2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
bocsi, de Henry t felejtsük már el a baloldalról. 1-2 jó meccse volt ott, mert hát mégiscsak klasszis, de inkább szenved.VictorValdes19 írta:én is leírom akkor, hogy én milyen csapatot látnék szivesen jövőre![]()
Távozók:Frank,Thuram,Gudi,Ezquerro,Deco,Edmika
,Oli,Zamb
Jönnének:Mourinho vagy Wenger,Dani Alves,Nasri,Garay,Marc Valientét felhoznám a B csapatból és Marc Crosast is a felnőtt csapatban hagynám meg a B csapatból valami Jobbbekket felhoznáka Taktika az új edzőn múlik majd ha viszont maradnánk a 4-3-3-ba akkor:
----------------------------Victor Valdes-----------------------------------
(Jorquera)
Dani Alves----------Puyol---------------G.Milito------------------Abidal
(?)-------------------(Marquez)----------(Garay)-----------------(Sylvinho)
-------------------------------Yaya Touré-------------------------------------
-------------------------------(Marc Crosas)---------------------------------
-----------------Xavi-----------------------------------Nasri-----------------
---------------(Iniesta)--------------------------------(?)---------------------
Messi--------------------------------------------------------------R10 vagyHenry
(?)--------------------------------------------------------------------- (Giovani)
---------------------------------Eto'o----------------------------------------------
-------------------------------(Bojan)------------------------------------------
Te elolvasod egyáltalán azt, amiket belinkelsz?Karashu írta: Remélem, hogy leigazoljuk, iylen srácokra van szükség! Puskás is megmondta, hogy aki 16 éves korára nem tanul meg focizni, abból soha se lesz nagy játékos!
Remélem, hogy leigazoljuk, iylen srácokra van szükség! Puskás is megmondta, hogy aki 16 éves korára nem tanul meg focizni, abból soha se lesz nagy játékos!Cooltiszo írta:Mauro Icardi-t nagy tehetségnek tartják. Veszteni nem vesztünk vele semmit, ha minden jól alakul annál többet nyerhetünk. Az azért jelzés értékű, hogy az összes spanyol klubon kívül akarta még az Arsenal és a 'Pool is. 15 éves, nagyon erős testfelépítésű(biztos furcsán néznek majd rá az akadémián, hogy jééé, ez a gyerek már 16 évesen nagyobb lesz mint a felnőtt sajátnevelésű játékosaink)
És akkor egy videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=4r9BN1W8 ... gspot.com/
http://www.stopli.hu/modules/news/artic ... toryid=953depth írta:Wenger? Ezt meg hol olvastad?
Nem tudom. Egyrészt, akkor még nem volt égető probléma a védekező kp. Másrészt, ha Essient célba vette a Chelsea, akkor ők tartották volna a licitet bármeddig. Ezért nem volt értelme versenygeni. Másrészt, nekem jelenleg Touré Y. megfelel. Ilyeneken kár rágódni.LG írta:Emlékszem, még a Barca is érdeklődött anno Essienért, én már akkor szivesen láttam volna. Perxe a sporolos vezetőség miatt 0 esélye volt a leigazolásának.grecki írta: Gondolj bele, hogy Essienért mennyit kért anno a Chelsea-től. Azóta tudjuk, hogy minden fillért megért, hiszen a világ legjobb vkp-ja lett belőle. De Essien akkor szerintem nem számított akkora játékosnak, mint amekkorának Benzemát tartják. Aulas pedig csakis akkor fogja eladni, ha busásan megfizetik.Azért remélem teljesül 1x az az álmom, h a Barcába igazoljon.
Amugy meg jo, h nem szorják a pénz ész nélkül, de tul zsidónak sem szabad lenni![]()
Pl. jobbhátvéd poszta, az a 1-2 játékos, aki télleg klasszis, nagyon drága. De inkább füzessünk sokat, mint hozzunk vmi olcsot, aki semmivel sem lex jobb a mostaniaknál. Mégha eleinte nem is tünik gazdaságosnak.
Most is Laporta veri a mellét mert nagy a profit. Az jo, meg szép, csak közben a trofejékrol lecsuszunk.
Hogy érted, hogy nincs befektetés? Szerintem az ificsapat elég sok támogatást kap. Ma is, s korábban. Az igazolásokra nem szórják az eurókat, minek? Szerintem az új emberek (beleértve Garay-t is) elég jó befektetések. Ronaldinho sem volt rossz befektetés. S akkor mit mondjunk az utánpótlásról: Messi, Iniesta, Krkic, Gio... Szóval én nem értem, te mire céloztál. Kifejtenéd?messi1918 írta:Ez a baj!
Így lehet nagy profilunk, ha tulajdonképpen, semmi befektetés nincs, játékosokba! Ez olyan minthogyha egy kormány úgy viszi le az államháztartási hiányt 3%-ra, hogy nincs semmi befektetés, semmi! Így könnyű profitot termelni!
Mondjuk, az nagyon jó, hogy a pénzt nem szórják Laportaék, még mindig jobb egy ilyen klub, mint egy pénzügyileg a csőd szélén álló banda!
Isten kiválasztott népét se féltsd ilyen térenbarca99 írta:Sztem a 'skót' az a szó, amit akartál.
Emlékszem, még a Barca is érdeklődött anno Essienért, én már akkor szivesen láttam volna. Perxe a sporolos vezetőség miatt 0 esélye volt a leigazolásának.grecki írta: Gondolj bele, hogy Essienért mennyit kért anno a Chelsea-től. Azóta tudjuk, hogy minden fillért megért, hiszen a világ legjobb vkp-ja lett belőle. De Essien akkor szerintem nem számított akkora játékosnak, mint amekkorának Benzemát tartják. Aulas pedig csakis akkor fogja eladni, ha busásan megfizetik.
senzu írta:Valdez
Zambi-Puyol-Milito-Abidal
Touré
Messi-Xavi-Iniesta-Ronnie
Eto'o Henry
egy ilyen felállást azért megnéznék
kár, hogy Rijkaard sose fogja így kiküldeni őket