Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem értem minek állunk vissza sokxor 1-0-s vezetésnélgnorbert írta:Nos, a sajtó és a szurkolók nyomására Frankie bizony kiadhatja a parancsot - egy esetleges 0:1-es állásnál - "TARTANI AZ EREDMÉNYT MINDENEK FELETT", szóval ez (1:1) sajnos benne van a pakliban...
Remélem igazad lesz.Csak nehogy ráüljünk az eredményre....és 1-1 legyen.Mert akkor felakasztom magam.gnorbert írta:Pont hogy ez a "fél csapat" fogja megütni a Sevillát, figyeld csak ki!
Kanouté elégedett az elismerésével, a csapat meg azt gondolja hogy most könnyedén szétütik a szárnyaszegett FCB-t. Hát nem!!
Akik most pályán lesznek bizonyítani akarnak majd, hogy mindig ott a helyük...! Győzünk!!!
gekkodan jól beszélt!!
És kinek lenne a dolga rendberakni a fejeket?Norberto91 írta:az idei "hanyatlásnak" nem egyedül Frankie az oka, hiszen nagy részben nem az edzőn múlik, hogy mi történik a pályán, hanem a játékosok hozzáállásával vannak gondok.
Az utolsó karakter foszlányig egyetértek, különösen Deco-val kapcsolatban!robag írta:Laporta korektül nyilatkozott, bármi lesz nyáron, annak nem most van az ideje. Ráér mindenki megtudni akkor.
Frank gyakoroltathatná a Zamborttával és Abidallal a beadásokat, mert amit most muvelnek, az megyei másodosztály szint! Hihetetlen hogy nem tud két ilyen nagyra tartott játékos 10-ből egyet sem jó helyre adni.
Nem játszunk most túl jól, de mire kezdődik a bl, össze fog állni a kép, majd meglátjátok. R10 is összekapja magát, Eto'o és Touré visszatér, Messi is újra el fogja kapni a fonalat, Henry tavasszal mindent berúg amit ősszel kihagyott. Ja és én is játszatnám Decot, mert nem az a baja hogy rossz játékos csak formán kivül van, és tavasszal nagyon nagy szükségünk lesz rá. Főleg a harcosságára. Mióta visszatért ( bármiylen rosszul is nyomja ) hajta a többieket, veszekszik, ég benne a tűz, ezt a többiekből mindig hiányolom.
G-Jay írta: 2. Deco számomra is rejtély, hogy mért van egyáltalán a kezdőben! De ha már ott van és béna, akkor mért őt cserélik le utoljára 0-0-nál???
G.[/color]
¸Gomezinho írta:Sajnos Rijkaard cseréinek 90 %-a pocsék!!! egyszerüen nem képes arra mint a többi edző valami váratlan is hihetetlent huzni!!Sajnos Riijkard nemide való egyedűl semmmire nem képes! a Hollandokkal megbukott a holland kiscsapattal kiesettamikor ott volt!! Ez a BArca az egyéniségei miatt állmég itt ahol áll!
1. Mégis mi baj volt Messi lecserélésével? A második félidőben a labdához se ért! Teljesen megértettem, hogy miért lett lecserélve! Semmit nem csinált.Varga Tamás írta: Amikor lecserélte Messit, azt hittem a tévébe vágom a távirányítót. Gondoltam magamban, na ez az ember teljesen megháborodott, ekkora egy marhát! Komolyan, nem is értettem, tegnap se, és most se. Azt sem értettem, hogy Deco miért futott ki a 2. félidőre?
Ha az egyik sajtótájékoztatón maximális bizalmat szavaz Frank-nek, akkor a másikon nyilván nem mondhatja azt, h jön Mourinho...