2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát ha itt nem csinál semmit inkább lássam más mezbe jól játszani mint itt sz*rul...Gomezinho írta:Victor egyszerűen nem tudom őt máscsapatban elképzelni akkor inkább vonultasssuk vissza![]()
![]()
dehogy én milan mezben lássam...áhh kizárt vagy legyen alelnök bármi csak maradjon itt!!
Most komolyan!Gomezinho írta:az utolsó 2 hozzászólóhoz szólnék!!messike 2 éve meg azelőtt mindenki a védelmet szidta!!! Unicef!!!bizz Roniban és mindn jó lesz hidd el!!nem őt kell kicserélni!!!![]()
EZ NAGYON DÚRVÁRA SIKERÜLTMichaaBee írta:TEN CATE, TEN CATE, TEN CATE.
Ezért nem nyer a csapat semmit! Mert Henk elment tőlünk!
1. Meddig volt sikeres a csapat?
2006-ig, vagyis amíg Ten Cate el nem ment.
2. Mikor kezdett gyengélkedni Ronaldinho?
2006-ban, vagyis amikor Ten Cate távozott.
3. Mikor gyengült le a támadójáték?
Elég feltűnő nem gondoljátok? Azon a nyáron nem voltak jelentős változások, nem távoztak kulcsemberek. Csak egy ember Henrik LARSSON. De itt van még akkor is Ronnie, Eto'o, Messi. Idén pedig már Henry IS! Tehát ez nem volt nagy veszteség a csapatnak.
Emlékszik mindenki, hogy amíg a RIJKAARD - TEN CATE páros dolgozott, Rijkaard edzett a védelemmel, TEN CATE pedig a TÁMADÓKKAL! Tehát ott volt valaki, aki figyelt Ronaldinho-ra, aki edzett vele rendesen. JOHAN NEESKENS erre nem képes! Rijkaard és Neeskens közel nem értik meg egymást, nem tudnak olyan harmóniában dologzni, mint Ten Cate+Frankie. Neeskens nem tudja úgy irányítani a támadókat ahogy azt kellene, Rijkaard pedig nem képes mind a kettőre annyira figyelni, és ő játékosként is védő volt! Tehát Rijkaard nem elég jó edző ahhoz, hogy EGYEDÜL megoldjon mindent. Pedagógiailag nagyon jó, de ez nem elég.
Ebben az évben is hol a hiba? A védelemben vagy a támadósorban?
A CSATÁROKNÁL! Nincsenek megfelelő fizikai állapotban és egyszerűen nincsenek begyakorolt formák, csak a szokásos kényszerítők, amik csak az esetek 50 %-ában jönnek be! A támadójáték olyan átlátszó, mint az üveg!
A védelemben bezzeg semmi gond! Eddig Valdés csak 14 gólt kapott a bajnokságban és ha a megszokott játékosok játszanak (Puyol, Milito, Abidal, Márquez, Zambrotta), akkor semmi gond! Ez az a része a csapatnak, amvel eddigis Rijkaard foglalkozott! De a támadósor sehol!
Szerintem mindenki tudja, hogy ezzel mire célzok. Rijkaard+Ten Cate, vagy egy normális segédedző NEESKENS helyére! Ha ez nem sikerül, jöhet egy új edző.
Én meg a 2. de teljesen egyet értek veled!gekkodan írta:
És ne legyen igazam...De addig kell eladni, amíg pénzt kap érte az ember. Mondom, ha tévedek, akkor legyek az első aki bocsánatot kér.
No-no!socio66 írta:viszont kíváncsi lennék arra hogy mit látnak benne a jövendő csapata(milan,chelsea) vezetői?!(mert az is biztos hogy nagy lesz a verseny érte...) rááldoznak 30-40 milliot egy kiégett játékosra??
2006 tavaszán már látszott, hogy nem megy már annyira neki. Persze a tavasszal még voltak jó meccsei csak akkor még nem volt annyira feltűnő. Vb meg már észlelhető volt. Sokan kenik Ronaldinho teljesítmény vissza esését az edző hibájának de szerintem teljesen jogtalanul. Nem abba kell keresni a hibát.MichaaBee írta: 2. Mikor kezdett gyengélkedni Ronaldinho?
.
Ronaldinho->BenzemaKarashu írta:Én egyből megválnék tőle, és hoznám a többi jó játékost, felesleges itt tartani, pláne, hogy 2014-ig hosszabbítani akarnak vele! Ettől az ötlettől lefejeltem a monitort majdnem! És eddig valóban mindent túléltünk, midnig is gigászi klubb leszünk!
Ronaldinho->Benzema