Szenved, görcsöl, nem megy neki. Tény. De ő legalább védekezik, nem úgy mint Krkics. Időre és bizalomra van szüksége, csak ez az, ami ennek a gyengén muzsikáló csapatnak nem nagyon van.
Bojan már bizonyított és neki már helye is van a csapatban. Meggyőződésem, hogy azért játszatja Rijkaard Giot, hogy végre ő is megmutassa mit is tud.Saviola írta:Miért nem ő marad otthon?Elég keveset nyújtott múltkor..
Én sem adnám el 1 év után, de kölcsönbe seZozzy 5 írta:Azért játszon akármilyen éretlenül, 1 év után akkor sem kell elküldeni, max. kölcsönbe. Továbbra is tartom, hogy nem szabadna ennyi lehetőséget kapnia 18 évesen, továbbá, hogy nincs meg az állandó helye. Rijkaard őt is pakolgatja össze-vissza, hol Messivel zavarják egymást, hol mással. Ő az egyik, aki mindenképp megérdemli az időt, márcsak a kora miatt is, plusz az új trénert. Annak viszont nem vagyok ellenére, hogy kölcsönbe adjuk, viszont véglegesen elvágni a szálakat előre nem látható következményekkel járhat.Los Banditos írta:Én nem látok benne annyi tehetséget, mint Krkicben. Tegnap is gyenge volt. Nyáron én mindenképp elküldeném.
Azért játszon akármilyen éretlenül, 1 év után akkor sem kell elküldeni, max. kölcsönbe. Továbbra is tartom, hogy nem szabadna ennyi lehetőséget kapnia 18 évesen, továbbá, hogy nincs meg az állandó helye. Rijkaard őt is pakolgatja össze-vissza, hol Messivel zavarják egymást, hol mással. Ő az egyik, aki mindenképp megérdemli az időt, márcsak a kora miatt is, plusz az új trénert. Annak viszont nem vagyok ellenére, hogy kölcsönbe adjuk, viszont véglegesen elvágni a szálakat előre nem látható következményekkel járhat.Los Banditos írta:Én nem látok benne annyi tehetséget, mint Krkicben. Tegnap is gyenge volt. Nyáron én mindenképp elküldeném.
a csapat teljesítménye esett vissza!Messi még el tudta viselni az új-Maradona szerepet.De amióta "agyonaranylabdázták" látványosan visszaesett a teljesítménye.
....szerintem....
Ezt az elődjétől tanultamademan írta:engem 1 dolog zavar a srácban (a nagyon buta fején kívül, de hát arról nem tehet) az meg az hogy ő is állandóan feldobja magát!!! ez inkább azért dühítő mert 19 évesen már ezt csinálja mi lesz később....
mint asszem Varga Tamás mondta: a csatárt a góljai minősítikhaze71 írta: Majd ha a csapat legjobbja lesz és mérkőzéseket fog eldönteni a játékával, majd akkor ajnározzuk. Addig számomra csak egy fiatal tehetség marad. 18 évesen már szerintem a tudása nem fog fejlődni, maximim fejben változhat. Erre szüksége is lesz. Attól még, hogy egy csatárnak sikerül egy csel vagy beadás, nem lesz szupersztár. (Pelé 18 évesen világbajnok és gólkirály lett) Sok fiatal tehetség kergeti a labdát, de 20-22 éves korukra általában beleszürkülnek a mezőnybe. Majd 2-3 év múlva meglátjuk, mire jut a tehetségével.
Majd ha a csapat legjobbja lesz és mérkőzéseket fog eldönteni a játékával, majd akkor ajnározzuk. Addig számomra csak egy fiatal tehetség marad. 18 évesen már szerintem a tudása nem fog fejlődni, maximim fejben változhat. Erre szüksége is lesz. Attól még, hogy egy csatárnak sikerül egy csel vagy beadás, nem lesz szupersztár. (Pelé 18 évesen világbajnok és gólkirály lett) Sok fiatal tehetség kergeti a labdát, de 20-22 éves korukra általában beleszürkülnek a mezőnybe. Majd 2-3 év múlva meglátjuk, mire jut a tehetségével.10 írta:kevés olyan 18évest tudnál mondani aki igy tud focizni..barca99 írta:De ki mondta, hogy csodagyerek? A sajtó fújta fel. Innentől kezdve a helyén kell kezelni.