Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2008.02.10. 19:56:48

Marci írta:Egyszer esküszöm leülök és megszámolom hogy hány jó passza van és hány rossz egy meccsen. Hányszor képes üresre futni és hányszor mondható jónak a beadása. Hányszor csinálja azt, hogy befelé cselez, és elnyomják, ill hányszor jön be kifelé egy csele, egyáltalán hányszor próbál lefutni az alapvonalhoz. Csodálkoznék, ha egyáltalán megközelítené Iniesta átlagát. Javaslom hogy számolgassanak azok is akik Rijkaardot szidják amiért nem játszatja a brazilt. Az meg hogy 1 mozdulata meccset tud eldönteni... elég rég volt. Messinek pl most volt ilyen mozdulata azok után is hogy szürke volt a meccs nagyobb részén... és Ronaldinho? Jutott neki pár szabadrúgás, azoknál megmutathatta volna. Megnézném modjuk hogy hogyan rúgná el Henry azokat.
Ja és Dos Santoshoz meg Guddyhoz nem érdemes hasonlítani mert ők se alkotnak nagyot a támadójátékban.
Én is azt mondom már elég régóta, hogy mostanság Rijkaard-nak az a legnagyobb "taktikai húzása", ha kihagyja a csapatból... Mondjuk, én az idény végén először Rijkaard-ot küldeném el és megnézném, mit tud R10 egy másik edzővel.
elprat
Capitá del Barça

2008.02.10. 19:47:26

Dabas írta:
Morminho írta:
10 írta:azt azért ismerjük be hogy egy iniestával nem fogunk sevilla rangúú mecseket nyerni flre ne értsetek jó focista de közel sem olyan szintü mint ronaldinho, mer osasuna szintü mecseket nahy nehezen tudni hozzuk ronaldinho nélkül DE RONALDINHO AKÁRMILYEN FORMÁBA IS LEGYEN, NÉLKÜLE NEM FOGUNK RANGADÓKAT NYERNI. :!:
Hát én nem tudom milyen meccseket nézel már másfél éve. :roll: :?
Egyet értek 10el!!! MÉG EZZEL A GYENGE RONADLINHOVAL IS TÖBBET ÉR A BARCA MINT EGY DECOVAL VAGY GUDIVAL VAGY INIESTÁVAL VAGY AKÁR DOS SANTOSSAL!!!! Ezek olyan ermberek akik egy villanással nem tudnak eldönteni egy meccset de ha RONNIE megmozdul akkor gólvezsély van és tavaly nem tod ki lett a barca hazai gólkirálya és hány góllal és ki vitte a csapatott a hátán tavaly ősszel????
Eszeteknél vagytok?Pont Iniestát szidni (többek között)-rohadtul nem helytálló.Úgy látszik ti néztek rossz meccseket,vagy azt sem tudjátok ki Iniesta?!?
Ronaldinhot én is csipázom,de már ne is haragudjatok egy gyengre R. csak hátráltatja az egész csapatot-ezt nem egyszer láttuk már :shock:
Pl nem kellett volna annyi szabadot rúgnia ha nem megy :!: ,lehet nem 1-1 lenne az eredmény...
Tegnap több mint 45 percig mocorgott a pályán mégsem lőtt gólt,hol is az a villanás meg gólveszély?
Xavi sem villogott tegnap "csak" hasznosan játszott mint az esetek 99%-ában és volt egy ügyes lövése ami szerencsére gól lett, őt csak azért nem szidjátok mert vele hoztuk döntetlenre a meccset?
Kicsit gondolkozzatok és ne legyetek már ennyire elfogultak.
A tavaly az tavaly volt,most a jelenben élünk ha nem tévedek :shock:
Jézusom...................................................
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
home
Jugador d'estrella

2008.02.10. 19:39:04

elöbb-utóbb valami csak fog történni...
eddig bántott volna ha elmegy...jó ezután is bánnám, de ha elmenne és jó t tenne neki a változás és újra varázsolna, akkor már nem is bánnám ezt a ,,kis' változást...én olyan párti vagyok, ha elmegy (majdnem mindegy hova) de láthatom újra úgy játszani ahogy, akkor az mindenkinek jobb lenne, mert nekem mindegy hol játszik, csak játsszon úgy ahogy tud....
kicsit össze vissza írtam...bocs :S :D

DABAS!!! Nézd meg a privát üzenetedet!
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Marci
Capitá del Barça

2008.02.10. 18:44:27

Egyszer esküszöm leülök és megszámolom hogy hány jó passza van és hány rossz egy meccsen. Hányszor képes üresre futni és hányszor mondható jónak a beadása. Hányszor csinálja azt, hogy befelé cselez, és elnyomják, ill hányszor jön be kifelé egy csele, egyáltalán hányszor próbál lefutni az alapvonalhoz. Csodálkoznék, ha egyáltalán megközelítené Iniesta átlagát. Javaslom hogy számolgassanak azok is akik Rijkaardot szidják amiért nem játszatja a brazilt. Az meg hogy 1 mozdulata meccset tud eldönteni... elég rég volt. Messinek pl most volt ilyen mozdulata azok után is hogy szürke volt a meccs nagyobb részén... és Ronaldinho? Jutott neki pár szabadrúgás, azoknál megmutathatta volna. Megnézném modjuk hogy hogyan rúgná el Henry azokat.
Ja és Dos Santoshoz meg Guddyhoz nem érdemes hasonlítani mert ők se alkotnak nagyot a támadójátékban.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Dabas
Jugador del Barça

2008.02.10. 18:28:58

Morminho írta:
Dabas írta:Egyet értek 10el!!! MÉG EZZEL A GYENGE RONADLINHOVAL IS TÖBBET ÉR A BARCA MINT EGY DECOVAL VAGY GUDIVAL VAGY INIESTÁVAL VAGY AKÁR DOS SANTOSSAL!!!! Ezek olyan ermberek akik egy villanással nem tudnak eldönteni egy meccset de ha RONNIE megmozdul akkor gólvezsély van és tavaly nem tod ki lett a barca hazai gólkirálya és hány góllal és ki vitte a csapatott a hátán tavaly ősszel????
Mikor volt utoljára Ronaldinhonak meccset eldöntő megmozdulása? Mikor volt utoljára Ronaldinhonak veszélyes megmozdulása? Mikor volt Ronaldinhonak utoljára egyáltalán olyan megmozdulása ami egy kicsit is emlékeztetne a régi Ronaldinhora?

Tavaly se volt az igazi, de legalább gólokat rúgott, idén már az sincs.
Idén ha épp nem sérült akkor a Frankie nem játszattja nem tom mé szal nem naon lehetet meccset eldöntő megmozdulása de ha játszott adott elég jó zsugákat és tegnap is ahogy bejött volt egy ksi támadó játék és talán nem olyan taktikávl kéne kimenni amit már midneki ismer és 5 éve ugyanaz
Morminho
Entrenador del Barça

2008.02.10. 18:22:30

Dabas írta:Egyet értek 10el!!! MÉG EZZEL A GYENGE RONADLINHOVAL IS TÖBBET ÉR A BARCA MINT EGY DECOVAL VAGY GUDIVAL VAGY INIESTÁVAL VAGY AKÁR DOS SANTOSSAL!!!! Ezek olyan ermberek akik egy villanással nem tudnak eldönteni egy meccset de ha RONNIE megmozdul akkor gólvezsély van és tavaly nem tod ki lett a barca hazai gólkirálya és hány góllal és ki vitte a csapatott a hátán tavaly ősszel????
Mikor volt utoljára Ronaldinhonak meccset eldöntő megmozdulása? Mikor volt utoljára Ronaldinhonak veszélyes megmozdulása? Mikor volt Ronaldinhonak utoljára egyáltalán olyan megmozdulása ami egy kicsit is emlékeztetne a régi Ronaldinhora?

Tavaly se volt az igazi, de legalább gólokat rúgott, idén már az sincs.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Dabas
Jugador del Barça

2008.02.10. 18:18:31

Morminho írta:
10 írta:azt azért ismerjük be hogy egy iniestával nem fogunk sevilla rangúú mecseket nyerni flre ne értsetek jó focista de közel sem olyan szintü mint ronaldinho, mer osasuna szintü mecseket nahy nehezen tudni hozzuk ronaldinho nélkül DE RONALDINHO AKÁRMILYEN FORMÁBA IS LEGYEN, NÉLKÜLE NEM FOGUNK RANGADÓKAT NYERNI. :!:
Egyet értek 10el!!! MÉG EZZEL A GYENGE RONADLINHOVAL IS TÖBBET ÉR A BARCA MINT EGY DECOVAL VAGY GUDIVAL VAGY INIESTÁVAL VAGY AKÁR DOS SANTOSSAL!!!! Ezek olyan ermberek akik egy villanással nem tudnak eldönteni egy meccset de ha RONNIE megmozdul akkor gólvezsély van és tavaly nem tod ki lett a barca hazai gólkirálya és hány góllal és ki vitte a csapatott a hátán tavaly ősszel????
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.10. 18:03:43

chi omega írta:az, hogy tegnap speciel éppen elszúrt 4et, az ritkaságszámba megy.
Érdekes én nem emlékszem, hogy a tegnapi meccsen kívül felhoztam-e másik meccset példaként a tegnapi meccsen bűn gyenge volt e téren a 5-6 elszúrt szabijával, de ha már itt járunk nem emlékszem hú de sok szabi góljára ebből az idényből, a tavalyi idényre meg már sehogy sem emlékszem, így arról nem mondok véleményt.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
dnske
Barça B

2008.02.10. 17:55:59

Tényleg nem akarom támadni, mert azóta csodálom, hogy idejött és kirángatta a Barcát a "kakiból" a tavaszi meneteléssel... Szorítok neki, hogy összekapja magát.

Ugye mindenki tudja, hogy Roberto Carlos tanította meg bulizni és arról rossz nyelvek szerint egy magyar hölgy is tudna mesélni, hogy milyen parti is az... Ilyen helyeken meg ki tudja hogy mit fogyasztanak, és az milyen hatással van eleve a teljesítményére, no meg bármilyen nyavalyát össze lehet szedni.

Egy multirezisztens dögöt kombinált antibiotikum terápiával lehet csak kiirtani, ami meg a vesét meg a májat is hazavághatja. Megváltozik az anyagcseréje, a beállított táplálkozása borul nem működnek a "profi étrend-kiegészítők" sem ... Lazán eljátszhatnak vele az orvosok 1,5 - 2 évet is. Noha kívülről egészségesnek tűnik.

Egy vírussal szemben nem sok mindent lehet tenni...
Pl. egy vírusos májgyulladás laza magyarázat lehet az egészre, elhízás, teljesítménycsökkenés, tartós rossz közérzet, depresszió Ő pedig MŰVÉSZ. Erőlteti a visszatérést, mert a játékból él, visszaesik.

Mielőtt bárki leszólna ez csak egy vélemény lehetséges magyarázat, egy a többi közül.

Az, hogy mi volt a baj majd 4-5 év múlva tudjuk meg. Addig csak szoríthatunk Neki, az orvosainak azért, hogy nálunk tündököljön újra!

Rivaldo11 írta:De mitől lassult le???
Kérdezem huszonnyolcadszor.
Vissza kell szereznie az erejét, és minden ok. lesz.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.02.10. 17:54:00

Drigo írta:
chi omega írta:mivan??? ronaldinho kb azóta lövi iszonyatosan jól a szabadokat, miüta formán kívül van.
Gondolom, akkor nem nézted tegnap a meccset, vagy én néztem rossz összefoglalót :oops:
gondolom nem nézted az elmúlt másfél év meccseit.
ha volt valami, amiben jó volt ronaldinho, az a szabadrúgás.

az, hogy tegnap speciel éppen elszúrt 4et, az ritkaságszámba megy.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.10. 17:51:11

chi omega írta:mivan??? ronaldinho kb azóta lövi iszonyatosan jól a szabadokat, miüta formán kívül van.
Gondolom, akkor nem nézted tegnap a meccset, vagy én néztem rossz összefoglalót :oops:
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.02.10. 17:39:16

El kellene adni, mert már csak a saját szobrát rombolja. Nem tudok magyarázatot arra, hogy valaki 2 éven keresztül a világ magasan legjobb játékosa, aztán "elfelejt futballozni". Tavaly még csak magához képest volt gyengébb, mostanság már inkább kilóg az amúgy is csak nevek alapján acélos támadósorunkból. Azért nem hiszek a feltámadásában, mert verítékes küzdelemmel nem lehet visszanyerni azt a könnyed, élettel teli, parádés játékot, amit ő egykor nyújtott. Ő nem munkásember, hanem mosolyogva oltja a védőket, szambázik a pályán. Attól, hogy lefut 9 plusz kört, nem lesz a régi.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.02.10. 17:17:47

mivan??? ronaldinho kb azóta lövi iszonyatosan jól a szabadokat, miüta formán kívül van.
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.02.10. 17:16:39

Ez már egy régi probléma, akkor sem tudott szabadrúgást lőni, amikor formában volt, amikor csillogott, ahogy fogalmaztál. Van még rajtakívül remek szabadrúgáslövő, mint Messi, Henry, Márquez vagy Xavi, de sajnos egyedül az ő kiváltsága lőni.
Kép
Kép
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.10. 15:15:41

Néztem a meccsről egy hosszabb összefoglalót, mert élőben nem tudtam megnézni. Én csak arra lennék kiváncsi, hogy hogyan engedheti bárki oda a labda mögé ötödszörre is, amikor már 4 szabadot a sorfalba rúgott? Persze lehet azt mondani, hogyha berúgta volna, DE nem rúgta be.

Nagyon nagy kedvencem, ez nem vitás, de ettől még nem látok rózsaszín ködöt...

Ezt nem lehet egészségügyi probléma. egyrészt nem engednék játszani, másrészt mást sem lehetett olvasni a médiában, minthogy csak akkor fog visszatérni, hogyha egészséges lesz 100%-osan.

Nem lelassult, nem "lebénult", elvitte magával a csillogás, a sztárság, sajnos ez van. :(
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.10. 14:59:29

gekkodan írta: 2008-ban kizártnak tartom, hogy ha egészségügyi gondja lenne, akkor már régen ne tettek volna ellene.
Az még lehet, hogy zabál a srác és nem salátát, hanem mondjuk csülköt :lol:
Én már több alkalomal felvetettem, hogy nem zárható ki vmilyen egészségügyi probléma. Mivan akkor, ha ez egy olyan probléma amitől lelassul, de játszani tud, a kezelése hosszan tartó folyamat, ugyanakkor mindezt elhallgatják a nyílvánosság elől? Tudom, ez kissé hihetetlenül hangzik. De az is hihetetlen, ahogyan egyik pillanatról a másikra( vagy egyik hónapról a másikra) lelassult.
Rivaldo-A Legnagyobb.
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.10. 14:01:27

Buitre írta:Nem akarok senkit ingerelni, de vajon mi lesz Messivel (és a hasonló spídigonzálezekkel), ha megkopik a sebessége és a robbanékonysága?
Addigra beérik Giovani, meg Assulin. :P
Buitre
Jugador d'estrella

2008.02.10. 12:58:09

Ennyi erővel mi lesz Ronaldo-val, Robinho-val stb?
részben jogos :) (már ha C.Ronaldora értetted, nem a dagira :wink: , akiből már láttuk mi lett), bár úgy érzem Messi stílusa miginkább függ a sebességtől, mint a többi említett esetében. Persze vannak, akik az évek előrehaladtával is megőrzik fizikális képességeiket (pld. H. Larsson elképesztő).
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.02.10. 12:58:09

Amit tegnap mutatott az 0 volt, bár nem is vártam tőle többet, de azért a kaput eltalálhatná pontrúgásból! Nagyon sok kell még ahhoz, hogy újra húzóember legyen...
Kép
Kép
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.10. 12:45:02

Nem csak az a helyzet, hogy a srác lassú, de ha ránéz az ember, bármennyire is mondják, hogy nem túlsúlyos, szerintem kemény kondicionális problémái vannak. Sőt már a mozgás-koordinációja is más, máshogy indul, máshogy gyorsít, szóval máshogy mozog. Nem tudom mitől van ez, rejtély. Lehet, hogy a motivációja egyenlő a nullával és ennyi jön ki belőle, de lehet, hogy van valami krónikus egészségügyi gondja ami hátráltatja. Lövésem nincs, de talán azért nem gyanakszom arra, hogy egészségügyi gondja lenne, mert egy játékos aki ennyi pénzbe kerül egy csapatnak és lassan 1 éve nem ad vissza belőle semmit, nyilván a klub-vezetés és a szakmai stáb érdeke, hogy minél jobb legyen. 2008-ban kizártnak tartom, hogy ha egészségügyi gondja lenne, akkor már régen ne tettek volna ellene.

Az még lehet, hogy zabál a srác és nem salátát, hanem mondjuk csülköt :lol:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.10. 12:39:55

Buitre írta: Nem akarok senkit ingerelni, de vajon mi lesz Messivel (és a hasonló spídigonzálezekkel), ha megkopik a sebessége és a robbanékonysága?
Ennyi erővel mi lesz Ronaldo-val, Robinho-val stb? A sebessége előbb-utóbb meg fog kopni, de ez az idősödéssel ez nyilvánvaló. Ha nincs vmi különleges dolog, ami közrejátszik negatív irányba akkor olyan 30-31 éves koráig ez nem következik be. Azután lehet megkopik, na puff, sajnos nem hallhatatlanok ők sem.
Dinho-nál más a helyzet, ott vmi nyilván közrejátszott, mert 27-28 évesen nem esik vissza ilyen szinten a kondíció magától. Nem edzett normálisan vagy nem tudom, de ez nem magától történt.
Buitre
Jugador d'estrella

2008.02.10. 12:35:00

Érdekes dolgok ezek... Fénykorában gyakorlatilag nem mertek ráugrani a védők, mert simán el tudta vinni mindenki mellett ripsz-ropsz. Ezért minden labdával szembe tudott fordulni a védővel, és ott abban a pillanatban megint csak eldőlt minden, mert csak felvágni tudták amikor elrohant mellettük. De manapság már nem nagyon tartanak tőle, a hátára másznak, amire R10 megsértődik, mert miazhogy nem hagynak neki időt, h levegye és megforduljon. A bírók sem támogatják (jogosan) a dobálózásban. Ha pedig hagynak neki tért, nem tud vele mit kezdeni, mert oda a gyorsasága.
Nem akarok senkit ingerelni, de vajon mi lesz Messivel (és a hasonló spídigonzálezekkel), ha megkopik a sebessége és a robbanékonysága?
Morminho
Entrenador del Barça

2008.02.10. 12:29:37

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Blest
Jugador d'estrella

2008.02.10. 12:22:37

marhaság. itt be is fejeztem :?
DavidsNeD
Jugador del Barça

2008.02.10. 12:13:10

haze71 írta:Engem az már nem is zavar, hogy nem sziporkázik, cselez, küzd, ezt megszoktam lassan másfél éve. De hogy már sprintelni sem tud? Ennek semmi köze ahhoz, hogy mennyi labdát kap. Egy gyors reakciót láttam tőle: Mikor lehajolt a pénztárszalagért és kidobta a pályáról...
Jah, még csodálkoztam is..
Lezárt