Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sylvinho balhátvéd Garay középső...Karashu írta:Sztem Yaya Touré nagyon jó választás volt! De én Essien-t is elhoznám, mert ő is egy nagyon jó játékos!
A cikk, hogy a Lazio és a Wolfsburg elvinné Oleguer-t, máris örömmel tölt el, mert akkor Lahm helye biztosított a csapatban! De Sylvinho is távozni fog, és jöhet a helyére Garay! Ha Zambrotta el akar menni, menjen, helyére és Kolo Touré-t hoznám! A többi igazolásomat pedig kb. fél oldallal lejjebb megírtam már.
Csakhogy most átgondolom, egy kicsit "beafrikásodna" a csapat, és egy Afrika Kupa lehet sokkoló lenne a számunkra! De ha a csere játékosokat jól megválasztjuk, teljesen jó lenne a csapat, és egész Európát bealáznánk úgy ahogy van!![]()
Amit leírtam, sztem Mourinho tudná csak teljesíteni, ezért is mondom, hogy jöjjön ide! Nagyot nyernénk vele...
Kizárt dolognak tartom, hogy eladják.Mikor Oleguer játszott, eddig se azért játszott ,mert Rijkaard vak ,mert sztem vki vagy vmi nyomás alatt tartotta.Nem tartom kizáró oknak, a katalán nemzetiségét.Danka00792 írta:Ha már Oleguer elmenne már azzal jobb lenne a csapat
Ha már Oleguer elmenne már azzal jobb lenne a csapat
Csak lenne alapja!
Ok, bocs, nem szó szerint értettem ezt az "árulást".Csak arcon köpte a klubot meg ilyesmit írtál. Nem akartam a "szádba adni" ilyen szavakat.Sehol sem írtam és nem is utaltam arra, hogy ez árulás.
Ok, értem, világos!csak más értékrendje van (vagy a szüleinek, menedzserének), ami mellesleg nekem nem szimpatikus!
Yaya Toure?és Essien-t (nagyon tud sztem, erős, és jó ütőkártya lenne)
Szia!Lennon írta:Szia!G-Jay
Mondjuk egyszer tényleg leírtam hogy Ronaldinhónak mennie kénne mert
idegesített hogy azon kivül hogy vigyorog nem csinál semmit és nem megy neki de én bizok benne hogy összeszedi magát és bizok a csapatban is.De szerintem a mai mecssen a csoda még elmarad.
Ja és figyelj G-Jay szerintem akinek itt menie kéne az nem Ronaldinhó hanem:Decó,Edmilson,Guddhjonsen,Ezquéro.
Sehol sem írtam és nem is utaltam arra, hogy ez árulás. Annyit írtam le, hogy nekem sokkal kevesebbet jelent (a kvalitásiatól függyetlenül), mint egy Puyol, Xavi, Messi stb. Ismét a belemagyarázás klasszikus esete, figyelmesen el kéne olvasni, amit a másik ír!CS0ki írta: De persze mindenki azt gondol a dologról, amit akar, félre ne érts, nem akarlak én meggyőzni semmiről, ha Neked ez árulás, akkor árulás.
Nem tudom ki az aki már el akarta küldeni a francba Ronaldinhot...Lennon írta: Azt írják hogy Benzemáért odaadnák Ronaldinhót?Most őszintén Normálisok?
Messi azért jóval többet köszönhet a Barcelonának, mint egy "átlag fiatal". Fizették az orvosi kezelését meg minden. (vagy rosszul tudom? mintha ezt hallottam volna.) Szóval Messi valszeg a Barcából fog visszavonulni. Gondolom...Messi ennyi pénzt és mindent visszautasított, mert "nem felejti el, hol vannak a gyökerei"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem hiszem, hogy olyan sokan röhögnének..Pláne, hogy ha úgy játszana, amit várni lehetne.Fabregas, max ingyen jöjjön vissza, rajtunkl röhögne az egész világ, hogy (minimum) 30 mmilli eurót buktunk egy játékos miatt!!!!!
Apszolút nem kötekedésképpen, de gondolom Te sem tudod pontosan, hogy miért ment el...egy 17 éves kölök bármilyen baromság miatt így vagy úgy dönthetett. Nem bírta az edzőjét, szerelmes volt az edzőpályán lévő büfé pultoscsajába, aki kikosarazta, az öltözőbe kiröhögték a capattársak, mert 17 évesen se volt szörös a farka, stb... Szóval tényleg nem lehet tudni miért ment el. Azért itt mégicsak 17 éves gyerekekről van szó. És az is lehet, nem is ő döntötte el, hanem mondjuk az apja, vagy a managerre.De persze az is lehet, hogy csak ki akart cseszni a Barcelonával. De a lényeg, hogy tényleg nem lehet tudni biztosan miért ment el.A BARCA időt, pénzt, munkát, türelmet fektett bele Fabregas-ba, aki mindezt félredobva, gyakorlatilag arcon köpte a nevelőegyesületét
Klubhűség!!! Puyol, Xavi, Valdes, Iniesta, Messi, Bojan, Dos Santos érdekes módon ki tudta várni a sorát! Fabregas, Piqué... ezért kevesebbek nálam az előbb felsoroltaknál. A BARCA időt, pénzt, munkát, türelmet fektett bele Fabregas-ba, aki mindezt félredobva, gyakorlatilag arcon köpte a nevelőegyesületét (amely ráadásul, nem egy másodosztályú csapat, hanem a világ egyik élcsapata) azzal, hogy az első adandó alkalommal elment.Atesz írta: Azért neked sem lenne mind1, hogy mennyi lehetőséget kapsz...
Amikor ő lelépett, akkor még nem igazán volt róla szó, hogy felhozzák a nagycsapathoz, viszont az Arsenalnál az első szezonjában már a felnőttek között volt!!!
Én még mindig kiállok Quaresma mellett.Lennon írta:Szia Zozzy 5!Szerinted lehetséges hogy még is csak eladják Ronaldinhót?
Na most ha igen akkor rajta kivül szerintem két olyan egyéniség van most
aki átveheti a szerepét az egyik C.Ronaldo a másik Kaká.Szerintem egyiket sem tudnánk megszerezni Ronaldót azért mert a Madrid ajánltatát
állitólag fontolóra sem vette Kakát pedig azért mert nem szeretné otthagyni a Milant.Neked mi a véleményed?
Mondjuk a privát üzenet?