Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De-de még van, sőt a labdarúgó BL-től eltérően itt a döntőt is külön sorsolják. Az mondjuk igaz, hogy itt nagyobb jelentősége van annak, hogy ki kezdi az első meccset otthon/idegenben.Lesy írta:A sorsolást nem tudja vki mikor tartják.Vagy itt már nincs is![]()
![]()
Nagyon is jó felállásban játszottak, a másik meg, hogy a Barça "gyengébb" csapat is bivalyerős.(Tudom, h nem véletlen, nem is kötekedésképp írtam)ozsimiki írta:Varga Tamás írta:Bercelona - Pick-Szeged 28-32!
Óriási gratula a csapatnak! Szép volt fiúk!
CATALUNYA, TRIOMFANT!![]()
![]()
Hú ez meglepett!
Gondolom a már tuti első BARCA nem a legjobb felállásban játszott (vagy igen?),de akkor is szép siker!
Varga Tamás írta:Bercelona - Pick-Szeged 28-32!
Óriási gratula a csapatnak! Szép volt fiúk!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Én úgy tudom, hogy a Barca jelentkezett, hogy ha valaki visszalép, akkor indulnának a BL-ben, és valaki visszalépettgajeraro írta:A sok visszalépés miatt úgy döntött az EHF,h a Barca indulhat a Blbe!
Hát ezt nem hittem volnaGame90 írta:Flensburg - Kiel 27-29, össz. 55-57ozsimiki írta:Flensburg-Kiel![]()
![]()
![]()
![]()
Flensburg - Kiel 27-29, össz. 55-57ozsimiki írta:Flensburg-Kiel![]()
![]()
![]()
![]()
Game90 írta:BL-döntő első mérkőzés:
Kiel - Flensburg 28-28.
Nem kicsit jelzi a német kézilabda, de főleg a Bundesliga erejét... És akkor még ott van a Magdeburg, a Gummersbach a Lemgo ésatöbbiésatöbbi...Game90 írta:BL-döntő első mérkőzés:
Kiel - Flensburg 28-28.
KösszGame90 írta:A negyeddöntőben a Portland ellenozsimiki írta:Ciudad Real mikor esett ki,és kitől![]()
![]()
![]()
Ciudad Real - Portland San Antonio 26-21 29-37 55-58
bár ha egy kicsit visszaolvastál volna![]()
![]()
A negyeddöntőben a Portland ellenozsimiki írta:Ciudad Real mikor esett ki,és kitől![]()
![]()
Nem semmiGame90 írta:Volt két izgalommentes találkozó a BL-ben![]()
Portland San Antonio (spanyol) THW Kiel (német) 30-28 34-37 64-65
SG Flensburg-Handewitt (német) CBM Valladolid (spanyol) 32-30 24-25 56-55
A döntőben német csata lesz
lionelmessi19 írta:Jó, akkor itt jó lesz, és senki sehova máshova...
kitöröltem Nagy Laci topicból, átraktam a magyar kézi topicba, onnan is töröltem, marad itt, ha mindenkinek megfelel