Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.02.15. 23:10:36

Ez a beszéd Ronaldinho!!! Kicsit olyan Schumacheresre sikerült ez a nyilatkozat, ő vissza akarja szerezni a hírnevét, a tiszteletet, a clubtól, a szurkolóktól, így ő nemakar elmenni és nemis fog soha... végre pontot tett ennek a végére is, és bezárult ez a ki hova megy szitu.

Mindent Bele Ronaldinho!!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.02.15. 20:50:23

Amellett hogy tényleg nincs jó passzban idén, 15 meccsen volt kezdő, 7 gól+ 3 gólpassz. Úgy hogy majdnem a fél szezont kihagyta a csapat egyik legeredményesebb játékosa. Mil lesz ha magához tér?
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.02.14. 19:17:16

Nehéz elfeledni, de a jelenje annál borúsabb. Mindig minden meccsen, amire nevezve van, hogy most aztán megmutatja, hogy igenis nem felejtett el focizni, de mindig rácáfol erre. Én azért továbbra is bizakodó vagyok vele kapcsolatban és szurkolok neki, hogy minél előbb a régi legyen. Kell egy jó Ronaldinho!!
Kép
Kép
Kép
orska
Jugador del Barça

2008.02.14. 14:09:58

Kiváncsi vagyok hogy mit fog Ronnie csinálni kezdőként. Mindig elhatározom hogy lemondok róla de új remények élednek hétről hétre.

Múlt héten nagyon kiakasztott a rossz passzaival és a lomha mozgásával, de még mindig ő a kedvencem, nehéz elfelejteni a régi szép időket.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.02.13. 20:21:13

oké, sorry, lehet, hogy van benne vmi. lehet, h nem t.Cate miatt gyenge Ronaldinho, de azt kikérem magamnak, h azóta gyenge a BARCA, mióta Henk elment! erre nem lehet rácáfolni. én így látom, az h Ronaldinho kiégett valószínű, lehet, hogy igazatok van, nem azért ilyen Ronnie mert Cate elment, lehet, h nem jó topicba írtam az előbbi hsz-em.

de a Barca azóta gyenge, mint csapat, mióta nincs Henk és azóta is rosszak a cserék...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.13. 19:53:42

Itt már nincs neki motivácio, talán egy uj csapatban uj légkörben találhat uj célokat, de itt nálunk, föltűnően kedvetlenül játxik. Pl. néha, mikor a biro nem fujja be a szabadot neki, olyan mintha legszivesebben levonulna a pályárol, annyira nincs kedve :oops:
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.13. 19:16:07

remélem bár itt a szpariban szivesen megnézném hogy rugdossa a bőrt!! végre van villanyfény is szóval minden adott hogy egy uj felpörgött Ronaldinhot láthasson NYíregyháza népe :D biztos több bérletes lenne akkor és ha megkóstólná a szatmári szilvapálinkát még le is telepedne ide!! és még a mezszin is stimmel a régivel :D :D
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.13. 19:11:43

Gomezinho írta:Csak akkor ne a madridban kössön ki...NAGYON REMÉLEM! :shock: :oops:
Szerintem az az utolsó hely, ahova ő elmenne, illetve mi elengednénk. :roll:
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.13. 19:10:31

Csak akkor ne a madridban kössön ki...NAGYON REMÉLEM! :shock: :oops:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.13. 19:08:02

Gomezinho írta:Victor egyszerűen nem tudom őt máscsapatban elképzelni akkor inkább vonultasssuk vissza :D :D :D dehogy én milan mezben lássam...áhh kizárt vagy legyen alelnök bármi csak maradjon itt!!
Hát ha itt nem csinál semmit inkább lássam más mezbe jól játszani mint itt sz*rul...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.13. 19:05:03

Victor egyszerűen nem tudom őt máscsapatban elképzelni akkor inkább vonultasssuk vissza :D :D :D dehogy én milan mezben lássam...áhh kizárt vagy legyen alelnök bármi csak maradjon itt!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.13. 19:02:25

Gomezinho írta:az utolsó 2 hozzászólóhoz szólnék!!messike 2 éve meg azelőtt mindenki a védelmet szidta!!! Unicef!!!bizz Roniban és mindn jó lesz hidd el!!nem őt kell kicserélni!!! :D :)
Most komolyan!
Tegyük fel hogy Roni nem javul semmit Te eladnád?
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.13. 19:00:43

az utolsó 2 hozzászólóhoz szólnék!!messike 2 éve meg azelőtt mindenki a védelmet szidta!!! Unicef!!!bizz Roniban és mindn jó lesz hidd el!!nem őt kell kicserélni!!! :D :)
unicef41
Barça B

2008.02.13. 18:55:52

Sajnálom énis nagyon h Ronnir nincs formában...már annak is örülnék ha legalább amikor pályára lép vagyis ha Frank ad neki játéklehetőséget - ha csak annyit sikerülne neki összehozni h ha nem is minden meccsen de legalább gólpasszt adna vagy akármi hasonló ami feldobja a közönséget és a csapattársak is 100szor jobban örülnének ilyen Ronniehoz.De ha már ez nem megy akkor egyik nagykedvenc játékosom,de el kell adni őt a nyáron, h pénzt adjanak érte.Remélem ha igy lesz inkább megy a Chelsea-be ott majd megtudjuk mire is képes még ha nincs is formában,majd a kemény Premier league ad neki ...csak helyre jön,ha nem úgy is jó mind1 hol játszik de min. 40millát elkérnének Ronniért.Igy lehtne igazolni a helyére egy nagyszerű középpályást pl. Samir Nasri,Van Der Haart,Quaresma vagy esetleg Lampard bármelyik ezek közül....első kettő közül inkább. :)
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.02.12. 20:57:53

MichaaBee írta:TEN CATE, TEN CATE, TEN CATE.
Ezért nem nyer a csapat semmit! Mert Henk elment tőlünk!
1. Meddig volt sikeres a csapat?
2006-ig, vagyis amíg Ten Cate el nem ment.
2. Mikor kezdett gyengélkedni Ronaldinho?
2006-ban, vagyis amikor Ten Cate távozott.
3. Mikor gyengült le a támadójáték?

Elég feltűnő nem gondoljátok? Azon a nyáron nem voltak jelentős változások, nem távoztak kulcsemberek. Csak egy ember Henrik LARSSON. De itt van még akkor is Ronnie, Eto'o, Messi. Idén pedig már Henry IS! Tehát ez nem volt nagy veszteség a csapatnak.

Emlékszik mindenki, hogy amíg a RIJKAARD - TEN CATE páros dolgozott, Rijkaard edzett a védelemmel, TEN CATE pedig a TÁMADÓKKAL! Tehát ott volt valaki, aki figyelt Ronaldinho-ra, aki edzett vele rendesen. JOHAN NEESKENS erre nem képes! Rijkaard és Neeskens közel nem értik meg egymást, nem tudnak olyan harmóniában dologzni, mint Ten Cate+Frankie. Neeskens nem tudja úgy irányítani a támadókat ahogy azt kellene, Rijkaard pedig nem képes mind a kettőre annyira figyelni, és ő játékosként is védő volt! Tehát Rijkaard nem elég jó edző ahhoz, hogy EGYEDÜL megoldjon mindent. Pedagógiailag nagyon jó, de ez nem elég.

Ebben az évben is hol a hiba? A védelemben vagy a támadósorban?
A CSATÁROKNÁL! Nincsenek megfelelő fizikai állapotban és egyszerűen nincsenek begyakorolt formák, csak a szokásos kényszerítők, amik csak az esetek 50 %-ában jönnek be! A támadójáték olyan átlátszó, mint az üveg!
A védelemben bezzeg semmi gond! Eddig Valdés csak 14 gólt kapott a bajnokságban és ha a megszokott játékosok játszanak (Puyol, Milito, Abidal, Márquez, Zambrotta), akkor semmi gond! Ez az a része a csapatnak, amvel eddigis Rijkaard foglalkozott! De a támadósor sehol!

Szerintem mindenki tudja, hogy ezzel mire célzok. Rijkaard+Ten Cate, vagy egy normális segédedző NEESKENS helyére! Ha ez nem sikerül, jöhet egy új edző.
EZ NAGYON DÚRVÁRA SIKERÜLT :D de van benne igazság!!!! :lol:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.12. 20:47:00

gekkodan írta:
És ne legyen igazam...De addig kell eladni, amíg pénzt kap érte az ember. Mondom, ha tévedek, akkor legyek az első aki bocsánatot kér.
Én meg a 2. de teljesen egyet értek veled!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.12. 20:43:45

Miért kell mindenkinek a homokba dugni a fejét és 2-3 éve történt dolgokban reménykedni állandóan? Tipikus magyar mentalitás. A magyarnak is lesz nagy focija, mert 50 éve volt egy aranycsapatunk....Ronaldinho két éve semmit sem csinál, de mégis a hiperszónok elnök urunkkal az élen jönnek a mesék, hogy mennyi mindent köszönhetünk neki stb. Tény és való. De a nagy várak nem abból épülnek, hogy mi volt 2-3 éve. R10 egy jó nagy nulla egy jó ideje, semmi jele annak, hogy bármikor visszatérne a régi formában. Nyáron az volt a mese, hogy most végre rendesen alapozott, nem volt VB, majd idén meglátjuk. Megláttuk...Most az a mese, hogy sérült volt és 20 percek alatt nem lendül formába. Nem is fog barátaim. Óriási tehetség, de vége van, legalábbis Barcelonában. Kizárólag egy új környezet hozhat még neki hasznot, itt már nem lesz belőle semmi. Túl régen hallgatjuk ezt a mesét, hogy mi volt 2-3 éve. Szép volt, jó volt, de azóta a nyomába nem ér annak amit tud. És ez is tény.

És ne legyen igazam...De addig kell eladni, amíg pénzt kap érte az ember. Mondom, ha tévedek, akkor legyek az első aki bocsánatot kér.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.12. 20:32:27

socio66 írta:viszont kíváncsi lennék arra hogy mit látnak benne a jövendő csapata(milan,chelsea) vezetői?!(mert az is biztos hogy nagy lesz a verseny érte...) rááldoznak 30-40 milliot egy kiégett játékosra??
No-no!

Azért ne beszéljünk úgy Róla, mint egy utolsó senkiről. Ronaldinhoban hatalmas potenciál rejtőzik még most is. Az utóbbi időben ezt itt nem tudta megmutatni, kérdés, hogy a környezetváltozás milyen hatással lenne rá. Nagyon sokat köszönhetünk Neki, és az sem véletlen, hogy pár éve a világ előtt járt a labdarúgás terén. Azóta nem javult ennyit a többi játékos, csupán ő szürkült bele a mezőnybe.

Nyárig viszont biztosan így marad, így én addig ugyanúgy reménykedem, hogy újra a régi lesz, csupán már nem bízom benne annyira, de a remény hal meg utoljára, ha a vezetőség kitartott mellette, akkor mi sem tehetünk mást, de ha nem tud megváltozni nyáron -könnyes- búcsút kell venni tőle, mert ELSŐ A KLUB!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
socio66

2008.02.12. 20:21:49

teljes mértékben igaza van annak aki azt mondja hogy el kell adni! viszont kíváncsi lennék arra hogy mit látnak benne a jövendő csapata(milan,chelsea) vezetői?!(mert az is biztos hogy nagy lesz a verseny érte...) rááldoznak 30-40 milliot egy kiégett játékosra?? mégis mit várnak tőle? hogy majd a környezetváltozás jot tesz neki és megint elkezd varázsolni?? hát erre marha sok esély van... mindenesetre ez is érdekes.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.12. 17:47:53

Többek között egyetértek Veled, néha kicsit túlzóan fogalmazol, de szerintem nagyon helytálló a hsz-ed. Nekem is ezt volt a véleményem már eddig is. Egyszerűen elszaladt Vele a ló, de ezt lejjebb én is leírtam már.

Az eredményei magukért beszélnek, de egy BL trófea nem fog meccset nyerni a Sevilla ellen, mert ezzel az erővel Frnak is maradhatna élete végéig. Az elvakúlt szúrkolók kijelentései Ronnieval kapcsolatban olyanok, mint Frank nyilatkozatai meccs után: folytatni kell a megkezdett munkát --- Ronaldinho újra a régi lesz, a baj az, hogy ez nem igaz.

Írom ezt mindezok ellenére, hogy az egyik kedvenc játékosom, de az igazi legendák nem csak a pályán születnek...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Attya
Jugador d'estrella

2008.02.12. 17:34:51

Ekkora hüeséget kár volt leírni..... szted a világ legjobb játokása azért ien ***, mert Henk elment?!?? Abban is biztos vagyok, h már jónéhány sportpszichológus beszélt vele, de eredménytelenül....... oan 1szerü a képlet, 1szerüen elszaladt vele a ló, pénz, buli, nők, reklám forgatás ...... mindent elért, nem tudja 1szerüen már felvenni a ritmust. lehet, h van benne kis akarat, de EZ kevés! ..... ez fejben dől el és Ronni már döntött, +nyert mindent, imádják az emberek neki ennyi elég ( sajnos ) ....... SZTEM Ő A VILÁG LEGNAGYOBB CSALÓDÁSA! Mindenki azt a címet aggatta rá, h imád focizni és, h örömböl teszi, amit csinál....... és tessék, erre ő lett minden idők legjobban kiégett játékosa 27 évesen!!!! de az a 2-3 szezon amit produkált itt barcelonában, azt bizony soha nem fogjuk elfeledni, ezért hálás lehet neki minden futball drukker... köszönjük....... De csak a multja miatt én nem akarom a pályán látni, hisz most már csúnyán kilóg a keretböl( sajnos)......17-18 éves srácok szoritják ki, és sajnos, JOGOSAN....
Forca BARCA
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.12. 17:23:23

Nem tudom, hogy miért akkora szenzáció, hogy R10 távozni készül, mivel amit az utóbbi 2 évben csinált, az alapján ez érthető is! Miért kell nagydobra verni, ha 2006-ban ment volna, az nagy hűhó lett volna, most nem értem minek a dob, meg a trombita...
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.02.12. 17:16:54

MichaaBee írta: 2. Mikor kezdett gyengélkedni Ronaldinho?
.
2006 tavaszán már látszott, hogy nem megy már annyira neki. Persze a tavasszal még voltak jó meccsei csak akkor még nem volt annyira feltűnő. Vb meg már észlelhető volt. Sokan kenik Ronaldinho teljesítmény vissza esését az edző hibájának de szerintem teljesen jogtalanul. Nem abba kell keresni a hibát.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.02.12. 14:41:40

TEN CATE, TEN CATE, TEN CATE.
Ezért nem nyer a csapat semmit! Mert Henk elment tőlünk!
1. Meddig volt sikeres a csapat?
2006-ig, vagyis amíg Ten Cate el nem ment.
2. Mikor kezdett gyengélkedni Ronaldinho?
3. Mikor gyengült le a támadójáték?

Elég feltűnő nem gondoljátok? Azon a nyáron nem voltak jelentős változások, nem távoztak kulcsemberek. Csak egy ember Henrik LARSSON. De itt van még akkor is Ronnie, Eto'o, Messi. Idén pedig már Henry IS! Tehát ez nem volt nagy veszteség a csapatnak.

Emlékszik mindenki, hogy amíg a RIJKAARD - TEN CATE páros dolgozott, Rijkaard edzett a védelemmel, TEN CATE pedig a TÁMADÓKKAL! Tehát ott volt valaki, aki figyelt Ronaldinho-ra, aki edzett vele rendesen. JOHAN NEESKENS erre nem képes! Rijkaard és Neeskens közel nem értik meg egymást, nem tudnak olyan harmóniában dologzni, mint Ten Cate+Frankie. Neeskens nem tudja úgy irányítani a támadókat ahogy azt kellene, Rijkaard pedig nem képes mind a kettőre annyira figyelni, és ő játékosként is védő volt! Tehát Rijkaard nem elég jó edző ahhoz, hogy EGYEDÜL megoldjon mindent. Pedagógiailag nagyon jó, de ez nem elég.

Ebben az évben is hol a hiba? A védelemben vagy a támadósorban?
A CSATÁROKNÁL! Nincsenek megfelelő fizikai állapotban és egyszerűen nincsenek begyakorolt formák, csak a szokásos kényszerítők, amik csak az esetek 50 %-ában jönnek be! A támadójáték olyan átlátszó, mint az üveg!
A védelemben bezzeg semmi gond! Eddig Valdés csak 14 gólt kapott a bajnokságban és ha a megszokott játékosok játszanak (Puyol, Milito, Abidal, Márquez, Zambrotta), akkor semmi gond! Ez az a része a csapatnak, amvel eddigis Rijkaard foglalkozott! De a támadósor sehol!

Szerintem mindenki tudja, hogy ezzel mire célzok. Rijkaard+Ten Cate, vagy egy normális segédedző NEESKENS helyére! Ha ez nem sikerül, jöhet egy új edző.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.11. 20:28:38

Karashu írta:Én egyből megválnék tőle, és hoznám a többi jó játékost, felesleges itt tartani, pláne, hogy 2014-ig hosszabbítani akarnak vele! Ettől az ötlettől lefejeltem a monitort majdnem! És eddig valóban mindent túléltünk, midnig is gigászi klubb leszünk!
Ronaldinho->Benzema
Ronaldinho->Benzema
Deco->Lampard/Fabregas

+ Garay

Ezzel már elégedett lennék. De R10 mehet!
Lezárt