Az igen....ozsimiki írta: Drigo
Tim
Enrique
Ozsi

Azért vagy még te is,azaz 4. helyezett is vígaszágas,mert csak mi voltunk 7en az asztalnálEnrique írta:Vígaszág? Igen? Király.
Akkor mégsincs semmi veszve.
Hát felőlem bemehetsz a 3. asztalhoz(vagy hanyadik mittom' én...) ha ott megengedik de én nem javasolnám...így jártál majd a következőben bizonyítasz(ahogy én isOleguer írta:Majd jön Kiki és elmondja hogy mi a döntése.
Badi írta:1. Badi
2. VV19
3. Tim
4. Borcaforeva
5. Chris
győzött a tudás![]()
Slither írta:Ha rám célzol, akkor várhatod...Oleguer írta:Nekem megfelel, egyébként sem halok bele, de legalább vállalja fel az illető, hogy hibázott.
Én csak tartottam magam a leírt dolgokhoz, ami elég egyértelmű volt. Hiába szólt/nem szólt senki neked/nekünk. Mindenki más fel tudott jönni időben a szerverre...
De lényegtelen, mindenki tanult belőle, én azt hogy figyeljek oda minden hszre, ti meg azt, hogy várjatok.mypeter írta:Slither kérdezte, hogy várjunk-e. Messi mondta, hogy várjunk. Drigo szólt, hogy elkésik.
Ha rám célzol, akkor várhatod...Oleguer írta:Nekem megfelel, egyébként sem halok bele, de legalább vállalja fel az illető, hogy hibázott.
Nagyon kevesebben,ti voltatok 4en, mi eddig vagyunk 6anmessi1918 írta:Igazad van, az lenne a legtisztább megkérdezed azt az asztalt aki még nem játszotta le (szerintem ők kevesebben is vannak)! Tuti, bemehetsz, és ott lejátszhatod!
Ez nem jó?
Jöjjön akkor hozzánk...újrajátszani kibaszás azzal akik tobábbjutottak,ha nem ,akkor vele...szóval akkor jöjjön hozzánkSlither írta:Később érkeztem mint a többiek, nem tudom mi volt előtte. Amikor én feljöttem és kész lett az asztal, megkérdeztem, hogy várjunk-e, akkor nem szól semmit. Játék közben sem írt, hogy látott volna.Oleguer írta: Na most akkkor ki beszél mellé?
Mondom, nekem mindegy, hogy újrajátszuk-e. Ha Drigo és mypeter is beleegyezik, akkor többségi döntés alpján mehet a restart. (mert ugye messi nem akarja újrajátszani)
Na most akkkor ki beszél mellé?[/quote]Oleguer írta:[quote"mypeter"]Oli, én jelezten a többieknek, hogy fent vagy a chaten.Slither írta:ha látott is vki, az nem szólt nekünk semmit.
Elvileg oké, bent vagyok Morminho néven. Kösziozsimiki írta:Morminho! majd olvasgass lejjebb,válaszoltam kérdésedre,rem minden klappolni fog!
Később érkeztem mint a többiek, nem tudom mi volt előtte. Amikor én feljöttem és kész lett az asztal, megkérdeztem, hogy várjunk-e, akkor nem szól semmit (lealábbis nem láttam). Játék közben sem írt, hogy látott volna.Oleguer írta: Na most akkkor ki beszél mellé?
Slither írta:ha látott is vki, az nem szólt nekünk semmit.
Na most akkkor ki beszél mellé?mypeter írta:Oli, én jelezten a többieknek, hogy fent vagy a chaten.
Oleguer írta:Ki mondta hogy a többiek nemtoltak, nem kell belemagyarázni. Amit csináltatok szabáyltalan, ezért ujra kell játszani majd. Ennyi. Nehogy azért legyek már a hibás hogy 10oldalon keresztül nem olvasok el minden egyes hszt. Elkerülte a figyelmemet az a hsz ezek szerint, de 2 percet igazán lehetne zárni, sőt mypeter látta is, hogy fennvagyok chaten. Tudta hogy elérhető vagyok, mégsem szólt senki.Slither írta:Jaj, mintha a többiek nem toltak volna mypeter miatt.Oleguer írta:Ha én tudtam tolni 2órát a pókeren miattatok, akkor ti nehogy ne tudjatok már várni 2percet.
Világosan odaírtam hogy nem várunk senkire (így is vártunk 1 percet, hátha felbukkansz).