Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.04. 22:26:18

Zozzy 5 írta:
mypeter írta:Pocsolyás, csúszós esős talajon a technikás, alacsony súlypontú villámgyoes "törpéknek" több sanszuk van. A 2. félidőben Henry főleg csúszkált és szenvedett, nagyon elfáradt. Ezért bántani Rijkaardot már túlzott elfogultság.

Nekem nem úgy tűnt 94 perc játéka alapján, hogy Bojannak bármiféle esélye is lett volna valamire. Henry-t be kellett volna tolni középre (és nem Ronniet) utánna meg tömni beadásokkal. Mert valljuk be, nagyon nem volt benne a játékunkban a gól...A másik, hogy Messi-t miért hozza le?
Na mind1, nyertünk, de direkt oda is írtam, hogy békénhagyom, annak ellenére, hogy megint sokat tett az újabb égésért. Amit el kell ismerni, hogy Xavi jó csere volt.
Na, újabb eset, amikor egyetértünk, Zoli! :wink:
Amikor lecserélte Messit, azt hittem a tévébe vágom a távirányítót. Gondoltam magamban, na ez az ember teljesen megháborodott, ekkora egy marhát! Komolyan, nem is értettem, tegnap se, és most se. Azt sem értettem, hogy Deco miért futott ki a 2. félidőre? Henry cseréje még védhető a talajjal, hogy nehezen tudott megállni, csúszkált, és amúgy sem volt valami acélos. Na, mindegy. Nyertünk, de nem volt valami egetrengető a játék. A Sevilla ellen ez kevés lehet.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.04. 22:11:31

Zozzy 5 írta: Nekem nem úgy tűnt 94 perc játéka alapján, hogy Bojannak bármiféle esélye is lett volna valamire. Henry-t be kellett volna tolni középre (és nem Ronniet) utánna meg tömni beadásokkal. Mert valljuk be, nagyon nem volt benne a játékunkban a gól...A másik, hogy Messi-t miért hozza le?
Na mind1, nyertünk, de direkt oda is írtam, hogy békénhagyom, annak ellenére, hogy megint sokat tett az újabb égésért. Amit el kell ismerni, hogy Xavi jó csere volt.
Szerintem meg tegnap kivételesen jól kavart bele a meccsbe Rijkaard, ritkán csinál ilyet, de Xavi jó csere volt, Messit meg le kellet hozni, mert a meccs végére teljesen lelapult. Most nem feltétlenül akarnám támadni az öreget. Ettől még nem sokon múlt, hogy beégünk és 0-0 marad. Akkor aztán nyilván más lenne a meccs utáni beszélgetés. Elég ha egyszer kikap a Madrid, már mindenki arról beszél, hogy mekkora királyok vagyunk és nem dőlt el a bajnokság, Cruyff szerint például mind a 3 fronton nyerhetünk még és a zászló nekünk áll, nem a Madridnak. Legyen igaza az öregnek. Azonban messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni. Ahogy 1 hete is képesek voltunk pontokat hagyni Bilbaoban, most sem sokon múlt hogy csak 1 pontot szerzünk.

De most objektíven azt kell mondjam, Rijkaard nem nyúlt bele rosszul a meccsbe, a körülmények is kritikán aluliak voltak, a Madrid kikapott, 6pontot csináltunk a 9ből. Ennyit lehet 1 mondatban a tegnapról elmondani szerintem.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.04. 18:07:37

[quote="mypeter"]Pocsolyás, csúszós esős talajon a technikás, alacsony súlypontú villámgyoes "törpéknek" több sanszuk van. A 2. félidőben Henry főleg csúszkált és szenvedett, nagyon elfáradt. Ezért bántani Rijkaardot már túlzott elfogultság.
[quote]

Nekem nem úgy tűnt 94 perc játéka alapján, hogy Bojannak bármiféle esélye is lett volna valamire. Henry-t be kellett volna tolni középre (és nem Ronniet) utánna meg tömni beadásokkal. Mert valljuk be, nagyon nem volt benne a játékunkban a gól...A másik, hogy Messi-t miért hozza le?
Atyec

2008.02.04. 15:37:05

don gamper írta:...régebben azért szerettem nézni pl:1 juve-milant mert ...
Csakhogy az olasz foci másról sem szól csak a taktikázásról, foci meg nyomokban.
Atyec

2008.02.04. 15:29:04

fcbarca78 írta:Roni meg egyébként nem csatár., sztem bármilyen talajon hiba csatárként játszatni, és neki is csak bizalomra lenne szüksége.Sztem messi után ő az akiben még nagy dolgok vannak, és egy rossz ronaldhino is eldöntheti a meccseket, ha meg játszhatna, nem cseszegetnék, irányítóban nyomhatná, biztos feljavulna újra.
Roni nem csatár? Felesleges kitalálni mi Roni. A VB-én írányítót akartak vele játszatni és nagyon beégett emlékszünk mindannyian. Roni sokoldalú futbalista, állítólag zseni. Neki bármit meg kell tudna oldani, ami a leghasznosabb a csapatnak. Tegnap az utolsó 20 percben égetően gólt kellett rúgni. Ez volt a legfontosabb. Én se tettemm volna másként előre küldtem volna éknek. Neki van a legtöbb esélye egy jó csellel tisztára játszani magát és gólt szerezni. Labdát tömni meg behozta Xavit, mert Deconak tényleg egy használható lasztija nem volt.
... de egyértünk, allandóan éket játszatni vele butaság lenne.
don gamper
Capitá del Barça

2008.02.04. 15:10:07

Az a baj az edzőnkkel,mintha nem is az aktuális
mérkőzést nézné és rutinból cserélne.
régebben azért szerettem nézni pl:1 juve-milant mert ott
meccs közben 2x 3x is reagáltak az edzők az ellenfél játékára,az
eredmény alakulására,felállására,
szerkezetileg,taktikailag.szerintem a mi keretünkben is benne
lenne a váltás,változtatás lehetősége.csak valami norális edző kellene.
Mert ez a két kis töki a padon egymással jol eldiskurál csak ez a pályán nem valósul meg.
A Cél: A Triplázás Duplázása!!!
fcbarca78
Jugador del Barça

2008.02.04. 14:49:19

persze, lehet nem ez volt rijkard legrosszabb meccse, de nekem most telt be a pohár...
Leírtam 5-6 dolgot,de nem súlyoztam...
Igen Bojanon lehet vitatkozni, lehet így is úgy is látni, úgyh oké hagyjuk a témát...Nekem nem tetszik annyira, de tény nem rossz játékos.
Deco-t nem tudom jószínben látni, ő a barca jelenlegi leggyengébb embere, én nem értem rijkardot mit lát benne...Nagyon lassú, sokszor hátráltatja a csapatot támadásban ( az irányítónk), mostanában feltűnően pontatlan ( az irányítónk), elpattannak tőle a labdák, labdakezelése bizonytalan ( hát azér ezt végleg nem várnám tőle, soha nem voltam egy deco-fan, de nem gondoltam volna h valaha ide jut), lövéseiről meg annyit h kirugdossa a lasztikat a stadionból.Deco borzalmas.
Egyetértek azzal h Gudjonsennek kellene bizalmat adni ( ő sem nagy kedvencem de az elmúlt időben kezdett magára találni), de rijkard ehelyett be sem cseréli.
Arról nem is beszélve h a legrosszabb Ronaldhino is jobb mint egy átlagos deco.
Thuram valóban néha ( ritkán ) önveszélyes de ezt jóvá teszi az egy-egy zseniális megoldásával.Egyébként sztem megbízható, ahogy zambrotta is.
Sztem azért itélítek meg őket, meg a közvélemény rosszabbul mint amilyenek, mert a barcánál ( meg a spanyol bajnokságban)a védőknél is alapkövetelmény a pontos passzolás,és a labdabiztos játék, amit ők néha nem tesznek meg, néha pontatlanok, zambrotta ügyetlenkedik, thuram meg brillirozni próbál a saját 16-osnál, ill.könnyelműsködik.De azt nem nagyon látjuk már meg amikor zambrotta meg thuram is, 4-5 méterről bevetődve/ becsúszva blokkol egy-egy lövést beadást, olyan helyzetekben hárít amire csak ők ( meg esetleg puyol) érne oda stb.Marqueztől nem látok ilyet ( marquezzel nincs semmi bajom, más típusú játékos ott a helye a csapatban)
Roni meg egyébként nem csatár., sztem bármilyen talajon hiba csatárként játszatni, és neki is csak bizalomra lenne szüksége.Sztem messi után ő az akiben még nagy dolgok vannak, és egy rossz ronaldhino is eldöntheti a meccseket, ha meg játszhatna, nem cseszegetnék, irányítóban nyomhatná, biztos feljavulna újra.
mypeter
Entrenador del Barça

2008.02.04. 14:21:20

Pocsolyás, csúszós esős talajon a technikás, alacsony súlypontú villámgyoes "törpéknek" több sanszuk van. A 2. félidőben Henry főleg csúszkált és szenvedett, nagyon elfáradt. Ezért bántani Rijkaardot már túlzott elfogultság.

Zozzy 5 írta:
Drigo írta:
Drigo írta:Bár szerencsétlen mindig azokat küldi pályára, akik ezekután nem tudják meghálálni a bizalmat,
Asszem holnap veszek egy kristálygömböt :lol: Olyan jó érzékkel húzza meg mindig, hogy kit nem kéne játszatni, de legalább a cseréi nagyon bejöttek.
Azért az nem volt valami nagy húzás, hogy Henry-t levitte, Krkicet meg fenthagyta. Törpékből állt a támadósorunk egy ilyen védelem ellen, nem is nagyon tudtunk ziccerig menni, csak erölködtünk. Mind1, a lényeg hogy sikerült behúzni nem kis küzdéssel úgyhogy nem akarom most bántani szegényt :lol:
Atyec

2008.02.04. 14:16:15

Zsolti írta:Atyec!
Nem tudom Thuram miért önveszélyes???? Nagyon megbízható védő...Marquezről már inkább elmondható,hogy ön(és ahogy tegnap láthattuk kicsit köz)veszélyes..
Thuramnak kicsit több lehetőséget kellene adni,és simán hozná azt a szintet,mint Milito,vagy Puyol...bár sztem így sem marad el tőlük..max a gyorsaságával..de ezt meg kompenzálja a jó helyezkedéssel..
Rijkaard meg "monnyon le"! :P
Thuram nagyon jó védő, csak néha addig totojázik a labdával, hogy a szívbajt hozza az emberre, mivel párszor már pórul is járt így. A válogatottban a magabiztosság cúcsa, amit itt nem tud megismételni. Zambrottával sincs egyébként semmi nagy bajom. Inkább sajnálom őket, hogy nem találják a helyüket itt, nem mozognak olyan otthonosan a spanyol pályákon még.
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.04. 13:36:54

Nem ismerem a háttreket, de nem egészen értem Guddy miért nem kap lehetőséget ilyenkor centerben. Sztem Bojannak is több esélye van, amikor frissen jön be 20 percekre. :roll:

Henry maradhatna a bal szélen, Messi a jobb szélen, Guddy meg a center. Fizikálisan jobb, mint Bojan. :roll:

Ez a Ronaldinho eset meg vicc. Kihagy egy hónapot, miért kellene 90 percet kapnia? Majd ha felveszi a tempót, megkapja a 90 percet.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.04. 12:51:27

Aki ismer engem innen a topicból, az tudja a véleményem Rijkaardról. De most nekem is meg kell védenem. Egyetlen dolog van amiben egyetértek az előttem szólókkal, az pedig Deco játéka. Borzalmasan gyengén teljesít, Frankie pont addigra rakta padra Gudjohnsent, mire az izlandi elkezdett formába lendülni a középpályán. Ezért ha már Xavi pihen, akkor Gudjohnsent kellene beküldeni. Deco csapnivaló, el van szálva magától, fenyegetőzik és ugyanakkor a teljesítménye egy nagy zéróval jellemezhető. Nyáron meg kell szabadulni tőle.

De egyébként Thuram jól játszik, lassabb, mint Puyol, de nagyon jól helyezkedik és hihetetlen jó szeme van még mindig a pályán. Nem csak látja, olvassa is a focit. Rijkaard helyében én is vele pótolnám Carlest, Marquezzel cserélgetném. A védelemmel amúgy semmi gondot nem látok, Zambrotta is kezd belelendülni.

Nézzük a támadósort. Bojan a világ egyik legtehetségesebb játékosa, lelkes, gyors, jól cselez és hihetetlen erős a lába. Nem gondolom, hogy Rijkaard hibázna, hogy játszatja, és én is ennyit tenném be a gyereket, jelenleg az Ő lelkesedésére és motiváltságára van szüksége a csapatnak, valamint Henryval jól megértik egymást nem mellesleg.

Ronaldinho kapott 15-20 percet, neki most ennyi van a lábában, Rijkaard pedig elkezdi játszatni, mindig picit, de egyre többet, nem lehet tudni, hogy visszanyeri-e a formáját, de a mester egész héten azt magyarázta, hogy lassan, fokozatosan fogja bedobni a srácot, támogatom.

A Giovanni kérdésről pedig annyit, hogy szerintem a leggyengébb tini sztárunk, flegma, nem túl alázatos és egyellőre nem is találja annyira a ritmust. De minden tehetsége megvan hozzá, csak a hozzáállással van baj. Tegnap például jól kavart a meccs végén a szélen, nem volt rossz meccse.

Összességében egyetértek, nem ez volt Rijkaard legrosszabb meccse, a cserékkel és a felállással sem voltak nagy gondok, legfeljebb Deco esetében.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.02.04. 12:39:07

Atyec!
Nem tudom Thuram miért önveszélyes???? Nagyon megbízható védő...Marquezről már inkább elmondható,hogy ön(és ahogy tegnap láthattuk kicsit köz)veszélyes..
Thuramnak kicsit több lehetőséget kellene adni,és simán hozná azt a szintet,mint Milito,vagy Puyol...bár sztem így sem marad el tőlük..max a gyorsaságával..de ezt meg kompenzálja a jó helyezkedéssel..
Rijkaard meg "monnyon le"! :P
Atyec

2008.02.04. 12:29:21

fcbarca78, egyértek sokban a véleményeddel. Rijkaard sokszor tehetetlenül, lehetetlenül viselkedik csapatösszeállítás és taktika terén, de muszáj a védelmembe venni most. Egyrész utólag bírálni bárkit nagyon könnyű és nagyon könnyű megmondani a tutit arról, amit úgysem lehet bizonyítani.

1 Decoval probálkozik, mert nagyon jó formában volt sérülése előtt. Megadja neki lehetőség, annál is inkább mert Xavi nagyon fáradt formát mutatott az utolsó 3 meccsén.

2 Bojan nem érett játékos mindenki tudja, de annyira benne van a gól, minf Gudi-ban. Messi sem varázsolt első meccsein!

3 Henryt szemmel láthatóan kivolt és valszeg Messi is. Nyilván az volt mondva, hajtsanak még bírnak és jönnek a friss emberek a lefáradt védőkhöz.

4 R10-zel pont ezt kellett tenni tegnap. Ha gólt szerez egy lepattanóból, most ő az isten. Ezen a talajon amúgy sem volt mit varázsolni.

5 Giovanni-nak már volt tuti alibizős meccse. Aszem a fiú kicsit el van szálva magától. Ne legyen igazam, de lehet, hogy beképzelt sztárocska lesz belő. Mondom, ne legyen igazam.

6 Thuram önveszélyes időnként. Egyébként szemmel látható, hogy ők ketten valahogy nem tudnak a spanyol fociba beleszokni igazán.

Szóval szerintem nem ez volt Rijkaard legrosszabb meccse. És a védelmébe még, hogy a négyest még alkalma sem volt kipróbálni, nemhogy összeszoktatni.
fcbarca78
Jugador del Barça

2008.02.04. 12:06:58

Én rijkardot kezdetben nagyon szerettem, de amit az elmúlt időben csinál az katasztrofa.Nézzük az osasuna elleni meccset:
1. a bűngyenge decot a kezdőbe nevezi! Miért? Deco felett már 1-2 éve eljárt az idő, meccsről-meccsre nagyon gyenge teljesítményt nyújt...Nem értem
2.Bojan: biztos nagy játékos lesz egyszer de egyelőre nem érett még be, nálam nem kezdő a barcaban, mégha nincs eto is akkor sem.
3. Adott ez a két játékos akik az osasuna ellen is gyengén játszanak,csere van, de nem velük kezdi a cserét hanem lehozza Henryt, és Messit ( akik szintén nem játszottak jól,de a 100szor jobban bennük van a gól mint decoban mondjuk).Teljesen rossz cserélés.
4.Behozza rijkard mester ronaldinhot és beküldi éknek, de ronaldinho sztem ebben a pozicioban nem fog jó teljesítményt nyújtani.Neki irányító, szervező pozicióban kellene játszaniaa.
5. ezen kivül nálam a giovanni-bojan párosból giovanni jön be jobban, én őt eröltetném ( ha már fiatalt szeretnék nyomni) nem bojant, giovanni gyorsabb, energikusabb, belőle nagyobb játékos lesz sztem mint bojanbol. Bojan véleményem szerint egy owen tipusú,stilusú,nagyságú játékos lesz...
6. ezen kivül soha nem értettem thuram, és zambrotta hanyagolását.
Két nagyon jó játékos, akiknek csak bizalomra, és meccsekre lenne szüksége a jó játékhoz ( és mostanában h rrijkard játszatja őket, sztem jól is nyomják)

szval sztem rijkardnak nagy része van a barca gyenge teljesítményében, ez a csapat sokkal többre képes, ez a csapat sokkal jobb mint pl. a real, és mégis a real vezet 6 ponttal
Vélemény a leírtakkal kapcsolatban?
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.02.04. 10:57:34

Mondjon le!!!!!!! :twisted:
Kép
mademan
Capitá del Barça

2008.02.04. 09:55:37

mademan írta:tipp rijkard nyilatkozatára:

- nagyon nehéz meccsen vagyunk túl, a játékosok megmutadták hogy tudnak küzdeni az utolsó pillanatig
- az ellenfél nagyon jó csapat volt és jól zárta le a területeket előttünk
- a pálya talaja nem volt megfelelő a barca játékára és az időjárás sem kedvezett a jó játékhoz
- de küzdünk és dolgozunk tovább

:cry: :cry: :cry:

MONDJÁL MÁR LE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
majdnem mindent eltaláltam
:lol: :lol: :lol:
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.03. 21:31:39

Drigo írta:
Drigo írta:Bár szerencsétlen mindig azokat küldi pályára, akik ezekután nem tudják meghálálni a bizalmat,
Asszem holnap veszek egy kristálygömböt :lol: Olyan jó érzékkel húzza meg mindig, hogy kit nem kéne játszatni, de legalább a cseréi nagyon bejöttek.
Azért az nem volt valami nagy húzás, hogy Henry-t levitte, Krkicet meg fenthagyta. Törpékből állt a támadósorunk egy ilyen védelem ellen, nem is nagyon tudtunk ziccerig menni, csak erölködtünk. Mind1, a lényeg hogy sikerült behúzni nem kis küzdéssel úgyhogy nem akarom most bántani szegényt :lol:
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.03. 21:02:21

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
mademan
Capitá del Barça

2008.02.03. 20:58:40

tipp rijkard nyilatkozatára:

- nagyon nehéz meccsen vagyunk túl, a játékosok megmutadták hogy tudnak küzdeni az utolsó pillanatig
- az ellenfél nagyon jó csapat volt és jól zárta le a területeket előttünk
- a pálya talaja nem volt megfelelő a barca játékára és az időjárás sem kedvezett a jó játékhoz
- de küzdünk és dolgozunk tovább

:cry: :cry: :cry:

MONDJÁL MÁR LE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.02.03. 20:48:54

Folytatnunk kell a megkezdett munkát, van még esélyünk

Hajrá Frank, én veled vagyok :!: :twisted: :twisted:

Najónem
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.03. 18:48:46

Dani!
Csak a rend kedvéért.
Tegnap 11 óra és ma hajnali 2 óra között nem tartózkodtam itthon, Pesten voltam. Ezért erről a hsz-ről el is feledkeztem. Csak most, amikor valaki hozzászólt, és megjelent a fórumajánlóban a Frank Rijkaard topic címe, lapoztam ide és olvastam el az előző hsz-ket is. És ezért válaszoltam most. Ha elhiszed, ha nem, így van. De, egyébként nem érdekel.
UI: az pedig igenis személyeskedés, amit írtál. Ugyanis nagyon is tisztában vagy azzal, hogy R10 oldalán állok, így gondolhattad volna, hogy nem hagyom ki. És azt is modtam már, attól, hogy Mr. Mások Ronaldinho ellen vannak, én még nem állok be a sorba. Talán, jogom van hozzá.
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.03. 18:35:22

Varga Tamás írta:Akárhányszor helteheted ezt a kérdést, a válaszom mindig ugyanaz lesz, ami a véleményemmel egyenlő. Azt meg - úgy gondolom - ismered. Ha nem, lapozz vissza pár tucat oldalt a R10 topicban és megismerheted.
Azért a 6/10-es átlag nem olyan rossz, egy nem feltétlenül csatárnak számító játékostól. Talán, ebben az esetzben is ér annyit a statisztika a számodra, mint a délelőtt folyamán a Barca-Real topicban.
Ha csak Rijkaard és Laporta is annyira tökölt volna a tavalyi idényben, mint a 21 gólos Ronaldinho, akkor bajnokok lettünk volna.
Az meg érdekes, hogy egy-két hsz-sal korábban fgelhívjátok a figyelmet a személyeskedés befejezésére, de te mindent megteszel a személyeskedés érdekében. :wink:
Nem személyeskedem, ezt a hsz-t fényévekkel a délelőtti előtt írtam, akkor válaszoltál volna rá...De megvártad, amíg vissza tudsz valamivel vágni. ENNYI. De többet nem mondok, mert Mr. Mások véleménye nem befolyásol-lal szemben mondhat az ember bármit. Ha már mindenképpen késztetést éreztél a válaszra idézhetted volna a megfelelő topicba is, de ez is az én hibám.

Hogy valami értelmes dolgot is írjak, Frank most elég jó kezdőt hozott össze, már ami az alapanyagot illeti. Védelemre kiváncsi vagyok, nem jó ez az állandó variálás. Csatársorból nem lehetett volna jobbat összehozni. A középpálya meg majd igazolja Rijkaard helyes/helytelen döntését. Bár szerencsétlen mindig azokat küldi pályára, akik ezekután nem tudják meghálálni a bizalmat, de egy erős védelemnek és egy jól játszó támadóhármasnak el kell bírnia egy ilyen meccsem, ha esetleg a középpálya nem úgy muzsikál, ahogy annak kéne. Marquez-től egyáltalán nem tartok, ő hozni fogja a szokásost, inkább Iniestára és Decora leszek kiváncsi, előbbire azért, mert nem a számára bevált poszton játszik majd valószínüleg, utóbbira pedig azért, mert eddig nem mutatott semmi egetrázót.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.03. 18:14:42

Drigo írta:Kezdünk nagyon elmenni a személyeskedés irányába, arra ott a pü, Laprotának meg van saját topicja :roll:

Varga Tamás írta:ettől még másfél éve a tökölés megy nála is

És Ronaldinho :roll:
Akárhányszor helteheted ezt a kérdést, a válaszom mindig ugyanaz lesz, ami a véleményemmel egyenlő. Azt meg - úgy gondolom - ismered. Ha nem, lapozz vissza pár tucat oldalt a R10 topicban és megismerheted.
Azért a 6/10-es átlag nem olyan rossz, egy nem feltétlenül csatárnak számító játékostól. Talán, ebben az esetzben is ér annyit a statisztika a számodra, mint a délelőtt folyamán a Barca-Real topicban.
Ha csak Rijkaard és Laporta is annyira tökölt volna a tavalyi idényben, mint a 21 gólos Ronaldinho, akkor bajnokok lettünk volna.
Az meg érdekes, hogy egy-két hsz-sal korábban fgelhívjátok a figyelmet a személyeskedés befejezésére, de te mindent megteszel a személyeskedés érdekében. :wink:
Kép
Bocsi the best Barca-fan
Barça C

2008.02.03. 18:05:05

gnorbert írta:
gnorbert írta:Frankie elkezdte - végre - a leki hadviselést: RM a legjobb. Hát persze. :wink:
Miért nem kezdted hamarabb Frankie? :mrgreen: :mrgreen:
Csak faragjunk ma abból a 9-ből... :!:
Hát az Osasuna ellen mindenképpen hozni kéne a meccset főleg itthon!
gnorbert
Capitá del Barça

2008.02.03. 18:03:04

gnorbert írta:Frankie elkezdte - végre - a leki hadviselést: RM a legjobb. Hát persze. :wink:
Miért nem kezdted hamarabb Frankie? :mrgreen: :mrgreen:
Csak faragjunk ma abból a 9-ből... :!:
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Lezárt