Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Cash gémnek nemhiszem h túl sok értelme van, nem játszunk mi akkora tétben, múltkor nem volt idő már befejezni, így arányosan próbáltuk szétosztani, de a végén csak egy maradhat hangulat sokkal izgibb, főleg, hogy valszeg jön Kralo is, aki nem pókerezik, így aki kiesik, annak ott az ivászat.mypeter írta:Akkor verseny és nem cash game???
Drigo írta:Csütörtökön játszanánk, nálam (Puskin u, Astoriánál), kb 6-7, de tapasztalat szerint inkább 8as kezdésselmypeter írta:Hogy áll ez a dolog? Engem is érdekelne, ha meg tudom oldani.. Bár jobb lenne minél előbb kezdeni. Italról magadnak kell gondoskodnod, múltkor pizzát rendeltünk közösen, szal kaja nem feltétlen szükséges, de ahogy érzed. Pénzt annyit hozz, amennyit rászánsz a pókerre, a beszálló 3-400 lesz kb és 1v2 rebuy, kinek, hogy tetszik.
Ez összesen pár ezer forint.
Az élmény: Felbecsülhetetlen! De tényleg, nem szabad kihagyni.
179Los Banditos írta:Attól függ, hogy hány centi vagy, mert 180-hoz a 93 sok, de 210-hez már nem annyira.![]()
Attól függ, hogy hány centi vagy, mert 180-hoz a 93 sok, de 210-hez már nem annyira.Varga Tamás írta:Hát, nem!grecki írta:Akkor gondolom neked sem a kockahas az erősséged...![]()
78 kilo a 'versenysúlyom', amit szívós munkával sikerült feltornáznom 87-re, aztán a karácsonyi bejgli-kocsonya-semmittevés formácója 93 kilóra 'növelt'. Várom a tippeket, hogy tudnék 5-6 kilót fogyni. A futás kivételével jöhetnek a tippek!
Csütörtökön játszanánk, nálam (Puskin u, Astoriánál), kb 6-7, de tapasztalat szerint inkább 8as kezdésselmypeter írta:Hogy áll ez a dolog? Engem is érdekelne, ha meg tudom oldani.
Hát, nem!grecki írta:Akkor gondolom neked sem a kockahas az erősséged...
Drigo írta:Na kezdenek körvonalazódni a dolgok.
Az biztos, hogy csütörtökön lesz a póker. Én kezdésnek 6-7 órát javaslom, akkor utolsó metróig végzünk.
De mindenki jelezze már, hogy jön-e, meg, hogy milyen időpontban, mert akkor Ivánt akkorra hívom ide.
Szal: Tim, Ordog, Kralo, grecki, ozsimiki, Perrero jelentkezzetek! Persze, ha valakinek most jött meg a kedve, szívesen várjuk, mindig jó a friss húst kifosztani
Én most töröltem be 3 lekváros-kakaós, és 3 túrós palacsintát, de még egy ennyit simán el tudnék tüntetni a bendőmben. Bár, anyám kiakadna. Palacsinta vagy somlói jöhet minden mennyiségben.grecki írta:Föl kell költözni Pestre, nincs mese...
Na megyek, palacsintát sütni. Nyami.