Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Őszintén mondom, legyen igazatok, és sikerüljön. Sikerüljön, és utáa megmutathatjátok, hogy a pályán is képesek vagytok feljutni az NB1-be. Szorítok nektek, hogy legyen vége enneka rétes tésztának, és sikeresen záruljon a pályázat.Ordog írta:Van megfelelő pályázat - szerdán elkelhet a Ferencváros
Höhö
Az egyik ott játszó srác azt mondta, hogy tavasszal már nb3-as csapat se lesz. A főszponzor elment, mert a tulaj edzőset játszott és ez nem tetszett neki.doki írta:Nagykanizsán is az önkormányzattól várták a csodát.Hát nem lett.Pedig itt is volt multja a focinak(Olajbányász).Most van egy nb3-as csapatunk ,ami már akkor is létezett,csak még lejjebb volt.
Nem az önkormányzatoknak kéne üzemeltetni a klubokat.
Megint belekötsz olyan dolgokba aminek nem ismered pontosan a hátterét.Varga Tamás írta: Sajnos, újból megelevenedett az örökké igaz magyar mondás: kutyából nem lesz szalonna.
Tatabányán nem várja senki az önkormányzattól a csodát,csak annyit,h tartsák be amit megígértek.doki írta:Nagykanizsán is az önkormányzattól várták a csodát.Hát nem lett.Pedig itt is volt multja a focinak(Olajbányász).Most van egy nb3-as csapatunk ,ami már akkor is létezett,csak még lejjebb volt.
Nem az önkormányzatoknak kéne üzemeltetni a klubokat.
A szlovák-magyar "barátság" jegyében zajlott gondolom, a mérkőzés. Az Artmedia ellen a hazaiak megkapták a megfelelő bírói segítséget, gondolom volt egy kis nacionalista feeling-je a dolognak. De, én azért Lipcseiéket sem féltem. Csank meg azt nyilatkozta, hogy semmi olyan nem történt, ami ezt a berohanást indokolná. Ilyen alapon hány meccsen lehetne a nézőknek a pályára rohangálniuk. Ez nem meoldás. Meg különben is: mit gondoltatok? Szlovákiában, szlovák csapat ellen, szlovák bíróval. Pártatlan bíyráskodást egy barátságos meccsen? Ennyire nem vagy naív, gondolom. A jelen szlovák belpolitikai helyzetben, amikor a legvadabb nacionalizmus, sovinizmus üli ünnepét a Felvidéken, amikor a slota nevű mentálisan retardált egyén arról beszél, hogy a felvidéki magyarok, valójában nem is magyarok - akkor, mit vártatok? Én még ökölharcra is számítottam volna. De, leginkább el sem mentem volna, le sem kötöttem volna ezt a meccset. Szerintem.Ordog írta:VT gondolom az előzményekről fogalmad sincs, hogy miért mentek be a pályára... (bocs ha tévedek, de akkor sztem nem írnál ilyeneket)
T. Dave 87!Dave87 írta:Nem mondtam egy szóval sem, hogy nem érdekel Grosics Gyula állapota, mert nagyon is! De úgy tudom, ennek a topicnak nem csak ez a témája, de javítson ki, ha tévednék, kedves Varga Úr! Abban viszont maximálisan igaza van, hogy nem az önkormányzatnak kéne működtetnie ezt az adófizetők pénzén.
Nem is ezt akartam kifejezni ezzel. Azért köszönöm a szíves figyelmeztetést, kioktatást!
Kérem ezentúl ha teheti, mindenki csak ebben a témában nyilvánítson véleményt, ellenkező esetben egy hulladék alak, akit nem érdekelnek a legfontosabb dolgok.
Legalább akkor nem kell elmennetek Dunaszerdahelyre az Artmedia ellen hirigelni, pályára berontani, és randalírozni. Sajnos, újból megelevenedett az örökké igaz magyar mondás: kutyából nem lesz szalonna.Ordog írta:Aranyember ez a McCabeRemélem most már eredményes lesz a pályazata... Bele se merek gondolni, hogy mi lesz itt ha megint kigolyózzák...
Február végére mondták a döntést... Még 1 hónap. Ezt már féllábon is kibírjuk.
Nem kell szeretni a Fradit. Viszont aki ilyen baromságokat hord össze, az ne várja, hogy a fradisták megdícsérjék érte. Várszegit nem elüldözték, hanem lelépett, amikor már nála voltak a marketingjogok. Érdekes módon ő maga sem indokolta soha a távozását a zsidózással.sergi1989 írta:mért lenne menthetetlen?
mért kéne mindenkinek szeretni fradit..
mért üldözték el a várszegit volt pénz dögivel..(jah mert zsidó nc)
sokan vagyunk vele ugy hogy azóta nincsenek botrányok nincsenek verekedések..
ezeket is figyelembe kel venni ..
ettől még felfog jutni fradi csak az éremnek két oldala van!