Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
VictorValdes19 írta:sztem legyen a döntő 10-kor az úgy megfelelne mindenkinek![]()
![]()
Felőlem lehetne ma a vígaszág után is akármypeter írta:és a döntő mikor lesz?
Ez igaz,de mivel csak 7fős asztalok vannak,így máshogy nem lehet megoldani a 10fős pontozástVIII.Henrik írta:A vigaszág tétje a döntő. De legyen.
Miről beszélszSlither írta:Sztem nem mindegy, lealábbis a kiesők szempontjából.mypeter írta:Ha a pontok növekednek, akkor tök mindegy, hogy kap pontot a vigaszágas, vagy nem kap. Úgyis többet kap a döbntős...
Meg aki "béna" volt, az ne kapjon már pontot, mert érted, aki harmadik lett egy 5/6 fős asztalnál, az nem szokás jutalmazni. A 2. hely az már ér vmit, de a 3. (és annál rosszabb) sztem nem érdemel semmit.
Igazából ilyen kicsi létszámnál én a dobogósokon kívül sem osztanék pontokat.
Sztem nem mindegy, lealábbis a kiesők szempontjából.mypeter írta:Ha a pontok növekednek, akkor tök mindegy, hogy kap pontot a vigaszágas, vagy nem kap. Úgyis többet kap a döbntős...
szvsz az még ne számítson bele a pontversenybe, mert utána találtátok ki az egészetozsimiki írta:U.i.: Slither majd írdd be please,az első verseny első 7 helyezetétVígaszágas végeredmény is kellene (mármint az ottani helyezések),ha lesz időm utánanézek,de ha addig vki megtalálja,akkor Hálás Köszönet!
Legalább Tim És Enrique közül az egyik nem fog pontot szerezni.Chris0527 írta:Az igen....ozsimiki írta: Drigo
Tim
Enrique
Ozsi..sok sikert asszem lesz honnan feljönnöm/nünk(ugye Slither
)
Kár hogy a 4. hasonlo All-Inem nem jött beMorminho írta:Majdnem kiléptem amikor elvesztettem Oleguer allin-jét 7-5-el a KJ-m ellenDe aztán visszahoztam magam
![]()
Köszi mindenkinek a játékot, jó volt