Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
google csatiAttya írta:hol nézed? meik csati?Fernando írta:Nagyon jo kis meccs ez a Spanyol-Francia, teccik a két válogatott uj mezeAmugy roppant színvonalas
Franciáknál kezdő Thuram, meglepően kiválló teljesítménnyel, Abidallal együtt, Henry ittis kcisit beleszürkül a játékba. A Spanyolok részéről Iniesta nagyszerűen játszik, Xavi-nak volt egy veszélyes szabija, ezenkívül egy eladott passza sem volt. Torres lesérült, azthittem Bojan jön de nem![]()
D. Güiza állt be, de sztem Bojan is befog
Jo meccs, kicsit a helyzet kevés számomra. De legalább folyamatos a játék
![]()
Amugy:
Írország:
------------------Given------------------
--Kelly---Dunne---O'Shea---Kilbane--
------------------------------------------
--McGeady---Miller---Carsley---Duff--
-------------------------------------------
------------Keane-----Doyle------------
Brazília:
---------------Julio César---------------
---------Luisao------------Alex---------
-L. Moura----------------------Mercelo-
----------------Gilberto-----------------
---Josué---------------------Baptista---
-----------------Diego-------------------
------Robinho----------L. Fabiano------
Parancsolj
hol nézed? meik csati?Fernando írta:Nagyon jo kis meccs ez a Spanyol-Francia, teccik a két válogatott uj mezeAmugy roppant színvonalas
Franciáknál kezdő Thuram, meglepően kiválló teljesítménnyel, Abidallal együtt, Henry ittis kcisit beleszürkül a játékba. A Spanyolok részéről Iniesta nagyszerűen játszik, Xavi-nak volt egy veszélyes szabija, ezenkívül egy eladott passza sem volt. Torres lesérült, azthittem Bojan jön de nem![]()
D. Güiza állt be, de sztem Bojan is befog
Jo meccs, kicsit a helyzet kevés számomra. De legalább folyamatos a játék
![]()
Amugy:
Írország:
------------------Given------------------
--Kelly---Dunne---O'Shea---Kilbane--
------------------------------------------
--McGeady---Miller---Carsley---Duff--
-------------------------------------------
------------Keane-----Doyle------------
Brazília:
---------------Julio César---------------
---------Luisao------------Alex---------
-L. Moura----------------------Mercelo-
----------------Gilberto-----------------
---Josué---------------------Baptista---
-----------------Diego-------------------
------Robinho----------L. Fabiano------
Parancsolj
Igazából ennek a döntőben lehet jelentősége, nem a csoportmeccs alapján mondtam, de most Kamerun ki akart kapni Egyiptom ellen? Ezért ezzel se vicceljünk már.Rivaldo11 írta:Egyiptom egyértelműen jobb mint Kamerun?![]()
Ne vicceljünk már. Tudom persze hogy nyertek a csoportban 4:2-re, de az csak a kameruniak aznapi hozáállása miatt történhetett meg.
Kamerun jobb.
Hol van Carlos Tevez:):)M19 írta:A svájci „20min.ch” szavazása alapján a tíz legcsúnyább focista:
1. Franck Ribéry (Bayern München)
2. Luke Chadwick (Manchester United)
3. Oliver Kahn (Bayern München)
4. Ronaldinho (Barcelona)
5. Wayne Rooney (Manchester United)
6. Hakan Yakin (Young Boys Bern)
7. Ronaldo (AC Milan)
8. Peter Crouch (Liverpool)
9. Robbie Fowler (Cardiff)
10. Marco Streller (Basel)
Forrás: www.krone.at
Én inkább azt mondom sajnos, nagyon jól jött volna Sevillában. A négy között szerintem ők a legkevésbé esélyesek (Egyiptom, Elefántcsontpart egyértelműen jobb, Ghánának meg sokat segít a hazai pálya.). De ha már ott vannak, akkor menjenek minél tovább!Fernando írta:Nah Eto'o is a négy között csapatával. Tegnap nagyon nem ment neki, de hálistennek ennek az Mbia-nak nagyon.
Sztem isbattya írta:Egy okot mondj. /tapsoláson kívűl/Bojan vagy L.G helyett igazán behívhatta volan Raúlt ez a vén [auto_cenzúra]...
Egy okot mondj. /tapsoláson kívűl/Bojan vagy L.G helyett igazán behívhatta volan Raúlt ez a vén [auto_cenzúra]...
Bojan vagy L.G helyett igazán behívhatta volan Raúlt ez a vén [auto_cenzúra]...Fernando írta:Uramatyám ez a támadósorLa Pulga írta:Spanyol keret:
Porteros: Casillas y Reina.
Defensas: Sergio Ramos, Capdevilla, Albiol, Marchena, Fernando Navarro, Arbeloa, Juanito, Pablo.
Medios: Albelda, Xavi Alonso, Riera, Xavi, Iniesta, Cesc.
Delanteros: Silva, Villa, Luis García, Torres, Güiza y BojanRemélem Bojan kap lehetőséget 10 percet minimum.
Uramatyám ez a támadósorLa Pulga írta:Spanyol keret:
Defensas: Sergio Ramos, Capdevilla, Albiol, Marchena, Fernando Navarro, Arbeloa, Juanito, Pablo.
Medios: Albelda, Xavi Alonso, Riera, Xavi, Iniesta, Cesc.
Delanteros: Silva, Villa, Luis García, Torres, Güiza y Bojan
Miért nem lehet már Valdest berakni legalább cserének, szerintem jelen pillanatban jobb Reinánál, nyílván Casillasnál nem dehát.....La Pulga írta:
Igazábol 1ik sem érdemelte meg a továbbjutást, de azért jobb h Nigéria ment tovább.Rivaldo11 írta:Na, nigériai részről egy üveg Whiskyt azért átdobhatnak az elefántoknak, akik rendkívül sportszerű módon álltak hozzá a Mali elleni meccshez.
Örülök a továbbjutásnak, ám innentől fel kell javulni!
Engem nem. Alapból Guineát vártam továbbjutónak. Már két éve is nagyon erősek voltak, akkor még mint meglepetéscsapat. Most, ha Feinduono nem lenne eltiltva, minimum a négy közé kellene jutniuk.Ákocka írta: Végül a két továbbjutó Ghána és Guinea. Engem eléggé meglepett, hogy Marokkó kiesett.