Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
depth
Capitá del Barça

2008.02.16. 14:11:17

VictorValdes19 írta:én is leírom akkor, hogy én milyen csapatot látnék szivesen jövőre :)
Távozók:Frank,Thuram,Gudi,Ezquerro,Deco :cry: ,Edmika :cry: ,Oli,Zamb
Jönnének:Mourinho vagy Wenger,Dani Alves,Nasri,Garay,Marc Valientét felhoznám a B csapatból és Marc Crosast is a felnőtt csapatban hagynám meg a B csapatból valami Jobbbekket felhoznák :!: a Taktika az új edzőn múlik majd ha viszont maradnánk a 4-3-3-ba akkor:
----------------------------Victor Valdes-----------------------------------
(Jorquera)

Dani Alves----------Puyol---------------G.Milito------------------Abidal
(?)-------------------(Marquez)----------(Garay)-----------------(Sylvinho)

-------------------------------Yaya Touré-------------------------------------
-------------------------------(Marc Crosas)---------------------------------

-----------------Xavi-----------------------------------Nasri-----------------
---------------(Iniesta)--------------------------------(?)---------------------

Messi--------------------------------------------------------------R10 vagyHenry
(?)--------------------------------------------------------------------- (Giovani)
---------------------------------Eto'o----------------------------------------------
-------------------------------(Bojan)------------------------------------------
bocsi, de Henry t felejtsük már el a baloldalról. 1-2 jó meccse volt ott, mert hát mégiscsak klasszis, de inkább szenved.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.16. 13:52:47

én is leírom akkor, hogy én milyen csapatot látnék szivesen jövőre :)
Távozók:Frank,Thuram,Gudi,Ezquerro,Deco :cry: ,Edmika :cry: ,Oli,Zamb
Jönnének:Mourinho vagy Wenger,Dani Alves,Nasri,Garay,Marc Valientét felhoznám a B csapatból és Marc Crosast is a felnőtt csapatban hagynám meg a B csapatból valami Jobbbekket felhoznák :!: a Taktika az új edzőn múlik majd ha viszont maradnánk a 4-3-3-ba akkor:
----------------------------Victor Valdes-----------------------------------
(Jorquera)

Dani Alves----------Puyol---------------G.Milito------------------Abidal
(?)-------------------(Marquez)----------(Garay)-----------------(Sylvinho)

-------------------------------Yaya Touré-------------------------------------
-------------------------------(Marc Crosas)---------------------------------

-----------------Xavi-----------------------------------Nasri-----------------
---------------(Iniesta)--------------------------------(?)---------------------

Messi--------------------------------------------------------------R10 vagyHenry
(?)--------------------------------------------------------------------- (Giovani)
---------------------------------Eto'o----------------------------------------------
-------------------------------(Bojan)------------------------------------------
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.02.16. 13:44:51

Karashu írta: Remélem, hogy leigazoljuk, iylen srácokra van szükség! Puskás is megmondta, hogy aki 16 éves korára nem tanul meg focizni, abból soha se lesz nagy játékos!
Te elolvasod egyáltalán azt, amiket belinkelsz? :?
Le van írva kristálytisztán hogy már alá is írta a szerződést velünk.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.16. 13:36:18

Cooltiszo írta:Mauro Icardi-t nagy tehetségnek tartják. Veszteni nem vesztünk vele semmit, ha minden jól alakul annál többet nyerhetünk. Az azért jelzés értékű, hogy az összes spanyol klubon kívül akarta még az Arsenal és a 'Pool is. 15 éves, nagyon erős testfelépítésű(biztos furcsán néznek majd rá az akadémián, hogy jééé, ez a gyerek már 16 évesen nagyobb lesz mint a felnőtt sajátnevelésű játékosaink :P )

És akkor egy videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=4r9BN1W8 ... gspot.com/
Remélem, hogy leigazoljuk, iylen srácokra van szükség! Puskás is megmondta, hogy aki 16 éves korára nem tanul meg focizni, abból soha se lesz nagy játékos!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
barcaloki
Jugador del Barça

2008.02.16. 13:32:25

Mauro Icardi videóját látva, inkább azt az alacsony gyereket igazolnám le aki a gólpasszokat adja neki :D
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.16. 13:27:23

Poulsen-nek nem örülnék, de Lahm-nak Sylvinho helyére nagyon! És Drogba mindenki közül a legnagyobb pazarlás lenne! Itt van Henry, f*szomnak kéne idehozni! Vagy akkor menjen Henry, de nem fog, és ha választani kéne, akkor Henry! Nem kell ide Drogba, sehova sem férne be, a legeslegnagyobb hülyeség lenne idehozni!
Koncentráljanak inkább Benzema-ra, és Ronaldinho-tól meg köszönjenek el, mert aki semmit se csinál másfél éve, azt felesleges pénzelni!
Aki ide kéne nagyon, az sztem Daniel Alves, Zambrotta helyén megállná a helyét, és Fabregas, ha visszajönne, sok lyuk betömődne a középpályán!
Az edzőváltásról pedig, mind2 jó dolog lenne, ha Wenger vagy Mourinho jönne ide! De ha választani kéne, én Jose-ra tenném a voksomat! Ja, és rengeteg fiatalt kell a csapatba beépteni Thuram, Edmilson, Ezquerro, Gudjohnsen és Deco helyére! Capel se lenne rossz igazolás, de Benzema-t hoznám inkább!
Sokan mondtátok az összeszokást, igen, ez egy nagyon fontos dolog egy csapatban, de sztem a jelenlegi csapat sehogyan se tudna összeszokni! Túl sok az öreg, kopott képességű játékos, fiatalokkal meg lehetne oldani eztb a problémát, de a jelenlegi csapattal nem hiszem!

Bocsi, ha túl sokat írtam.
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.02.16. 13:09:59

Mauro Icardi-t nagy tehetségnek tartják. Veszteni nem vesztünk vele semmit, ha minden jól alakul annál többet nyerhetünk. Az azért jelzés értékű, hogy az összes spanyol klubon kívül akarta még az Arsenal és a 'Pool is. 15 éves, nagyon erős testfelépítésű(biztos furcsán néznek majd rá az akadémián, hogy jééé, ez a gyerek már 16 évesen nagyobb lesz mint a felnőtt sajátnevelésű játékosaink :P )

És akkor egy videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=4r9BN1W8 ... gspot.com/
danko94
Entrenador del Barça

2008.02.16. 12:58:25

depth írta:Wenger? Ezt meg hol olvastad?
http://www.stopli.hu/modules/news/artic ... toryid=953
depth
Capitá del Barça

2008.02.16. 12:55:18

Wenger? Ezt meg hol olvastad?
danko94
Entrenador del Barça

2008.02.16. 12:42:52

Azér látszik h a Barca nagy átalakításokat tervez: Leigazolták Garay-t És küzdenek Benzemáért aki a Barcában szeretné folytatni a Pályafutását...Aztán ott van még Fabregas aki szintén vissza szeretne jönni majd (sztem épp ittvan az ideje) és Drogba is nyártól csatlakozni akar a kerethez...
Van hír arról is h Diegot le szeretnénk igazolni bár ennek nem sok az esélye sztem meg ot van Lahm és Sagnol akiket meg sztem nem kéne idehozni és még ott van Sevilla két játékosa akik szívesen eljönnének az eggyik Poulsen a másik aki sztem hasznos lehetne az Capel....
Még egy új edző aki valszeg Mourinho lesz v Wenger
Szal jövőre lesz egy jó kis csapatunk :wink:
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.16. 11:55:06

http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=587344 - ez mind szép és jó, csak nem tudok róla semmit! :lol: Tudtok róla bővebben vmit? :lol:
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.16. 00:49:42

LG írta:
grecki írta: Gondolj bele, hogy Essienért mennyit kért anno a Chelsea-től. Azóta tudjuk, hogy minden fillért megért, hiszen a világ legjobb vkp-ja lett belőle. De Essien akkor szerintem nem számított akkora játékosnak, mint amekkorának Benzemát tartják. Aulas pedig csakis akkor fogja eladni, ha busásan megfizetik.
Emlékszem, még a Barca is érdeklődött anno Essienért, én már akkor szivesen láttam volna. Perxe a sporolos vezetőség miatt 0 esélye volt a leigazolásának. :( Azért remélem teljesül 1x az az álmom, h a Barcába igazoljon.

Amugy meg jo, h nem szorják a pénz ész nélkül, de tul zsidónak sem szabad lenni :!:
Pl. jobbhátvéd poszta, az a 1-2 játékos, aki télleg klasszis, nagyon drága. De inkább füzessünk sokat, mint hozzunk vmi olcsot, aki semmivel sem lex jobb a mostaniaknál. Mégha eleinte nem is tünik gazdaságosnak.

Most is Laporta veri a mellét mert nagy a profit. Az jo, meg szép, csak közben a trofejékrol lecsuszunk.
Nem tudom. Egyrészt, akkor még nem volt égető probléma a védekező kp. Másrészt, ha Essient célba vette a Chelsea, akkor ők tartották volna a licitet bármeddig. Ezért nem volt értelme versenygeni. Másrészt, nekem jelenleg Touré Y. megfelel. Ilyeneken kár rágódni.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.16. 00:46:48

messi1918 írta:Ez a baj!
Így lehet nagy profilunk, ha tulajdonképpen, semmi befektetés nincs, játékosokba! Ez olyan minthogyha egy kormány úgy viszi le az államháztartási hiányt 3%-ra, hogy nincs semmi befektetés, semmi! Így könnyű profitot termelni!
Mondjuk, az nagyon jó, hogy a pénzt nem szórják Laportaék, még mindig jobb egy ilyen klub, mint egy pénzügyileg a csőd szélén álló banda!
Hogy érted, hogy nincs befektetés? Szerintem az ificsapat elég sok támogatást kap. Ma is, s korábban. Az igazolásokra nem szórják az eurókat, minek? Szerintem az új emberek (beleértve Garay-t is) elég jó befektetések. Ronaldinho sem volt rossz befektetés. S akkor mit mondjunk az utánpótlásról: Messi, Iniesta, Krkic, Gio... Szóval én nem értem, te mire céloztál. Kifejtenéd?
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.15. 23:38:34

LG írta:
barca99 írta:Sztem a 'skót' az a szó, amit akartál. :D
Isten kiválasztott népét se féltsd ilyen téren :wink:
Jól mondod. :D
Rivaldo-A Legnagyobb.
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.02.15. 21:42:55

Ez a baj!
Így lehet nagy profilunk, ha tulajdonképpen, semmi befektetés nincs, játékosokba! Ez olyan minthogyha egy kormány úgy viszi le az államháztartási hiányt 3%-ra, hogy nincs semmi befektetés, semmi! Így könnyű profitot termelni!
Mondjuk, az nagyon jó, hogy a pénzt nem szórják Laportaék, még mindig jobb egy ilyen klub, mint egy pénzügyileg a csőd szélén álló banda!
..................................
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.15. 21:34:47

barca99 írta:Sztem a 'skót' az a szó, amit akartál. :D
Isten kiválasztott népét se féltsd ilyen téren :wink:
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.15. 21:19:55

Sztem a 'skót' az a szó, amit akartál. :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.15. 21:11:04

grecki írta: Gondolj bele, hogy Essienért mennyit kért anno a Chelsea-től. Azóta tudjuk, hogy minden fillért megért, hiszen a világ legjobb vkp-ja lett belőle. De Essien akkor szerintem nem számított akkora játékosnak, mint amekkorának Benzemát tartják. Aulas pedig csakis akkor fogja eladni, ha busásan megfizetik.
Emlékszem, még a Barca is érdeklődött anno Essienért, én már akkor szivesen láttam volna. Perxe a sporolos vezetőség miatt 0 esélye volt a leigazolásának. :( Azért remélem teljesül 1x az az álmom, h a Barcába igazoljon.

Amugy meg jo, h nem szorják a pénz ész nélkül, de tul zsidónak sem szabad lenni :!:
Pl. jobbhátvéd poszta, az a 1-2 játékos, aki télleg klasszis, nagyon drága. De inkább füzessünk sokat, mint hozzunk vmi olcsot, aki semmivel sem lex jobb a mostaniaknál. Mégha eleinte nem is tünik gazdaságosnak.

Most is Laporta veri a mellét mert nagy a profit. Az jo, meg szép, csak közben a trofejékrol lecsuszunk.
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.02.15. 20:49:15

A csatárproblémákról annyit, hogy Eto'o most tér vissza, vele nem votl gond soha. És ha Messi is ott van mellette, akkor dinhóval, vagy Henryval kiegészülve nem hiszem h probléma lenne. Irányítónak meg ott van Deco, csak össze kellene kapnia magát. Az butaság h évek óta gyenge. Most gyenge az tény.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.15. 12:38:17

Figyelem általánosítás következik! :wink:

A fórumozók nagy része értetlenül áll a dolog előtt, hogy a világ legjobb keretével nem vagyunk képesek legyűrni és megelőzni a Real Madridot. Ebben a topikban meg hirtelen mindenki gyökeres átalakításokat akar, dobálózik a nevekkel.:roll: Ez csak nekem paradox?

Szerintem egy két posztra kell csak igazolni, teljes vérfrissítésre szerintem nincs szükség.
Andrisveres
Jugador d'estrella

2008.02.15. 12:28:00

Már elnézést kérek!!!!!

aki szerint a meglévő kerettel kell csapatot formálni , semmi vérfrissítésre nincs szükség az nagyon téved! Egy jó irányítóra igenis szükség lenne! mégpedig azért h végre máshogy tudjon játszani a Barca!!! Figyeljétek meg ha lesz új edző tuti hoznak vkit mert iniestával meg xavival ez nem pálya!!!

A válogatottban is fabregas szervez xavi inkább labdát gyűjt de arra itt van yaya touré.

Igenis az a játékos hiányzik a csapatból aki nem cselezi magát halálra nem szépen forgolódik hanem megkapja felnéz és odapasszolja a labdát ahova kell , mint Guti , Fabregas stb...

És azt is tartom h kéne egy colos új csatár mert pl egy adebayornak stb... több esélye van befejelni a szögletet a bl döntőben mint xavinak.

Amúgy az is biztos h túl sok itt a technikás játékos. Lassítják a játékot. Az arsenalban megkapja fabregas megy az egyérintő , a realban megkapja guti gyorsan passz robinhonak és megy a foci sokkal dinamikusabban mint itt.

Itt emg televagyunk öncélú játékosokkal , olyanokkal akik egy más típusú csapatban nagy ászok lennének de itt midnenki csak egyénieskedik.

Erre egy példa: Iniesta a nagyon jó játékos , nagyon szépen forog , hozza ki a labdát de jobban örülnék ha fele ilyen technikás lenne és 3 szor annyit sprintelne fel a szélen ha balszésőt vagy balcsatárt játszik.

Az iagz h lábtengóban verhetetlenek lennénk de sajnos ez nagypályás foci és nagy átalakítások kellenek ide , bem hiszem h lesz itt csapat ha nemhoznak sürgőse egy szervező embert.
senzu
Entrenador del Barça

2008.02.15. 12:03:54

bocs, még reggel van :oops:
valóban úgy kéne akkor, Xavi/Iniesta

a másik dolog ami eszembejutott, hogyha jönne Drogba akkor Henry hol játszana? tök felesleges leigazolni Drogbát
Titinho
Director del Fútbol

2008.02.15. 12:02:49

senzu írta:Valdez

Zambi-Puyol-Milito-Abidal

Touré

Messi-Xavi-Iniesta-Ronnie

Eto'o Henry

egy ilyen felállást azért megnéznék :oops:
kár, hogy Rijkaard sose fogja így kiküldeni őket :(
:shock: Hát...ha módosítják a szabályokat és 11 helyett mostmár 12 játékos lehet a pályán akkor én is így küldeném ki a fiúkat! :lol:
Xavi és Iniesta váltogatná egymást a kp-n, Touréval mellettük/mögöttük...akkor jó lenne. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Morminho
Entrenador del Barça

2008.02.15. 12:01:44

senzu ez így kicsit sok :D A focit csak 11-en játszák :)
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
senzu
Entrenador del Barça

2008.02.15. 11:57:45

Valdez

Zambi-Puyol-Milito-Abidal

Touré

Messi-Xavi-Iniesta-Ronnie

Eto'o Henry

egy ilyen felállást azért megnéznék :oops:
kár, hogy Rijkaard sose fogja így kiküldeni őket :(
Lezárt