Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Na, újabb eset, amikor egyetértünk, Zoli!Zozzy 5 írta:mypeter írta:Pocsolyás, csúszós esős talajon a technikás, alacsony súlypontú villámgyoes "törpéknek" több sanszuk van. A 2. félidőben Henry főleg csúszkált és szenvedett, nagyon elfáradt. Ezért bántani Rijkaardot már túlzott elfogultság.
Nekem nem úgy tűnt 94 perc játéka alapján, hogy Bojannak bármiféle esélye is lett volna valamire. Henry-t be kellett volna tolni középre (és nem Ronniet) utánna meg tömni beadásokkal. Mert valljuk be, nagyon nem volt benne a játékunkban a gól...A másik, hogy Messi-t miért hozza le?
Na mind1, nyertünk, de direkt oda is írtam, hogy békénhagyom, annak ellenére, hogy megint sokat tett az újabb égésért. Amit el kell ismerni, hogy Xavi jó csere volt.
Szerintem meg tegnap kivételesen jól kavart bele a meccsbe Rijkaard, ritkán csinál ilyet, de Xavi jó csere volt, Messit meg le kellet hozni, mert a meccs végére teljesen lelapult. Most nem feltétlenül akarnám támadni az öreget. Ettől még nem sokon múlt, hogy beégünk és 0-0 marad. Akkor aztán nyilván más lenne a meccs utáni beszélgetés. Elég ha egyszer kikap a Madrid, már mindenki arról beszél, hogy mekkora királyok vagyunk és nem dőlt el a bajnokság, Cruyff szerint például mind a 3 fronton nyerhetünk még és a zászló nekünk áll, nem a Madridnak. Legyen igaza az öregnek. Azonban messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni. Ahogy 1 hete is képesek voltunk pontokat hagyni Bilbaoban, most sem sokon múlt hogy csak 1 pontot szerzünk.Zozzy 5 írta: Nekem nem úgy tűnt 94 perc játéka alapján, hogy Bojannak bármiféle esélye is lett volna valamire. Henry-t be kellett volna tolni középre (és nem Ronniet) utánna meg tömni beadásokkal. Mert valljuk be, nagyon nem volt benne a játékunkban a gól...A másik, hogy Messi-t miért hozza le?
Na mind1, nyertünk, de direkt oda is írtam, hogy békénhagyom, annak ellenére, hogy megint sokat tett az újabb égésért. Amit el kell ismerni, hogy Xavi jó csere volt.
Csakhogy az olasz foci másról sem szól csak a taktikázásról, foci meg nyomokban.don gamper írta:...régebben azért szerettem nézni pl:1 juve-milant mert ...
Roni nem csatár? Felesleges kitalálni mi Roni. A VB-én írányítót akartak vele játszatni és nagyon beégett emlékszünk mindannyian. Roni sokoldalú futbalista, állítólag zseni. Neki bármit meg kell tudna oldani, ami a leghasznosabb a csapatnak. Tegnap az utolsó 20 percben égetően gólt kellett rúgni. Ez volt a legfontosabb. Én se tettemm volna másként előre küldtem volna éknek. Neki van a legtöbb esélye egy jó csellel tisztára játszani magát és gólt szerezni. Labdát tömni meg behozta Xavit, mert Deconak tényleg egy használható lasztija nem volt.fcbarca78 írta:Roni meg egyébként nem csatár., sztem bármilyen talajon hiba csatárként játszatni, és neki is csak bizalomra lenne szüksége.Sztem messi után ő az akiben még nagy dolgok vannak, és egy rossz ronaldhino is eldöntheti a meccseket, ha meg játszhatna, nem cseszegetnék, irányítóban nyomhatná, biztos feljavulna újra.
Zozzy 5 írta:Azért az nem volt valami nagy húzás, hogy Henry-t levitte, Krkicet meg fenthagyta. Törpékből állt a támadósorunk egy ilyen védelem ellen, nem is nagyon tudtunk ziccerig menni, csak erölködtünk. Mind1, a lényeg hogy sikerült behúzni nem kis küzdéssel úgyhogy nem akarom most bántani szegénytDrigo írta:Asszem holnap veszek egy kristálygömbötDrigo írta:Bár szerencsétlen mindig azokat küldi pályára, akik ezekután nem tudják meghálálni a bizalmat,Olyan jó érzékkel húzza meg mindig, hogy kit nem kéne játszatni, de legalább a cseréi nagyon bejöttek.
Thuram nagyon jó védő, csak néha addig totojázik a labdával, hogy a szívbajt hozza az emberre, mivel párszor már pórul is járt így. A válogatottban a magabiztosság cúcsa, amit itt nem tud megismételni. Zambrottával sincs egyébként semmi nagy bajom. Inkább sajnálom őket, hogy nem találják a helyüket itt, nem mozognak olyan otthonosan a spanyol pályákon még.Zsolti írta:Atyec!
Nem tudom Thuram miért önveszélyes???? Nagyon megbízható védő...Marquezről már inkább elmondható,hogy ön(és ahogy tegnap láthattuk kicsit köz)veszélyes..
Thuramnak kicsit több lehetőséget kellene adni,és simán hozná azt a szintet,mint Milito,vagy Puyol...bár sztem így sem marad el tőlük..max a gyorsaságával..de ezt meg kompenzálja a jó helyezkedéssel..
Rijkaard meg "monnyon le"!
majdnem mindent eltaláltammademan írta:tipp rijkard nyilatkozatára:
- nagyon nehéz meccsen vagyunk túl, a játékosok megmutadták hogy tudnak küzdeni az utolsó pillanatig
- az ellenfél nagyon jó csapat volt és jól zárta le a területeket előttünk
- a pálya talaja nem volt megfelelő a barca játékára és az időjárás sem kedvezett a jó játékhoz
- de küzdünk és dolgozunk tovább
![]()
![]()
MONDJÁL MÁR LE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért az nem volt valami nagy húzás, hogy Henry-t levitte, Krkicet meg fenthagyta. Törpékből állt a támadósorunk egy ilyen védelem ellen, nem is nagyon tudtunk ziccerig menni, csak erölködtünk. Mind1, a lényeg hogy sikerült behúzni nem kis küzdéssel úgyhogy nem akarom most bántani szegénytDrigo írta:Asszem holnap veszek egy kristálygömbötDrigo írta:Bár szerencsétlen mindig azokat küldi pályára, akik ezekután nem tudják meghálálni a bizalmat,Olyan jó érzékkel húzza meg mindig, hogy kit nem kéne játszatni, de legalább a cseréi nagyon bejöttek.
Asszem holnap veszek egy kristálygömbötDrigo írta:Bár szerencsétlen mindig azokat küldi pályára, akik ezekután nem tudják meghálálni a bizalmat,
Nem személyeskedem, ezt a hsz-t fényévekkel a délelőtti előtt írtam, akkor válaszoltál volna rá...De megvártad, amíg vissza tudsz valamivel vágni. ENNYI. De többet nem mondok, mert Mr. Mások véleménye nem befolyásol-lal szemben mondhat az ember bármit. Ha már mindenképpen késztetést éreztél a válaszra idézhetted volna a megfelelő topicba is, de ez is az én hibám.Varga Tamás írta:Akárhányszor helteheted ezt a kérdést, a válaszom mindig ugyanaz lesz, ami a véleményemmel egyenlő. Azt meg - úgy gondolom - ismered. Ha nem, lapozz vissza pár tucat oldalt a R10 topicban és megismerheted.
Azért a 6/10-es átlag nem olyan rossz, egy nem feltétlenül csatárnak számító játékostól. Talán, ebben az esetzben is ér annyit a statisztika a számodra, mint a délelőtt folyamán a Barca-Real topicban.
Ha csak Rijkaard és Laporta is annyira tökölt volna a tavalyi idényben, mint a 21 gólos Ronaldinho, akkor bajnokok lettünk volna.
Az meg érdekes, hogy egy-két hsz-sal korábban fgelhívjátok a figyelmet a személyeskedés befejezésére, de te mindent megteszel a személyeskedés érdekében.
Akárhányszor helteheted ezt a kérdést, a válaszom mindig ugyanaz lesz, ami a véleményemmel egyenlő. Azt meg - úgy gondolom - ismered. Ha nem, lapozz vissza pár tucat oldalt a R10 topicban és megismerheted.Drigo írta:Kezdünk nagyon elmenni a személyeskedés irányába, arra ott a pü, Laprotának meg van saját topicja![]()
Varga Tamás írta:ettől még másfél éve a tökölés megy nála is
És Ronaldinho![]()
Hát az Osasuna ellen mindenképpen hozni kéne a meccset főleg itthon!gnorbert írta:Miért nem kezdted hamarabb Frankie?gnorbert írta:Frankie elkezdte - végre - a leki hadviselést: RM a legjobb. Hát persze.![]()
Csak faragjunk ma abból a 9-ből...
Miért nem kezdted hamarabb Frankie?gnorbert írta:Frankie elkezdte - végre - a leki hadviselést: RM a legjobb. Hát persze.