Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
100-ról vett vissza 70-re?Varga Tamás írta:Zozzy!
Külön mérlegen mérsz. Van Oli, aki gyenge, de magához képest elfogadható teljesítményt nyújt, ill. ennyit tud. Van, R10, aki ennél képes jobb teljesítményre is - így van -, de az idei szezonban nem azt nyújtja, amit tud. Mivel, magukhoz képest mindketten gyengék, ők ezért egyenlők, és mindketten mehetnek Isten hírével. Ez a látásmód hibás, sőt: abszurd. Mert, amíg Oli, a nulláról vett vissza mínusz 10-re, addig Ronaldinho a 100-ról vett vissza 70-re. Azaz: ami eddig Trabant volt, az roller lett, ami pedig Rolls Royce volt, az Audi lett. Kérdés csak az: a roller ér-e többet vagy az Audi. Én, inkább az Audit választom, a rollert pedig ki lehet tolni a roncstelepre.
Nem akarok beleszólni az eszme cserétekbe de ha Ronit magához nem szabad hasonlitani akkor hasonlitsuk mondjuk Dzsudzsákhoz.Tudom ez még ferdébb tükör...de Dzsudzsák sokkal többet tesz a csapatáért és sokkal jobban játszik mint Roni az elmult másfél évbe.Tehát még még a magyarhoz hasonlitva se üti meg perpillanat a mércét!Tudom ezt Roni topikba kellett volna írni.Varga Tamás írta:Zozzy!
Csűrheted-csavarhatod a mondatokat, attól még ebbe akérdésben nincs igazad. Nem saját magához kell hasonlítani senkit sem, hiszen ez ferde tükröt jelentene. Mert nem az a lényeg, hogy a harmatgyenge Oli, magához képest mit csinál, mert aki gyenge, az ennél csak gyengébb lehet. A takaréklángon pislákoló R10 is fényévekkel veri Oli teljesítményét.
Atyec: mindenki csak annyi híbával írjon, mint én, és akkor ez lesz Magyarország legjobb helyesírással rendelkező fóruma.
Akkor mostmár értem, hogy miért akarsz kell vele 2030-ig hosszabítani...Varga Tamás írta:Zozzy!
Csűrheted-csavarhatod a mondatokat, attól még ebbe akérdésben nincs igazad. Nem saját magához kell hasonlítani senkit sem, hiszen ez ferde tükröt jelentene. Mert nem az a lényeg, hogy a harmatgyenge Oli, magához képest mit csinál, mert aki gyenge, az ennél csak gyengébb lehet. A takaréklángon pislákoló R10 is fényévekkel veri Oli teljesítményét.
Abban nem volt igazad, ahogy felvázoltad a helyzetet a hsz-em alapján. Vagyis: nem Olit hasoníltjuk Ronnie-hoz, hanem Oleguert saját magához, Ronaldinho-t úgyszintén. És ezek alapján elgondolkodni, hogy mi is a szégyen. Egyszer nem írtam olyat, hogy Oleguer jobban teljesít mint Ronaldinho.Varga Tamás írta: Azt azért a végén hozzátehetted volna, hogy "szerintem". Amikor én teszek ilyen kategorikus kijelentést, akkor tucatnyian jönnek és nekemesnek - közöttük Te is, Zozzy. Nekem ez a véleményem, neked az. De, én nem azzal zártam a hsz-met, hogy nekem van igazam, ezért te sem tedd. Azt, hogy én jól látom-e a dolgokat, vagy nem, azt a teljesítmények eldöntik. Lehet, gondolkodni ezen. Még a legx@rabb Ronaldinho is fényévekkel előzi Oli teljesítményét. És, maradjunk annyiban, hogy az Oli-R10 összevetésben nem Neked van igazad. De, felőlem lehet, ettől még a véleményem változatlan: Oleguernek max. jegypénztárosnak szabadott volna lennie a Barcelonánál.
Ne firtassuk egymás helyesírását, de ha már ezt teszed, akkor nem ártott volna hiba nélkül írnod. Tudod ez olyan dolog, hogy mindenkivel előfordul, de ismerjük "a más a szemében..." mondást.Varga Tamás írta:Na, végigolvasva az utolsó hsz-kat, lenne pár észrevételem.
Gomezinho-nak alapvetően igaza van: alkalmatlan, méltatlan a Barca mezére. Egy kétballábas szőrmók, aki mindig bajt hozott ránk. 2002-től kb. 10 közepesen jó meccse volt, a többin csak szerencsétlenkedett, és a szívszélhűdést hozott ránk. Nacionalizmusát is elfelejthetné már, kitörölheti vele a hátsó felét. Ez csak rossz vért és ellenségeskedést szül, és nem megy vele semmire. És, Atyac: én nem olvastam tőle semmit, nem is kívánom vele rongálni a szemem, de mondott valami olyasmit egy b a s z k gyilkos bebörtönzése kapcsán, hogy az törvénytelen, hogy ő egy faxa gyerek, és igaza van. Nacionalista tömeggyilkossal nem szokás egy platformra helyezkedni. Ezzel együtt a véleményedet meg lehet korrekt módon is fogalmazni, és egy picit ügyelve a helyesírás és érthetőség szabályaira is.
Zozzy: Oleguer és R10 egy lapon való emlegetése nem más, mint blaszfémia. Csak abban egyeznek, hogy ugyanannak a csapatnak a mezét viselik, és labdarúgás-szerű tevékenységet folytatnak. Semmi másban, Olit pedig nem nevezném - még a legnagyobb jóindulattal sem - labdarúgónak. Én max. a Barca 'C' csapatának vízesflakon-cipelőjeként, a klub jegypénztári alkalmazottjaként, vagy a tisztaságért felelős személyzet tagjaként tudnám őt elképzelni. Esetleg szögletzászlóként. Oli a labdarúgás szégyene, és Ronaldinho zsenialitását mélyen megsérted, amikor egy lapon, sőt, egy mondatban említed a két embert. Nálam, Oleguer - labdarúgóként - nem tett le semmit az asztalra. Az, hogy ő itt van még, és valaha játszott a csapatban, a vak szerencsének, és a Viccembernek köszönhető. Reálisan nézve a Tarragonában szabadna cserejátékosként szerepelnie.
Azt azért a végén hozzátehetted volna, hogy "szerintem". Amikor én teszek ilyen kategorikus kijelentést, akkor tucatnyian jönnek és nekemesnek - közöttük Te is, Zozzy. Nekem ez a véleményem, neked az. De, én nem azzal zártam a hsz-met, hogy nekem van igazam, ezért te sem tedd. Azt, hogy én jól látom-e a dolgokat, vagy nem, azt a teljesítmények eldöntik. Lehet, gondolkodni ezen. Még a legx@rabb Ronaldinho is fényévekkel előzi Oli teljesítményét. És, maradjunk annyiban, hogy az Oli-R10 összevetésben nem Neked van igazad. De, felőlem lehet, ettől még a véleményem változatlan: Oleguernek max. jegypénztárosnak szabadott volna lennie a Barcelonánál.Zozzy 5 írta:Nem helytelen, csak attól, hogy idegen szavakat használsz még nem lesz igazad, vagy ha jobban tetszik nem látod jól a dolgot ebben az Oli-Ronnie párhuzamban.Varga Tamás írta:Nem kötekedésből, de a fórumnak van olyan szabálya, hogy idegen szavak használata tilos? Amikor itt féloldalakat teleírnak angol nyelvű hsz-kel, az okés, ha én egy hsz-ben elsütök egy idegen szót, az helytelen. Remélem, nem.
Nem helytelen, csak attól, hogy idegen szavakat használsz még nem lesz igazad, vagy ha jobban tetszik nem látod jól a dolgot ebben az Oli-Ronnie párhuzamban.Varga Tamás írta:Nem kötekedésből, de a fórumnak van olyan szabálya, hogy idegen szavak használata tilos? Amikor itt féloldalakat teleírnak angol nyelvű hsz-kel, az okés, ha én egy hsz-ben elsütök egy idegen szót, az helytelen. Remélem, nem.
Tamás, nem tudom hányszor kell még ezt a kört lefussam Veled, hogy megértsd. Nem Oleguert hasoníltom Ronaldinhohoz, hanem saját magát. Oleguer ennyit tud, ez nem szégyen, max. nem való ide. Az a szégyen, hogy Ronaldinho AHHOZ KÉPEST AMIT TUD MIT PRODUKÁL.Varga Tamás írta: Zozzy: Oleguer és R10 egy lapon való emlegetése nem más, mint blaszfémia. Csak abban egyeznek, hogy ugyanannak a csapatnak a mezét viselik, és labdarúgás-szerű tevékenységet folytatnak. Semmi másban, Olit pedig nem nevezném - még a legnagyobb jóindulattal sem - labdarúgónak. Én max. a Barca 'C' csapatának vízesflakon-cipelőjeként, a klub jegypénztári alkalmazottjaként, vagy a tisztaságért felelős személyzet tagjaként tudnám őt elképzelni. Esetleg szögletzászlóként. Oli a labdarúgás szégyene, és Ronaldinho zsenialitását mélyen megsérted, amikor egy lapon, sőt, egy mondatban említed a két embert. Nálam, Oleguer - labdarúgóként - nem tett le semmit az asztalra. Az, hogy ő itt van még, és valaha játszott a csapatban, a vak szerencsének, és a Viccembernek köszönhető. Reálisan nézve a Tarragonában szabadna cserejátékosként szerepelnie.
Szerintem egy Watford kezdő meglehetne neki, esetleg Astom Villa csere-kezdő. De ne öljetek meg.Varga Tamás írta: Én max. a Barca 'C' csapatának vízesflakon-cipelőjeként, a klub jegypénztári alkalmazottjaként, vagy a tisztaságért felelős személyzet tagjaként tudnám őt elképzelni. Esetleg szögletzászlóként.
Lehet, hogy nagyon műveletlen vagyok, de fogalmam sincs, hogy mit jelent ezVarga Tamás írta:blaszfémia
Atyec írta:Szerintem az észrevétellel, miszerint nem Olequer a csapat legstabilabb tagja, mindenki egyetért. Másnak is összeszorul a gyomra, ha meglátja az összeállításba, pláne, ha tudja, hogy Capellel kell farkasszemet néznie.
A tálalás az, ami méltatlan egy barca oldalhoz.