Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még nem tuti,h ma lesz,mert Titinho nem nyilatkozott,én kezdem a vígaszágat,szal vhogy érjétek el addig,és faggasátok kimessi1918 írta:A döntősöknél ki csinálja az asztalt, és mi lesz a jelszó?
Csetre nem mek fel mégis odataláltam, már benn is vok. Remélem növekszik a mák ültetvényem.ozsimiki írta:Yah, pü vagy msn,de mostmár lassan gyere chatre,mert 14perc és kezdünk![]()
De ide is beírom:
Ozsi's game
eurobarca
Term vígaszágas game infók...20óra...
Tudom,de 30son nem éri meg elindúlniDrigo írta:És milyen néven futsz, csakhogy tudjam, egyébként a 30ason 1000 a max és ott 99. kap zsét 300ason 500ason és 1000esen meg a 153.ozsimiki írta:MEGVAAAAGY! T6poker igaz??? VOlt h én ejtettelek ki,de nem írtam![]()
![]()
Még én ajánlottam neked,és láttalak is fent...
1000es freen ne indúlj 8kor,mert akkor vígaszág:D
Amúgy mindig 2000 a max limit,és már nyertem 2x, de már a 136.is kap zsét
Ezt 2008.01.25. 11:52:19-kor írtam:Slither írta:
Vakok eddig sztem nem így emelkedtek 200-fellett, hanem:
..., 200, 300, 400, 600, 800, utána duplázás (azért emelkedett gyorsabban hogy ne húzodjon el annyira a vége)
És milyen néven futsz, csakhogy tudjam, egyébként a 30ason 1000 a max és ott 99. kap zsét 300ason 500ason és 1000esen meg a 153.ozsimiki írta:MEGVAAAAGY! T6poker igaz??? VOlt h én ejtettelek ki,de nem írtam![]()
![]()
Még én ajánlottam neked,és láttalak is fent...
1000es freen ne indúlj 8kor,mert akkor vígaszág:D
Amúgy mindig 2000 a max limit,és már nyertem 2x, de már a 136.is kap zsét
Kössz. Csak 3, vagyis 2.97 ojrót. De a pélóba már 4óta folyamatosan játszom és nem bírok kiesniBadi írta:gratDrigo írta:A bemelegítés mindenesetre jól sikerült 500 ojrós freerollon 2000ből 14. lettem.![]()
mennyit kaszáltál?
Badi írta:este 10-es döntő tehát:
Morminho - OK
Titinho - ?
mypeter - OK--> felhatalmazott,h beírjam
messi - OK
VV - OK
Badi - OK
+1 - OK
gratDrigo írta:A bemelegítés mindenesetre jól sikerült 500 ojrós freerollon 2000ből 14. lettem.
F1-es felvettés eddig nem volt.Badi írta:mi baj volt végülis azzal a tervvel, miszerint az első 8 kap pontot úgy elosztva, mint az f1-ben?
szvsz az egy jó megoldás lenne, bár talán az mégjobb lenne, ha csak az első hetet díjaznánk (10-7-5-4-3-2-1): döntőasztal (5 továbbjutó + lucky loser) és aki a vigaszágon második lett. vélemény?
Nekem is megfelel,miképp az este 22 órás döntő is..De ha gondoljátok nekem adhatjátok az első helyet,és mehet mindenki korán aludni,na?!Badi írta:mi baj volt végülis azzal a tervvel, miszerint az első 8 kap pontot úgy elosztva, mint az f1-ben?
szvsz az egy jó megoldás lenne, bár talán az mégjobb lenne, ha csak az első hetet díjaznánk (10-7-5-4-3-2-1): döntőasztal (5 továbbjutó + lucky loser) és aki a vigaszágon második lett. vélemény?
Azért is írtam,hogy döntsön a többség jópárszor,szóval ha megfelel mindenkinek ez ,akkor ez lesz. Nem az én játékom ez,hanem mindenkiéBadi írta:mi baj volt végülis azzal a tervvel, miszerint az első 8 kap pontot úgy elosztva, mint az f1-ben?
Ma 10? Ha igen akkor már a döntőből 2 embernek jó az este 10,többiek???Badi írta:VictorValdes19 írta:sztem legyen a döntő 10-kor az úgy megfelelne mindenkinek![]()
![]()
nekem ma jó bármikor
holnap, holnaptuán viszont nem