Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Csak nehogy feljöjjön a honlapra, viszontlássa magát, és év végén jól mregbuktasson.messi1918 írta:
Itt a feje!
Egy link is, ugyanaz a kép, csak ha véletlen nem jelenitené meg!
Köszönöm szépen!!!!
tedd fel ide megcsinálommessi1918 írta:Barcafeco, ha megteszed nekem ezt akkor, tőlem is kapsz kritikát!messi1918 írta:Lenne egy kérésem!
A kémia tanárom arcát kéne nagyon kifigurázni, valami vadállatosra vagy ördögösre!
Valaki vállalná?![]()
Légyszíves valaki nagyon fontos lenne
Barcafeco, ha megteszed nekem ezt akkor, tőlem is kapsz kritikát!messi1918 írta:Lenne egy kérésem!
A kémia tanárom arcát kéne nagyon kifigurázni, valami vadállatosra vagy ördögösre!
Valaki vállalná?
Ezt már mondátok de ennél jobbat egyelőre nemtudok. Mindig próbálgatok uj dolgokat és remélemegyre jobbak lesznek, de ennél többet nm tudok belőlük kihozni. SajnálomLos Banditos írta:És szerintem inkább a minőségre törekedj, ne a létszámra.
![]()
így van!La Pulga írta:Absztrakt képet csak simán letölt és rárakja.torrentkiller írta:Barcafeco!
Lenne egy szakmai kérdésem.
Azt szeretném kérdezni hogy ezeket a háttereket hogyan készíted.
Mert nagyon tetszenek, és sehogy se sikerülnek.
Ha kérhetnem akkor egy rövid leírást készíthetnél, vagy egy linket adhatnál, ahol fent van.
KÖSZI
Absztrakt képet csak simán letölt és rárakja.torrentkiller írta:Barcafeco!
Lenne egy szakmai kérdésem.
Azt szeretném kérdezni hogy ezeket a háttereket hogyan készíted.
Mert nagyon tetszenek, és sehogy se sikerülnek.
Ha kérhetnem akkor egy rövid leírást készíthetnél, vagy egy linket adhatnál, ahol fent van.
KÖSZI