Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.09. 11:37:26

gnorbert írta:Nos, a sajtó és a szurkolók nyomására Frankie bizony kiadhatja a parancsot - egy esetleges 0:1-es állásnál - "TARTANI AZ EREDMÉNYT MINDENEK FELETT", szóval ez (1:1) sajnos benne van a pakliban...
Nem értem minek állunk vissza sokxor 1-0-s vezetésnél :roll: Akkor lenne értelme, ha lenne egy nagyon megbizhato védelmünk, és jol tudnánk kontrázni :arrow: ez utobbivel nem szoktunk 1átalán éllni, ugyhogy szvsz fölösleges visszaálni, és hagyni az ellenfélt támadni, mert abbol eddig csak bajunk lett.
gnorbert
Capitá del Barça

2008.02.09. 11:33:20

Nos, a sajtó és a szurkolók nyomására Frankie bizony kiadhatja a parancsot - egy esetleges 0:1-es állásnál - "TARTANI AZ EREDMÉNYT MINDENEK FELETT", szóval ez (1:1) sajnos benne van a pakliban...
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.09. 10:44:13

gnorbert írta:Pont hogy ez a "fél csapat" fogja megütni a Sevillát, figyeld csak ki!
Kanouté elégedett az elismerésével, a csapat meg azt gondolja hogy most könnyedén szétütik a szárnyaszegett FCB-t. Hát nem!!

Akik most pályán lesznek bizonyítani akarnak majd, hogy mindig ott a helyük...! Győzünk!!!

gekkodan jól beszélt!!
Remélem igazad lesz.Csak nehogy ráüljünk az eredményre....és 1-1 legyen.Mert akkor felakasztom magam.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
gnorbert
Capitá del Barça

2008.02.09. 10:38:47

Pont hogy ez a "fél csapat" fogja megütni a Sevillát, figyeld csak ki!
Kanouté elégedett az elismerésével, a csapat meg azt gondolja hogy most könnyedén szétütik a szárnyaszegett FCB-t. Hát nem!!

Akik most pályán lesznek bizonyítani akarnak majd, hogy mindig ott a helyük...! Győzünk!!!

gekkodan jól beszélt!!
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.09. 10:27:55

Érdekes Iván cikke... :)

Bár sztem nem kell sokáig várni, mert a bajnokság lassan elúszik. Mert kötve hinném, hogy egy fél csapattal megvernénk a Sevillát. De azért reménykedek, hátha. :) Utánna a Zara is húzós lesz, ha nem nyerjük ezt a két meccset, akkor innentől ebből ki is szálltunk.

BL-t csak óriási mákkal nyerhetünk. Bár azt nagyátlagban mindenki így nyeri. :D Vannak nálunk sokkal jobb formában lévő csapatok is, ami azért kemény dió lehet idegenben.

Kupára még van esélyünk, bár tavaly a Getafe ellen is volt... :(

Lényeg a lényeg, nem kell sokat várni, sztem áprilisra kb. minden kiderül.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.08. 19:00:39

Jelenleg nem téma az edzőkérdés, ez vitán felül igaz. Nyárig marad minden a régiben, ebben a keretben bármennyire is szenvedünk mostanában, több van annál, minthogy lebőgjünk és 8. helyen zárjuk a szezont. A BL-helyek egyike tuti meglesz, ezalatt értem az 1-4 bármelyikét, bár a bajnoki esélyek nem túl nagyok az is tény. Így hát nincs más hátra, mint várni hétről hétre, hátha elindul valami. Azzal egyetértek, hogy nem kizárólag az edző a felelős, viszont az is vitathatatlan, hogy ha idén semmi sem jön össze, akkor másodlagos, hogy 2. helyen voltunk és mondjuk eljutottunk a BL-elődöntőig, Rijkaardnak mennie kell. Még egy cím nélküli szezont nem lenne szabad egy ilyen csapatnál simogatással elintézni.

Így azt gondolom, ha nem lesz semmi cím, akkor Rijkaard távozása kötelező lenne. Amennyiben erre sor kerül, ez önmagában nem lesz elegendő. Az elmúlt években nagy csatákat nyert csapaton is változtatni kell, idáig nagyjából az volt a jellemző, hogy vettünk, meghatározó játékosok nem távoztak. Ha eredménytelen lesz a szezon, ez is elkerülhetetlen. Ez nem azt jelenti, hogy kijelentem, R10, vagy Messi távozzon, kár nevekről beszélni a szezon végéig. Ráérünk megvitatni, ha gáz lesz, bízzunk benne, hogy ez nem fordul elő. De akkor mélyrehatóan át kell értékelni azokat a posztokat, ahol cserélni kell. Jelenleg egyébként szerintem Deco távozására van a legnagyobb esély, de természetesen több játékossal kapcsolatban is merülhet fel kétely.

Szóval azt gondolom, hogy jelenleg a cél, hogy bizonyítsunk, tegyünk meg mindent a címekért, az eredményekért és mivel az elnökség nyíltan és egyértelműen kijelentette, Rijkaard-al képzeli el a jövőt még mindig, az a feladat, hogy térjünk vissza a nekünk járó helyre/szintre, ebben a mi feladatunk, hogy támogassuk a csapatot. Véleményem nekem is van, de Budapestről egy fórumon nem váltom meg a világot. Nálam már Rijkaard rég nem lenne edző, de el kell fogadni, hogy nem én döntök. Fejeket fel és hajrá Barca!!!
home
Jugador d'estrella

2008.02.08. 18:34:05

rijkaard mellé egy új másodedző kéne! a védelmünnk nagyon jól össze van rakva (rijkaard még annak idején védő volt, nem véletlenül ért ehhez nagyon) ha jönne egy jó/jobb másodedző, újra összeállhatna a csapat minden téren. szerintem ez lenne a megoldás...senki sem tökéletes, neki ez a hibája, viszont remekül megérteti magát a játékosokkal, nem egy paraszt...jó a kapcsolata a játékosokkal, a védelmet összeállította, és persze 1 bl trófea bajnokik....én megvárom inkább szó nélkül mi lesz még a végén....messi még a vég...egyenlőre még mind a blben és bajnokin is van esélyünk...
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Morminho
Entrenador del Barça

2008.02.08. 18:28:29

Norberto91 írta:az idei "hanyatlásnak" nem egyedül Frankie az oka, hiszen nagy részben nem az edzőn múlik, hogy mi történik a pályán, hanem a játékosok hozzáállásával vannak gondok.
És kinek lenne a dolga rendberakni a fejeket?
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
barcafan93
Barça B

2008.02.08. 18:26:59

Akkor lesz megint szép dolga Frenkie-nek ha majd el kell döntenie hogy ki játszik R10 Messi Eto'o,és Henry közül:D
gnorbert
Capitá del Barça

2008.02.08. 18:18:43

robaggal, meg Frányó Istvánnal, meg a névrokonommal is egyetértek! Goo Frankie, goo FCB :!:
Norberto91
Barça B
Kapcsolat:

2008.02.08. 18:02:23

Z. Iván cikkében irtakkal nem értek egyet. Sokan már úgy könyvelik el, hogy Rijkaard az idény végén távozik, sőt, sokan azt akarják, hogy távozzon. Na de kérem, az idei "hanyatlásnak" nem egyedül Frankie az oka, hiszen nagy részben nem az edzőn múlik, hogy mi történik a pályán, hanem a játékosok hozzáállásával vannak gondok. Én nem Rijkaardot küldeném el, sőt, őt maradásra bírnám az idény végén is, hanem a másodedződ küldeném el meggyet szedni. Amit ő művel ott a kispadon, azt még egy csöves is meg tudná csinálni.
TEN CATÉT VISSZA!!
MÉS QUÉ UN CLUB! VISCA EL BARCA!!!
www.norberto91.gportal.hu
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.07. 19:09:36

Bár mennyire "tüzelhet" majd Deco, nyáron a helyére én Diego-t hívnám! De egy olyan játékostól mint Deco elvárandó egy végső roham! Reménykedek benne, hogy megszivatjuk egész Európát! :P
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Frányó István
Jugador del Barça

2008.02.07. 18:36:19

robag írta:Laporta korektül nyilatkozott, bármi lesz nyáron, annak nem most van az ideje. Ráér mindenki megtudni akkor.
Frank gyakoroltathatná a Zamborttával és Abidallal a beadásokat, mert amit most muvelnek, az megyei másodosztály szint! Hihetetlen hogy nem tud két ilyen nagyra tartott játékos 10-ből egyet sem jó helyre adni.
Nem játszunk most túl jól, de mire kezdődik a bl, össze fog állni a kép, majd meglátjátok. R10 is összekapja magát, Eto'o és Touré visszatér, Messi is újra el fogja kapni a fonalat, Henry tavasszal mindent berúg amit ősszel kihagyott. Ja és én is játszatnám Decot, mert nem az a baja hogy rossz játékos csak formán kivül van, és tavasszal nagyon nagy szükségünk lesz rá. Főleg a harcosságára. Mióta visszatért ( bármiylen rosszul is nyomja ) hajta a többieket, veszekszik, ég benne a tűz, ezt a többiekből mindig hiányolom.
Az utolsó karakter foszlányig egyetértek, különösen Deco-val kapcsolatban!
robag
Jugador d'estrella

2008.02.07. 17:31:51

Laporta korektül nyilatkozott, bármi lesz nyáron, annak nem most van az ideje. Ráér mindenki megtudni akkor.
Frank gyakoroltathatná a Zamborttával és Abidallal a beadásokat, mert amit most muvelnek, az megyei másodosztály szint! Hihetetlen hogy nem tud két ilyen nagyra tartott játékos 10-ből egyet sem jó helyre adni.
Nem játszunk most túl jól, de mire kezdődik a bl, össze fog állni a kép, majd meglátjátok. R10 is összekapja magát, Eto'o és Touré visszatér, Messi is újra el fogja kapni a fonalat, Henry tavasszal mindent berúg amit ősszel kihagyott. Ja és én is játszatnám Decot, mert nem az a baja hogy rossz játékos csak formán kivül van, és tavasszal nagyon nagy szükségünk lesz rá. Főleg a harcosságára. Mióta visszatért ( bármiylen rosszul is nyomja ) hajta a többieket, veszekszik, ég benne a tűz, ezt a többiekből mindig hiányolom.
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.06. 19:13:23

Teljesen világos, hogy tökmind1 mit mond Laporta. Ha Rijkaard lebőg idén, akkor húzni fog és ha megalázkodik a csapat, biztos lehet benne mindenki, hogy vagy egy Lippi, vagy egy Mourinho fog szóbakerülni. És teljesen mind1 mit mond Laporta, nem csak belőle áll a barca...Megnézném mit csinálna ha 3000 culé verné az ajtaját egy rosszul sikerült szezon után.

Inkább Laporta a gyenge pont, töketlen...De ebben a helyzetben nem mondhat mást, az tény.
don gamper
Capitá del Barça

2008.02.06. 14:56:21

G-Jay írta: 2. Deco számomra is rejtély, hogy mért van egyáltalán a kezdőben! De ha már ott van és béna, akkor mért őt cserélik le utoljára 0-0-nál???

G.[/color]

Gondolom jó barátja Cruyff rácsörgött:"Hey brada hozd már le azt
a 20 számú labdaelszóró csákót,mert már nekem kellemetlen
amit művel"
és gondolom azt még Rijkaard is belátta,hogy ilyen helyzetben
Oleguert csak nem hozhatja be :roll:
Frányó István
Jugador del Barça

2008.02.06. 14:38:39

Gomezinho írta:Sajnos Rijkaard cseréinek 90 %-a pocsék!!! egyszerüen nem képes arra mint a többi edző valami váratlan is hihetetlent huzni!!Sajnos Riijkard nemide való egyedűl semmmire nem képes! a Hollandokkal megbukott a holland kiscsapattal kiesettamikor ott volt!! Ez a BArca az egyéniségei miatt állmég itt ahol áll!
¸
A Barçával meg bajnoki címeket és BL-t nyert, h csak a legfontosabbakat említsem. Lehet szapulni, mert néha ad rá okot, de amikor jól cserél, akkor legalább ismerjük el!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.06. 14:31:15

Sajnos Rijkaard cseréinek 90 %-a pocsék!!! egyszerüen nem képes arra mint a többi edző valami váratlan is hihetetlent huzni!!Sajnos Riijkard nemide való egyedűl semmmire nem képes! a Hollandokkal megbukott a holland kiscsapattal kiesettamikor ott volt!! Ez a BArca az egyéniségei miatt állmég itt ahol áll!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.06. 14:27:08

Varga Tamás írta: Amikor lecserélte Messit, azt hittem a tévébe vágom a távirányítót. Gondoltam magamban, na ez az ember teljesen megháborodott, ekkora egy marhát! Komolyan, nem is értettem, tegnap se, és most se. Azt sem értettem, hogy Deco miért futott ki a 2. félidőre?
1. Mégis mi baj volt Messi lecserélésével? A második félidőben a labdához se ért! Teljesen megértettem, hogy miért lett lecserélve! Semmit nem csinált.

2. Deco számomra is rejtély, hogy mért van egyáltalán a kezdőben! De ha már ott van és béna, akkor mért őt cserélik le utoljára 0-0-nál???

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.06. 13:16:15

Egy Lippinek én is nagyon örülnék!!Szerintem a világ 3 legjob bedzőjében benne van!!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.06. 13:13:08

Grat az NSO-nak... Mourinhio... :D

Egyébként nem hiszem, hogy komolyan kellene venni, nyílván ebben a helyzetben nem beszélhet új edzőről. Most a "van még remény" dolognál járunk, ilyenkor nem is biztos, hogy jót tesz a játékosoknak...

Mondjuk szvsz nagyobb esélye van annak, hogy Lippi jön a nyáron...
Frányó István
Jugador del Barça

2008.02.06. 12:51:06

Barcafeco írta:Mourinho nem jön?! :?

Nem tudom mennyire igaz ez! :roll:
Ha az egyik sajtótájékoztatón maximális bizalmat szavaz Frank-nek, akkor a másikon nyilván nem mondhatja azt, h jön Mourinho...
Ezek a nyilatkozatok sosem jelentenek semmit.
Barcafeco
Jugador d'estrella

2008.02.06. 12:06:54

Mourinho nem jön?! :?

Nem tudom mennyire igaz ez! :roll:
Léfe
Entrenador del Barça

2008.02.05. 06:41:57

Most nem hibázatom Reikardot, de R10 középen nem jó. A világ legjobbjává választották és a csapat zsenije volt baloldalon és tényleg elég mélyről indult. Örülök viszont Giovanni jó szereplésének, mert féltem, hogy önbizalmát veszti. Nem szabadna tul sokat játszatni a két srácot mert a nagy tehetségük hasonló koruak között jött ki, itt fokozatosság kell. Azt nem értem, hogy Messi miért akar mindig mindenkit kicselezni, és hogy R10-es most már legyen kezdő mert hogyan bizonyitson a padról, hogy nyáron mi legyen vele a döntés.
Fecó
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.04. 22:33:15

Messi? Nem lehet, hogy simán el tud fáradni egy ember? Gondolom azért abban a 15 perc szünetben szoktak beszélni a játékosok és az edzői stáb... tehát többet tudnak, mint mi. A Villareal ellen villogott, most nem igazán találta a helyét. Ami nem is várható el mindig. Abszolúte érthető csere volt.
Lezárt