2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az nem baj, hogy nyerni akarnak, csak nem fognak. (legalábbis nagyon remélem)Mental_Theo írta:...ők mindig nyerni akarnak...
Meglehet. Real mindig így keni. Majd a Nisterooy 2szer belebotlik a labdába, azt gól lesz belőle.csababarca írta:jól van...szerintem ez lesz az állás a 70. percig....
aztán majd 1-3 oda....
Ne margitozz, nem kell a cirkuszcruyff írta:Ez a margit nem fog BL-t nyerni... nem ők annyira jók. A probléma, hogy jelenleg mi nem vagyunk jobbak náluk. Ilyen idegenbeli teljesítménnyel örülök, ha az első 4-ben bent leszünk a végére. De komolyan! Hogyan játszunk már idegenben????????? Mint egy egyszerű, éppen fáradt, középcsapat.barca99 írta:Senkinek nem kell a Reálért szorítani, ha megvoodoozod őket, akkor is nyernek. De tudjátok mit? Nyerjék meg a BL-t is. Aztán 2-3 évig kiengedhetnek.
Ez a margit nem fog BL-t nyerni... nem ők annyira jók. A probléma, hogy jelenleg mi nem vagyunk jobbak náluk. Ilyen idegenbeli teljesítménnyel örülök, ha az első 4-ben bent leszünk a végére. De komolyan! Hogyan játszunk már idegenben????????? Mint egy egyszerű, éppen fáradt, középcsapat.barca99 írta:Senkinek nem kell a Reálért szorítani, ha megvoodoozod őket, akkor is nyernek. De tudjátok mit? Nyerjék meg a BL-t is. Aztán 2-3 évig kiengedhetnek.
Egyetértek. De a baj ezen kívül az, hogy mi nem tudunk állandó formát nyújtani, így meg hosszútávon lehetetlen előzni. A 9 pont amúgy is sok.Aprieto írta:Szerintem -ha egyáltalán lehetséges-, akkor az ilyen Almeriák elleni meccsben reménykedhetünk.
Nem is lesz meg a 100 pont. Vagy az lesz, hogy már mostanában vesztünk pár pontot, vagy az, hogy a végén, amikor már esetleg mindegy lesz. A bl-re is kell majd tartalékolni,bár ahhoz tovább kéne jutni a Rómán, ami nem lesz egyszerű!azért a 100 pont nehezen elképzelhető. Még 51 szedhető össze, jelenleg 53 van, 4 pontot lehetne veszteni 17 mérkőzésen. Azaz 15-2-0 vagy 16-0-1-es mutató kellene.
A baj az, hogy nincs jó formában!Én, a mostani jo formája végett még a kezdő 11be is betenném Embarassed
Ezt én sem értem!Egyébként rémesen elegem van már ezekből a hülyeségekből, amiket néha itt lerendeznek MAGYAR drukkerek egymás ellen egy SPANYOL csapatért. Tényleg jó lenne kicsit javítani a színvonalon és csökkenteni az olyan hülye hsz-ek sorát, amik csak azért kerülnek megírásra, hogy megmutassa az illető, mekkora Barca vagy Real drukker, és hogy a másik fél mennyire gyökér.
Én se nagyon hiszek benne, ha megtudjuk fogni idén a madridot. De ha összeszednénk magunkat, jol játxanánk, hozznánk a meccseket, és a Bernabeuban győznénk, akkor megemelném a kalapom a fiuk előtt, még ha nem is lennénk bajnokok.Aprieto írta:Szerintem -ha egyáltalán lehetséges-, akkor az ilyen Almeriák elleni meccsben reménykedhetünk. A nagy és középcsapatok nem tudják megfogni a Madridot jelenleg, viszont az Almeriát lehet hogy lebecsülik... Szervezett védelemmel, jó taktikával lehet esélye a kiscsapatnak. De csak akkor, ha tényleg lebecsüli őket a Real.
Egyébként meg tartom, hogy idén sehogy.
Nem hiába jelentették ki Spanyolországban, hogy ezt a csapatot tartják esélyesnek arra, hogy idén elérje a 100 pontot.
Lehet, bár nem ez volt az első ilyen megnyiévánulása.LG írta:Nem biztos, h idiota. Lehet csak fiatal még nagyon, aztán pár év mulva ő lex itt az 1ik legértelmesebb, legkorrektebb forumozoDrigo írta: Hiába, ezzel nem lehet mit csinálni! Idióták mindig is lesznek. Mindig azok lesznek többségben, akik kritizálnak, ez ellen nem lehet mit csinálni, tudom, mert én is szoktam néha írni.![]()
Abban sem értek 1et, h az ilyenek vannak többségben. Sztem a rendszeresen iro forumozok nagy többsége korrekt ember, akivel normális hangnemben lehet vitázni-jobban fogalmazva eszmét cserélni![]()
Néha megesik, h becsuszik 1-2 beszologatos gyerek, vagy vkivel elszalad a lo. De ettől függetlenül szvsz nincs gond a szinvonallal
Nem biztos, h idiota. Lehet csak fiatal még nagyon, aztán pár év mulva ő lex itt az 1ik legértelmesebb, legkorrektebb forumozoDrigo írta: Hiába, ezzel nem lehet mit csinálni! Idióták mindig is lesznek. Mindig azok lesznek többségben, akik kritizálnak, ez ellen nem lehet mit csinálni, tudom, mert én is szoktam néha írni.