Varga Tamás írta:gcsabi!
Már ne is haragudj, de! Beülök a volán mögé, tudom, hogy ittam, ergo ittasan vezetek. Megállít a rendőr, és felajánlja, hogy szondázás helyett üljek taxiba. Ergo a rendőr szabályt sért, de azt is mondhatjuk, hogy jószívű. Erre Deco, közli, hogy inkább megfújja a szondát. Nálam ez a nagyképűség, túlzott magabiztosság tipikus példája.
Félre ne értsd, nem csak az ittas vezetéssel van gondom, hanem a viselkedéssel. Nálam Deco viselkedése lefordítva: majd én megmutatom. Megmutatta, jól rá is fizetett. Mert ha én iszok, és beülnék a volán mögé, a rendőr megállítana, és felajánlaná, hogy üljek taxiba a szondáztatás helyett, kezét, lábát 'megcsókolnám'. Megjegyzem: soha nem ültem a volán mögé ittasan, igaz, nem is iszom, így az esélye is nulla %.
vagy csak nem hitte azt, hogy ő több lenne a többieknél, akiket megbüntet a rendőr, magyarul lehet, hogy direkt vállalta a büntetést, vagy lehet, hogy nem tudta, hogy még benne van az alkohol, számtalan magyarázat van/lehet -például az, hogy tényleg nagyképü lett-