányok nincsenek verekedések..
ezeket is figyelembe kel venni ..
ettől még felfog jutni fradi csak az éremnek két oldala van!
el fuero
Entrenador del Barça

2008.01.26. 10:41:13

raulreal írta: a Sopron is egy csapat, ahogy a Fradi is, ami tönkrement az tönkrement, nincs mit tenni :)
Akkor Te is menthetetlen vagy...
Forza Lazio!
Válasz küldése