Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
en is most jatszom vele, nekem is nagyon tetszikel fuero írta:Isten jó játékkal játszok, 2004es, de iszonyatosan jó. Mindenkinek ajánlom. Mutánsok és emberek ellen egy szigeten. Jah és a neve FarCry.
Töltsd le EZT a progit majd pedig rakd össze a file-okat magyarul tömörísd ki valahova. aztán azt az egy filét amibe összerakta mountold be Alcohol-al vagy Deamon Tools-alkovinho írta:Segítséget kérnék!
Letöltöttem, izé' megvettem () az NFS 4-et, és egy ilyen cuccot kaptam:
KATT
Már az egyiket kitömörítettem, akkor meg is volt a setup fájl, de akkor mikor megnyitottam azt írta ki hogy:
- This Game must be installed off the CD!
Mi csináljak? Segítsen valaki!
Raktál fel Path-et vagy valami mást esetleg?? mer cod2-nél is ez jött be nekem régen miután felraktam a path-et. keress másik Crack-etkovinho írta:Megint kérnék egy kis segítséget...
Letöltöttem a Medal of Honort, fel is tettem, crackeltem is, utána elindítottam, megjelent a szokásos Console, továbbmegy, sötétség, és visszajön a Console, utána ezt írja:
KATT
Ez mi lenne? Valaki segítsen...
google... amúgy én is gamecopyworld-ön szoktam keresgélni.. de vettem a fáradságot és ezt találtam: http://www.freeinfosociety.com/site.php?postnum=1920Perrero írta:gta vice cityhez kénr crack, gamecopyworldon nem láttam
köszi
Megnézem hány mega lenne,illetve hova tudnám feltölteni.VIII.Henrik írta: esetleg más megoldásra gondoltál Tim?
Ha még aktuális írj egy privit. Úgy emlékszem öcsémnek megvan az összes,kiegészítő lemezestül eredetibenVIII.Henrik írta: A cossacks 2-t nem tudom leszedni, a gaz seederek miatt sem.
Europe Universalis?VIII.Henrik írta:Keresnék a hugom barátjának egy stratégiajátékot! 1848, Cossacks-szerű legyen, szóval történelmi. A cossacks 2-t nem tudom leszedni, a gaz seederek miatt sem. Jelenleg a Napoleon's Campaigns amivel játszik. Pontosabban csak játszana, de nem igazán ízlik neki. Valamit ajánljatok légy'szives, én nem vagyok játékokkal kapcsolatban naprakész, pláne nem stratégiai játékok ügyében.
Köszönöm!
Akkor én inkább már az AoE II-t ajánlanám, a The Conquerors kiegészítővel nálam még mindig A JÁTÉK. Mai napig nem találok hozzás hasonlót, ami így lekötne. Alapból a stratégiai játékokhoz vonzódom, ezek a vérontós fröcsögős játékok nem jönnek be. Még a Settlers 2 ami nagyon megfogott, de az is már 10-12 éves, játszottam a 10 szülinapi felújított változatával is, az is nagyon jó.barca99 írta:Próbáld meg esetleg az Age of Empires III-t.