2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
orska írta:2-1 lesz ide, sajna Milito (Diego) és Oliveira összehoz egy gólt, de Messi és Ini válaszol egy-egy góllal!
Vátesz vagyok, ha bejön....
Iniesta lőtte a harmadik gólunkat.Los Banditos írta:Nem lesz egy könnyű meccs, de szerintem 3:1-re nyerni fogunk. Bár lehet, hogy jobb lenne ha X lenne vagy kikapnánk, mert akkor ezentúl biztosan tartalékolhatnánk a Copa del Reyre és a BL-re. A 2. hely már úgyis megvan.![]()
Tavaly 1:0-ra sikerült kikapni: KATT
Régebbi eredmények:
Barcelona - Zaragoza 4-1 04-05
Eto'o (2), Xavi, Gio
Zaragoza - Barcelona 1-4
Toledo (öngól), Eto'o, Giuly, Márquez
Barcelona - Zaragoza 2-2 05-06
Giuly, Eto'o
Zaragoza - Barcelona 0-2
R10 (11-es), Larsson
Zaragoza - Barcelona 4-2 Copa del Rey
R10(2)
Barcelona - Zaragoza 2-1
Messi, van Bommel (tj.: Zaragoza 5-4-el)
Barcelona - Zaragoza 3-1 06/07
R10(2), Saviola
Zaragoza - Barcelona 1-0
Barcelona - Zaragoza 4-1 07/08
Messi (2), Márquez, ???
Az eredményeket fejből írtam, úgyhogy nem biztos, hogy mindegyik jó. A legutóbbi meccsre sajnos nem emlékszem, úgyhogy nem tudom ki lőtte a 4. gólunkat.
Vagy egyszerűen látja, hogy nincs esély a bajnokságra, így pihenteti a BL-re. És akkor megint jöhet egy Henry - Eto'o páros.Zozzy 5 írta:Bojan mit keres a kezdőben, amikor Henry egészséges? Az eszem megáll, komolyan mondom. Henry lenyilatkozza, hogy jobban menne neki középen, erre rotáció, és egy 18 éves gyerek kezd...
Így a támadósorunkban vagy ő fog örlődni belül, vagy Ronnie vagy Messi. 3 olyan játékos, akik nem sokat érnek ott. Bojan még csak-csak, de egyszer össze fogják törni.
Ha Henry nem sérült, akkor Frank megint "érdekeset" húz. Remélem bejön, nem úgy, mint általában.