Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bocs, de az dániel volt, nem dávid...Varga Tamás írta:Igazad van. Dávid, Izrael későbbi királya fejtette meg az írást a falon, amely megjövendölte Baltazár (=Bélsaccar), II. Nabukanézár (=Nabu-kudurri-uszur) fiának halálát, és birodalmának bukását.Boixos írta:belsazár babilon királya volt, nem izraelé, egyébként okés.
ez a jelenlegi deco tényleg nem hiányozna a barcából.
max a közlekedési rendőröknek...
Off: OLTÁÁÁSBoixos írta:belsazár babilon királya volt, nem izraelé, egyébként okés.
Igazad van. Dávid, Izrael későbbi királya fejtette meg az írást a falon, amely megjövendölte Baltazár (=Bélsaccar), II. Nabukanézár (=Nabu-kudurri-uszur) fiának halálát, és birodalmának bukását.Boixos írta:belsazár babilon királya volt, nem izraelé, egyébként okés.
"Megszámláltattál, megmérettettél, könnyűnek találtattál, és szerte-széjjel szaggattatol" Az Úr szavai Baltazárhoz, az ókori Izráel királyához..Rivaldo11 írta:valami olyasmit takar hogy lejárt az ideje, mennie kell.Szandi írta:Utolsó szavakat nem értem. Csak én vagyok ilyen tökfej?
Nem lepődnék meg ha így volna, hiszen Mourinho a pajtija.Perrero írta:Nem nyerünkelmegy...
Mi lenne ha tenne azért, hogy nyerjünk valamit idén... vagy ő vmi beépített kettősügynökszándékosan szabotál h leléphessen
![]()
na jó, asszem sok 24et nézek
Ha nem nyer semmit, akkor lelép.mademan írta:mit mondott deco???Fernando írta:Egyetértek, Inkább Xavi kezdjen mint Deco, Decot eladnám a nyáron, a játék és a kijelentés ami a száját elhagyta nálam elég indok
mit mondott deco???Fernando írta:Egyetértek, Inkább Xavi kezdjen mint Deco, Decot eladnám a nyáron, a játék és a kijelentés ami a száját elhagyta nálam elég indok
Inkább a Portoban lőtt golokbol. Ott nagyon sok golt lőtt távoli lővésekből, nem értem, itt miért nem m1 neki. Nekem erőtlennek tünnek a lövéseiIlúvatar írta:hát igen, arról híres DecoZsolti írta:Jah,amik 6 emberen pattantak meg..aztán szegény kapus azt se tudta,hogy hol van,és csak nézte ahogy utat talál a labda a hálóba...![]()
És az jó vmire? Bármelyik negyedosztályú játékos bele tud bikázni egyet a labdába. Én a régi lövéseit akarom látni, amikből gólok lettek.Lionel85 írta:Hát úgy értem, hogy jó erősen megrúgta a labdát. Mint amikor Bojan lekészítette neki, ő meg előtte izomból.
Az ha vki méterrel mellé/fölé lő most már nagy lövésnek számít? Én szívesebben látnék gyengébb lövéseket, amik legalább kaput találnának.Lionel85 írta:Szerintem nem volt nagyon gáz a formája, adott egy szép gólpasszt és volt pár nagy lövése, igaz nem végig néztem a meccset, szerintem nem kell kritizálni.