Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már ki is próbáltam az NBA Live 08-ban, megcsináltam a cserétAtesz írta:És lesz végre palánk alatti dominancia is!
antiimperialista írta:Nem akarom Shawn Mariont más mezben látni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem hiszem el, ez hihetetlen nagy őrültség, nyilván megvan az oka, de ez akkor is óriási baklövésnek tűnik... Én nem örültem Kerr érkezésének, szerintem ebben is vaskosan benne van!
Mindig is bírtam Shaq-et, de most nem örülök neki... Ilyen áron nem.
szerk.: Nash azt nyilatkozta, hogy nagyon örül a cserének, pont egy ilyen típusú játékos hiányott a csapatból (ez igaz, de akkor is bakker).
Jó lenne! Bár ha assist királyt kéne akkor Nash jobb lenne!:DKidd Dallasba költöztetése
Ez most komoly???Game90 írta:Gyakorlatilag hivatalos:
- Shaq -> Phoenix
- Marion & Banks -> Miami
Én is ezt néztemOrdog írta:Durva...:DD A lomha Shaq ebbe a Suns-ba?? Kíváncsi leszek mi lesz ebből:)
Főleg azért utálom őket, mert túl jók.csababarca írta:aham,értem,világos....gondoltam hogy vmi ilyesmi miatt nem azt játszák...grecki írta:Alig volt hátra pár másodperc, ilyenkor nem lehet futó playt hívni (nem érdemes), mert nem áll meg az óra. Ha sikertelen a passz, akkor meg igen...
...
amúgy menet közben rájöttem h a pats az eagles verte a 2004-es super bowl-on...szóval értem mért utálod egyrészt a pats-t
aham,értem,világos....gondoltam hogy vmi ilyesmi miatt nem azt játszák...grecki írta:Alig volt hátra pár másodperc, ilyenkor nem lehet futó playt hívni (nem érdemes), mert nem áll meg az óra. Ha sikertelen a passz, akkor meg igen...
...
Hát én éjfélkor sikeresen elaludtam, 3kor felkeltem, ránéztem az eredményre és visszaaludtamZozzy 5 írta:Aki lemaradt volna, annak ma kötelező a képernyők elé ülni 18:30-kor