Szerintem nem fog megtörténni az átigazolás, ez csak egy fogás arra, hogy többet játszon. Egyébként nemtudom mi a bajotok vele, amennyit mostanában játszik... Egyébként ha elmegy, akkor is lesz egy "leggyengébb játékos" akit majd kilehet magatoknak fogni, és lehet szídni. Vannak - magukhoz képest - sokkal rosszabb teljesítményt nyújtó játékosok is, akik hétről-hétre a kezdőben kapnak helyet, vagy a mérkőzés végén kapnak szerepet.

. Ha meg valakinek nem tetszik amit csinál, azt kúltúrlt módon is a másik tudtára lehet, adni. Nekem sosem, volt vele bajom, ha hibázott elismerem, előfordult, de ez mindenkinél benne van. Zambrottára sem mondhatjuk azt, hogy nagyon hibátlan lenne - sajnos -. Ha Oleguer pedig elmegy, nem kapunk érte sok pénzt, és venni kell helyette valakit, aki mindne bizonnyal jóval drágább lenne. Szóval szerintem, végső esetben ha Zambrotta sérült és Puyol sem bevethető a szélen, akkor beáll ő, nem jelent sok meccset, és mostanában egyre kevesebbet hibázik. Kiegészítőembernek megfelel.