Messi ennyi pénzt és mindent visszautasított, mert "nem felejti el, hol vannak a gyökerei"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Messi azért jóval többet köszönhet a Barcelonának, mint egy "átlag fiatal". Fizették az orvosi kezelését meg minden. (vagy rosszul tudom? mintha ezt hallottam volna.) Szóval Messi valszeg a Barcából fog visszavonulni. Gondolom...
Fabregas, max ingyen jöjjön vissza, rajtunkl röhögne az egész világ, hogy (minimum) 30 mmilli eurót buktunk egy játékos miatt!!!!!
Nem hiszem, hogy olyan sokan röhögnének..Pláne, hogy ha úgy játszana, amit várni lehetne.
A BARCA időt, pénzt, munkát, türelmet fektett bele Fabregas-ba, aki mindezt félredobva, gyakorlatilag arcon köpte a nevelőegyesületét
Apszolút nem kötekedésképpen, de gondolom Te sem tudod pontosan, hogy miért ment el...egy 17 éves kölök bármilyen baromság miatt így vagy úgy dönthetett. Nem bírta az edzőjét, szerelmes volt az edzőpályán lévő büfé pultoscsajába, aki kikosarazta, az öltözőbe kiröhögték a capattársak, mert 17 évesen se volt szörös a farka, stb... Szóval tényleg nem lehet tudni miért ment el. Azért itt mégicsak 17 éves gyerekekről van szó. És az is lehet, nem is ő döntötte el, hanem mondjuk az apja, vagy a managerre.De persze az is lehet, hogy csak ki akart cseszni a Barcelonával. De a lényeg, hogy tényleg nem lehet tudni biztosan miért ment el.
De persze mindenki azt gondol a dologról, amit akar, félre ne érts, nem akarlak én meggyőzni semmiről, ha Neked ez árulás, akkor árulás.