Oleguer Presas Renom #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.13. 18:34:57

IGYVAN!!! de ugyis leorditanak majd nemsokára minket hogy miért irunk szegényártatlan tündibündiirinyópirinyó Oleguerreől ilyen csunyán és lekezelően!!! :oops: :evil:
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
unicef41
Barça B

2008.02.13. 18:31:47

Oleguer egy kalap [auto_cenzúra].Nem való a barcába,sajnálom....ő csak szégyent hoz a csapatra!ahány meccsen játéklehetőséget kap annyiszor bakizik,elxarja,vagy gólt kap a csapat mint pl. az Osasuna ellen is öszehozott egyet,nevetséges.Azért örülök h Oleguer a nyáron elhúz a francba:D,majd jön Garay és még remélem más is.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.13. 18:27:23

Zozzy!
Már ne is haragudj, de te nagyon el vagy billenve. Komolyan, megkérdőjelezendő a hozzáértésed a labdarúgáshoz. Az utolsó hsz-ed maga a teljes nihil, az abszurdum abszurduma, a teljes dilettantizmus. Véleményed lényege: Oli maradhat, mert szegény ennyit tud, meg különben is kevesebbet keres, mint egy világbajnok, Aranylabdás, de R10 menjen, mert sokat keres, és nem szolgálja meg. Az Isten irgalmazzon nekünk ezután a konstelláció után. Áldom az eszemet, hogy neked nincs beleszólásod ezekbe a dolgokba. Ahol Oleguernek helye van a csapatban, ott komoly problémák vannak.
Victor_Valdes összevetése pedig még arra is méltatlan, hogy véleményezzem.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.13. 18:19:14

Varga Tamás írta:Zozzy!
Külön mérlegen mérsz. Van Oli, aki gyenge, de magához képest elfogadható teljesítményt nyújt, ill. ennyit tud. Van, R10, aki ennél képes jobb teljesítményre is - így van -, de az idei szezonban nem azt nyújtja, amit tud. Mivel, magukhoz képest mindketten gyengék, ők ezért egyenlők, és mindketten mehetnek Isten hírével. Ez a látásmód hibás, sőt: abszurd. Mert, amíg Oli, a nulláról vett vissza mínusz 10-re, addig Ronaldinho a 100-ról vett vissza 70-re. Azaz: ami eddig Trabant volt, az roller lett, ami pedig Rolls Royce volt, az Audi lett. Kérdés csak az: a roller ér-e többet vagy az Audi. Én, inkább az Audit választom, a rollert pedig ki lehet tolni a roncstelepre.
100-ról vett vissza 70-re? :roll: Inkább 7-re.
Nem egyenlőek, mert Ronaldinho sokkal nagyobb mértékben esett vissza, mint Oleguer. A jelenlegi Dinho abból áll ki, hogy lassú, körülményes, fizikuma 0. Ha szembekerül vele valaki akkor hátrafele cselez, ha felrugják sipítozik. Én mondtam, hogy nyárig övő a terep, bizonyítson, de jelenleg ezek a tények. Ezt nyújtja, mindenki elismerni. Nem földig alázás, aminek Te sokzsor nevezed ezt. TÉNY. Ha nyárig nem változik, akkor szvsz mehet, mert ez nagyon kevés és ezt 10-ed annyi fizuért is megcsinálja bárki más, sőt, még többet is, mert legalább a hozzáállása tisztességes egy Murciában focizó emberkéne is.
Ennek ellenére Oleguert nevezte valaki szégyennek, aki köbö ennyit tud, vagy egy kicsivel többet a mostaninál. Ez kevés, őt ezért lehetne lecserélni.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.13. 18:10:20

Csűrheted-csavarhatod a mondatokat, attól még ebbe akérdésben nincs igazad. Nem saját magához kell hasonlítani senkit sem, hiszen ez ferde tükröt jelentene. Mert nem az a lényeg, hogy a harmatgyenge Oli, magához képest mit csinál, mert aki gyenge, az ennél csak gyengébb lehet. A takaréklángon pislákoló R10 is fényévekkel veri Oli teljesítményét.
Atyec: mindenki csak annyi híbával írjon, mint én, és akkor ez lesz Magyarország legjobb helyesírással rendelkező fóruma. :wink:
Nem akarok beleszólni az eszme cserétekbe de ha Ronit magához nem szabad hasonlitani akkor hasonlitsuk mondjuk Dzsudzsákhoz.Tudom ez még ferdébb tükör...de Dzsudzsák sokkal többet tesz a csapatáért és sokkal jobban játszik mint Roni az elmult másfél évbe.Tehát még még a magyarhoz hasonlitva se üti meg perpillanat a mércét!Tudom ezt Roni topikba kellett volna írni.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.13. 18:09:34

Zozzy!
Külön mérlegen mérsz. Van Oli, aki gyenge, de magához képest elfogadható teljesítményt nyújt, ill. ennyit tud. Van, R10, aki ennél képes jobb teljesítményre is - így van -, de az idei szezonban nem azt nyújtja, amit tud. Mivel, magukhoz képest mindketten gyengék, ők ezért egyenlők, és mindketten mehetnek Isten hírével. Ez a látásmód hibás, sőt: abszurd. Mert, amíg Oli, a nulláról vett vissza mínusz 10-re, addig Ronaldinho a 100-ról vett vissza 70-re. Azaz: ami eddig Trabant volt, az roller lett, ami pedig Rolls Royce volt, az Audi lett. Kérdés csak az: a roller ér-e többet vagy az Audi. Én, inkább az Audit választom, a rollert pedig ki lehet tolni a roncstelepre.
Kép
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.02.13. 17:53:55

Már az fura, h van ilyen topic, h Oleguer. Az az ember egy nulla, nem csak Barca szinten.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.13. 17:41:22

Csűrheted-csavarhatod a mondatokat, attól még ebbe akérdésben nincs igazad. Nem saját magához kell hasonlítani senkit sem, hiszen ez ferde tükröt jelentene. Mert nem az a lényeg, hogy a harmatgyenge Oli, magához képest mit csinál, mert aki gyenge, az ennél csak gyengébb lehet. A takaréklángon pislákoló R10 is fényévekkel veri Oli teljesítményét.
Akkor mostmár értem, hogy miért akarsz kell vele 2030-ig hosszabítani...
Nem tudom az miért jelentene ferde tükröt, ha ennek a Dinhonak a teljesítményét ahhoz hasonlítjuk amit valóban tud. R10 még ígyis jobb, mint Oli, szupi :roll: Oli meg egy darab ***, mert még ez a Ronnie is veri. Pont ez a ferde tükör.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.13. 17:33:04

Zozzy!
Atyec: mindenki csak annyi híbával írjon, mint én, és akkor ez lesz Magyarország legjobb helyesírással rendelkező fóruma. :wink:
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.13. 14:49:32

Varga Tamás írta: Azt azért a végén hozzátehetted volna, hogy "szerintem". Amikor én teszek ilyen kategorikus kijelentést, akkor tucatnyian jönnek és nekemesnek - közöttük Te is, Zozzy. Nekem ez a véleményem, neked az. De, én nem azzal zártam a hsz-met, hogy nekem van igazam, ezért te sem tedd. Azt, hogy én jól látom-e a dolgokat, vagy nem, azt a teljesítmények eldöntik. Lehet, gondolkodni ezen. Még a legx@rabb Ronaldinho is fényévekkel előzi Oli teljesítményét. És, maradjunk annyiban, hogy az Oli-R10 összevetésben nem Neked van igazad. De, felőlem lehet, ettől még a véleményem változatlan: Oleguernek max. jegypénztárosnak szabadott volna lennie a Barcelonánál.
Abban nem volt igazad, ahogy felvázoltad a helyzetet a hsz-em alapján. Vagyis: nem Olit hasoníltjuk Ronnie-hoz, hanem Oleguert saját magához, Ronaldinho-t úgyszintén. És ezek alapján elgondolkodni, hogy mi is a szégyen. Egyszer nem írtam olyat, hogy Oleguer jobban teljesít mint Ronaldinho.

.
Atyec

2008.02.13. 11:32:34

Varga Tamás írta:Na, végigolvasva az utolsó hsz-kat, lenne pár észrevételem.
Gomezinho-nak alapvetően igaza van: alkalmatlan, méltatlan a Barca mezére. Egy kétballábas szőrmók, aki mindig bajt hozott ránk. 2002-től kb. 10 közepesen jó meccse volt, a többin csak szerencsétlenkedett, és a szívszélhűdést hozott ránk. Nacionalizmusát is elfelejthetné már, kitörölheti vele a hátsó felét. Ez csak rossz vért és ellenségeskedést szül, és nem megy vele semmire. És, Atyac: én nem olvastam tőle semmit, nem is kívánom vele rongálni a szemem, de mondott valami olyasmit egy b a s z k gyilkos bebörtönzése kapcsán, hogy az törvénytelen, hogy ő egy faxa gyerek, és igaza van. Nacionalista tömeggyilkossal nem szokás egy platformra helyezkedni. Ezzel együtt a véleményedet meg lehet korrekt módon is fogalmazni, és egy picit ügyelve a helyesírás és érthetőség szabályaira is.
Zozzy: Oleguer és R10 egy lapon való emlegetése nem más, mint blaszfémia. Csak abban egyeznek, hogy ugyanannak a csapatnak a mezét viselik, és labdarúgás-szerű tevékenységet folytatnak. Semmi másban, Olit pedig nem nevezném - még a legnagyobb jóindulattal sem - labdarúgónak. Én max. a Barca 'C' csapatának vízesflakon-cipelőjeként, a klub jegypénztári alkalmazottjaként, vagy a tisztaságért felelős személyzet tagjaként tudnám őt elképzelni. Esetleg szögletzászlóként. Oli a labdarúgás szégyene, és Ronaldinho zsenialitását mélyen megsérted, amikor egy lapon, sőt, egy mondatban említed a két embert. Nálam, Oleguer - labdarúgóként - nem tett le semmit az asztalra. Az, hogy ő itt van még, és valaha játszott a csapatban, a vak szerencsének, és a Viccembernek köszönhető. Reálisan nézve a Tarragonában szabadna cserejátékosként szerepelnie.
Ne firtassuk egymás helyesírását, de ha már ezt teszed, akkor nem ártott volna hiba nélkül írnod. Tudod ez olyan dolog, hogy mindenkivel előfordul, de ismerjük "a más a szemében..." mondást.
Másrész nem fogom Oleguert megvédeni, mindösszesen csak arra kérdeztem rá, hogy első kézből szármázik-e az infó, ami alapján ekkora ellenszenvet váltott ki, vagy csak mások véleménye mögé sorakoztok fel, hogy indulataitokat le tudjátok vezetni. Még1x, nem védem, de nem is támadom a tények ismerete nélkül. Viszont az indulatos kirohanásaid elég sokat elárulnak rólad. Ez van.
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.02.12. 21:35:18

Én sem értem, hogy ennyi ideig hogyan maradhatott itt! Az másik dolog, hogy Riquelme és v. Bommel miért töltött kevesebb időt nálunk, de ha Christanvalnak búcsút intettünk anno, Olinak miért kell annyi időt adni? Nagyon remélem, hogy valamelyik csapat elviszi tőlünk, az pedig a hab lenne a tortán, vagy a megy a habos tortán, ha még keresnénk is rajta.
Védőként persze azért másként kéne a teljesítményét mérni, mint egy támadóét, mivel a hátvédek hibája sorsodöntő lehet. Éppen ezért van általában több védő kevesebb támadóval szemben, de a meccsek tempóját, vagy az emberéét elég lassan veszi fel, ha felveszi egy mérkőzés alatt.
Laportáék köszönjék meg az első kérő ajánlatát, majd rázzanak kezet Oleguerrel is és búcsúzzanak el tőle.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.12. 21:14:43

Valoban nem kéne itt játszania, nagyon gyenge a Barca játékosokhoz képest. De akkor is normális hangnemben lenne jo kritizálni :!:

Amugy ez a meccs nem csak rajta ment el, a többi védő és szivott eleget.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.12. 21:13:27

Zozzy 5 írta:
Varga Tamás írta:Nem kötekedésből, de a fórumnak van olyan szabálya, hogy idegen szavak használata tilos? Amikor itt féloldalakat teleírnak angol nyelvű hsz-kel, az okés, ha én egy hsz-ben elsütök egy idegen szót, az helytelen. Remélem, nem. :wink:
Nem helytelen, csak attól, hogy idegen szavakat használsz még nem lesz igazad, vagy ha jobban tetszik nem látod jól a dolgot ebben az Oli-Ronnie párhuzamban.
Azt azért a végén hozzátehetted volna, hogy "szerintem". Amikor én teszek ilyen kategorikus kijelentést, akkor tucatnyian jönnek és nekemesnek - közöttük Te is, Zozzy. Nekem ez a véleményem, neked az. De, én nem azzal zártam a hsz-met, hogy nekem van igazam, ezért te sem tedd. Azt, hogy én jól látom-e a dolgokat, vagy nem, azt a teljesítmények eldöntik. Lehet, gondolkodni ezen. Még a legx@rabb Ronaldinho is fényévekkel előzi Oli teljesítményét. És, maradjunk annyiban, hogy az Oli-R10 összevetésben nem Neked van igazad. De, felőlem lehet, ettől még a véleményem változatlan: Oleguernek max. jegypénztárosnak szabadott volna lennie a Barcelonánál.

barca99: más dolog, ha egy szó idegen, és más az amikor egy fél oldal íródik angol nyelven. És különben is: ott a gugli, beüti, hogy blaszémia, aztán kidobja a jelentést, vagy elővesz egy idegen szavak kéziszótárt, és megvan a megoldás. :wink:
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.12. 20:52:36

Varga Tamás írta:Nem kötekedésből, de a fórumnak van olyan szabálya, hogy idegen szavak használata tilos? Amikor itt féloldalakat teleírnak angol nyelvű hsz-kel, az okés, ha én egy hsz-ben elsütök egy idegen szót, az helytelen. Remélem, nem. :wink:
Nem helytelen, csak attól, hogy idegen szavakat használsz még nem lesz igazad, vagy ha jobban tetszik nem látod jól a dolgot ebben az Oli-Ronnie párhuzamban.
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.12. 20:41:51

Ez pont fordítva volt. Senki nem mondta neked, hogy ne használj idegen szavakat. Ellenben Te az első adandó alkalommal szóvá tetted, hogy az OFFtopicban angolul volt néhány hsz. Ezek után ne várj Te se mást.

on
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.02.12. 20:41:16

Sajnálom,hogy beleszólok,de talán egy kis tiszteletet kaphatna szegény ember.

Akárki akármit mond,Bl-t nyert,Spanyol bajnokságot nyert és a világ egyik legjobb csapatában játszik.
Magyar jobbhátvédet pedig nem igazán tudok egy lapon emlegetni Vele.
De ez az én véleményem.Nem azt mondom,h Oleguer az Isten,de valljuk be annyira azért mégse roassz mint amennyire egyesek gondolják.

Bocs,h beleszóltam,csak megsajnáltam...

Szerk:egyébként pedig jó helyre született...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2008.02.12. 20:44:53-kor.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.12. 20:39:55

Nem kötekedésből, de a fórumnak van olyan szabálya, hogy idegen szavak használata tilos? Amikor itt féloldalakat teleírnak angol nyelvű hsz-kel, az okés, ha én egy hsz-ben elsütök egy idegen szót, az helytelen. Remélem, nem. :wink:
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.12. 20:19:21

Varga Tamás írta: Zozzy: Oleguer és R10 egy lapon való emlegetése nem más, mint blaszfémia. Csak abban egyeznek, hogy ugyanannak a csapatnak a mezét viselik, és labdarúgás-szerű tevékenységet folytatnak. Semmi másban, Olit pedig nem nevezném - még a legnagyobb jóindulattal sem - labdarúgónak. Én max. a Barca 'C' csapatának vízesflakon-cipelőjeként, a klub jegypénztári alkalmazottjaként, vagy a tisztaságért felelős személyzet tagjaként tudnám őt elképzelni. Esetleg szögletzászlóként. Oli a labdarúgás szégyene, és Ronaldinho zsenialitását mélyen megsérted, amikor egy lapon, sőt, egy mondatban említed a két embert. Nálam, Oleguer - labdarúgóként - nem tett le semmit az asztalra. Az, hogy ő itt van még, és valaha játszott a csapatban, a vak szerencsének, és a Viccembernek köszönhető. Reálisan nézve a Tarragonában szabadna cserejátékosként szerepelnie.
Tamás, nem tudom hányszor kell még ezt a kört lefussam Veled, hogy megértsd. Nem Oleguert hasoníltom Ronaldinhohoz, hanem saját magát. Oleguer ennyit tud, ez nem szégyen, max. nem való ide. Az a szégyen, hogy Ronaldinho AHHOZ KÉPEST AMIT TUD MIT PRODUKÁL.
És nem kell ide semmilyen idegen szór használni, hogy megértsük.
Az meg mély elvakultságra utal, hogy EGY FOCISTÁT, AKI ELJUTOTT A VILÁG EGYIK LEGJOBB KLUBJÁBA, ÉS AKI MELLETT TE VAGY ÉN 1000SZER MEGPRÓBÁLSZ ELMENNI NEM SIKERÜLNE jegypénztárosnak szánod.

"...és Ronaldinho zsenialitását mélyen megsérted, amikor egy lapon, sőt, egy mondatban említed a két embert. Nálam, Oleguer - labdarúgóként - nem tett le semmit az asztalra."

Akkor ha azt mondom, hogy Olinho, véresen megaláztam R10-et? Nem hiszem.
Blest
Jugador d'estrella

2008.02.12. 20:18:37

Varga Tamás írta: Én max. a Barca 'C' csapatának vízesflakon-cipelőjeként, a klub jegypénztári alkalmazottjaként, vagy a tisztaságért felelős személyzet tagjaként tudnám őt elképzelni. Esetleg szögletzászlóként.
Szerintem egy Watford kezdő meglehetne neki, esetleg Astom Villa csere-kezdő. De ne öljetek meg. :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.12. 20:13:43

blaszfémia=istenkáromlás.
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.12. 20:04:58

Sérülést még a Madrid ellenfeleinek se nagyon szoktunk kívánni, főleg nem egy Barçásnak... Akkor inkább már azért legyen távol a csapattól, mert nem fér be. Mostanában Frank már úgysem favorizálja. :)

blaszfémia :lol: :lol:
in to exile
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.02.12. 19:56:03

Azért nem kell túlzásokba se esni, nem Barca szint a srác, de ne úgy beszéljetek róla mint egy tarragoniai csere...
Varga Tamás írta:blaszfémia
Lehet, hogy nagyon műveletlen vagyok, de fogalmam sincs, hogy mit jelent ez :oops:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.12. 19:42:51

Na, végigolvasva az utolsó hsz-kat, lenne pár észrevételem.
Gomezinho-nak alapvetően igaza van: alkalmatlan, méltatlan a Barca mezére. Egy kétballábas szőrmók, aki mindig bajt hozott ránk. 2002-től kb. 10 közepesen jó meccse volt, a többin csak szerencsétlenkedett, és a szívszélhűdést hozott ránk. Nacionalizmusát is elfelejthetné már, kitörölheti vele a hátsó felét. Ez csak rossz vért és ellenségeskedést szül, és nem megy vele semmire. És, Atyac: én nem olvastam tőle semmit, nem is kívánom vele rongálni a szemem, de mondott valami olyasmit egy b a s z k gyilkos bebörtönzése kapcsán, hogy az törvénytelen, hogy ő egy faxa gyerek, és igaza van. Nacionalista tömeggyilkossal nem szokás egy platformra helyezkedni. Ezzel együtt a véleményedet meg lehet korrekt módon is fogalmazni, és egy picit ügyelve a helyesírás és érthetőség szabályaira is.
Zozzy: Oleguer és R10 egy lapon való emlegetése nem más, mint blaszfémia. Csak abban egyeznek, hogy ugyanannak a csapatnak a mezét viselik, és labdarúgás-szerű tevékenységet folytatnak. Semmi másban, Olit pedig nem nevezném - még a legnagyobb jóindulattal sem - labdarúgónak. Én max. a Barca 'C' csapatának vízesflakon-cipelőjeként, a klub jegypénztári alkalmazottjaként, vagy a tisztaságért felelős személyzet tagjaként tudnám őt elképzelni. Esetleg szögletzászlóként. Oli a labdarúgás szégyene, és Ronaldinho zsenialitását mélyen megsérted, amikor egy lapon, sőt, egy mondatban említed a két embert. Nálam, Oleguer - labdarúgóként - nem tett le semmit az asztalra. Az, hogy ő itt van még, és valaha játszott a csapatban, a vak szerencsének, és a Viccembernek köszönhető. Reálisan nézve a Tarragonában szabadna cserejátékosként szerepelnie.
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2008.02.12. 19:17:35

sztem egy a lényeg, nem kell ilyen ember aki így égeti a csapatot és ennyit szerencsétlenkedik!!! eddig nem voltam ilyen szigorú, de most azt mondom: presas takarodj!!!!!!!!!!!
Atyec írta:Szerintem az észrevétellel, miszerint nem Olequer a csapat legstabilabb tagja, mindenki egyetért. Másnak is összeszorul a gyomra, ha meglátja az összeállításba, pláne, ha tudja, hogy Capellel kell farkasszemet néznie.
A tálalás az, ami méltatlan egy barca oldalhoz.
Lezárt