Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
Kösze, Igaz 

- Fernando
- Llegenda del Barça
Csak egy kis észrevétel:
A legújabb cikkben nem "Andrés Hinkel" hanem Andreas
Annyit azért nemjátszott spanyolországban h spanyol is legyen a német 
A legújabb cikkben nem "Andrés Hinkel" hanem Andreas

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
A későbbiekben meglátjuk, de a lényeg az, hogy általános meccsközvetítőket nem fogunk kiírni.
Így van, magyar csatornákat továbbra sem fogunk kiírni, csak különleges esetben lesz ez másképp. Most a TV6 más elbírálás alá esik.
Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy a magyar csatornákat nem szeretnék kiírni bizonyos meg nem nevezett okok miatt.Chris0527 írta:Nocsak látom kikerült a TV menü a köv meccseknél de ahogy látom csak a TV6-os...vmi esetleges szerzödés van a dolog mögött? Bocs h érdeklödök de ez végülis a honlapnak jó nem? (arra gondolok hogy ebböl vmi pénz befolyik elvileg vagy?)
-
- Entrenador del Barça
Nocsak látom kikerült a TV menü a köv meccseknél de ahogy látom csak a TV6-os...vmi esetleges szerzödés van a dolog mögött? Bocs h érdeklödök de ez végülis a honlapnak jó nem? (arra gondolok hogy ebböl vmi pénz befolyik elvileg vagy?)
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Csak arra gondoltam, hogy akkor mindenki bizakodott, és most is (legalábbis a többség), ezért lenne aktuális, de hát adminisztratórikus hatalom van
Azért örülök, hogy jónak találtátok!

..................................
Köszi az ajánlást, jó is lesz ez a vidi, de nem most. Most semmi aktualitása nincs, majd jövő augusztusban, ha nem felejtjük el, betesszük a Gamper előtt.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én már láttam itt olyan videókat amihez volt hosszabb leírás, címnek meg ki lehet valamit találni!
szerk: Miért kéne kivenni? Az elsőt, attól még ugyanúgy Te nyerted!
szerk: Miért kéne kivenni? Az elsőt, attól még ugyanúgy Te nyerted!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
A videóajánlóhoz rövidebb szöveg kéne, amolyan címféleség, nem ilyen hosszú leírás. 
Amúgy Ákos, átírod majd a rangomat? (ha nem akkor kiveszem az aláírásomból a szöveget)
Szerk.: Látom már meg is volt. Köszi.

Amúgy Ákos, átírod majd a rangomat? (ha nem akkor kiveszem az aláírásomból a szöveget)
Szerk.: Látom már meg is volt. Köszi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2008.02.17. 21:25:38-kor.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ez lenne a vieó!
Olyan szövegre gondoltam, hogy " Ez egy csodálatos előszezon volt, melynek befejeztéve, minden Barca szurkoló szívében a remény rejtözőtt egy, az elözőnél jobb, kiegyensúlyozottabb, eredményesebb szezonra! Mint tudjuk, ez nem jött össze, de most a zaragozai meccs után melyen- szerencsésen- nyert a Barcelona, ismét minden szurkoló lelkét megérinheti a remény lángja!
Termsézetesen a szöveg nem teljesen jó így, de valami ilyesmire gondoltam, remélem tetszik!
Olyan szövegre gondoltam, hogy " Ez egy csodálatos előszezon volt, melynek befejeztéve, minden Barca szurkoló szívében a remény rejtözőtt egy, az elözőnél jobb, kiegyensúlyozottabb, eredményesebb szezonra! Mint tudjuk, ez nem jött össze, de most a zaragozai meccs után melyen- szerencsésen- nyert a Barcelona, ismét minden szurkoló lelkét megérinheti a remény lángja!
Termsézetesen a szöveg nem teljesen jó így, de valami ilyesmire gondoltam, remélem tetszik!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Írjad nyugodtan.messi1918 írta:Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy a videó ajánlóba lehet-e videót ajánlani? Mert lenne egy jó elképzelésem a videóra, és a fölé kerülő szövegre is!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy a videó ajánlóba lehet-e videót ajánlani? Mert lenne egy jó elképzelésem a videóra, és a fölé kerülő szövegre is!
-
- Barça B
No mindegy. Mindenesetre köszönöm, hogy reagáltál az írásomra, megtiszteltetve érzem magam. Egy kicsit azért örüljünk szerintem, túl azon, hogy bizony rengeteg munka vár még a Fiúkra. Nagyszerű, hogy a kapusunk klasszis formában véd, de gyengeséget mutat, ha egy csapatnak a kapusa a legjobbja. Már csak hat pont az első hely!!!
Üdv.

-
- Entrenador del Barça
A gólról VV nem tehetett. Viszont a mérkőzés legjobbja szerintem is Oliveira. Mikor át tudta venni a lasztit, Marquez azt sem tudta merre van előre. Egészen addig, míg a második félidő közepe tájékán le nem rendezte, amolyan mexikói módra...
VISCA EL BARCA!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Andris!lionelmessi19 írta:Tamás, én sem szeretem, nagyon nem, ha a másik csapatból látom kiemelve a meccs legjobbját, de most Oliveira pont a helyén van. Szét szivatta alkalmanként védőinket, szép gólt rúgott. A Zaragoza egyértelműen legjobbja volt, a Barcából pedig valóban VV-t lehet leginkább kiemelni talán, de a gólnál súlyosat hibázott.
szvsz Oliveira érdemli a Mom-ot.
Vitatkoznék Veled. A gólról VV egyáltalán nem tehetett. Olyan közelségből nincs kapus, aki leér és hárít, maximum ha a lábát találja el a labda. A gólhoz az ég egy adta világon semmi köze nem volt Valdés-nek. Az meg, hogy Oliveira szétszívatta a védelmünket, enyhe túlzás. A gólon kívül egy helyzete volt, azonkívül - szinte - észre sem lehetett venni, hogy a pályán van.
És, egy győztes meccs után, nehogy már az ellenfél játékosai közül válasszuk ki a meccs legjobbját. Elhiszem, hogy törekedtek a korrektségre, de azért nem kellene átesni a ló túlsó oldalára.
Szerintem.

Szerintem teljesen igazad lenne abban az esetben, ha ez egy nagyon vitatható büntető lett volna. Akkor minden szavad helyénvaló. De akkor nem is írnám, hogy azért nyertünk, mert a bíró balfék volt.Barcamiki írta:Hogy Te ezzel, hogy állsz az egy dolog, amely teljesen szubjektív, de az aki nem látta a mérkőzést és tudja, hogy hol kell minőségi írást olvasni a Barcelona aktuális meccseiről, félre lesz vezetve, a tegnapi meccset illetően legalábbis. Mindezt azért, mert Te csak úgy kijelented, hogy egy jogtalan büntetővel hoztuk a három pontot. Ez nem fair.
Ez a tizenegyes viszont nem hiszem, hogy a vitatható kategóriába esik. Sajnos. Egyébiránt minden meccs után ott van a videó összefoglaló, szóval, ha nem is tökéletes minőségben, de meg lehet nézni a jeleneteket.
Értelek. Nos, ebben nem tudok vitapartner lenni, mivel csak első félidőt láttam. Oliveira megmozdulásai akkor életveszélyesek voltak, mégha csatárpartnerénél kevesebbet is volt játékban, és így visszanézve összefoglalót gólja sem volt semmi.Varga Tamás írta:A cikk korrektségével nincs problémám, az a helyén van. Nekem csak a meccs legjobbjának kiválasztása nem nyerte el a tetszésemet. A többi igen.Kralo írta:Szeintem meg korrekt a cikk. Eurobarca cikkekben az a jó, hogy mindig kellőképp objektívak. Nem értem a negatív véleményeket ezzel kapcsolatban.
Amúgy ez a meccs legjobbja ezredrangó kérdés, amíg a Barca nem játszik tudásához méltóan.
-
- Barça B
Senki sem mondta azt, hogy valótlant írtál, kérlek ne forgasd ki a szavaimat. Én csak arra gondoltam, ha az előbb nem lettem volna elég világos, hogy a tizenegyes jogos volt szerintem. Hogy Te ezzel, hogy állsz az egy dolog, amely teljesen szubjektív, de az aki nem látta a mérkőzést és tudja, hogy hol kell minőségi írást olvasni a Barcelona aktuális meccseiről, félre lesz vezetve, a tegnapi meccset illetően legalábbis. Mindezt azért, mert Te csak úgy kijelented, hogy egy jogtalan büntetővel hoztuk a három pontot. Ez nem fair.
- Andris
- Adminisztrátor
Tamás, én sem szeretem, nagyon nem, ha a másik csapatból látom kiemelve a meccs legjobbját, de most Oliveira pont a helyén van. Szét szivatta alkalmanként védőinket, szép gólt rúgott. A Zaragoza egyértelműen legjobbja volt, a Barcából pedig valóban VV-t lehet leginkább kiemelni talán, de a gólnál súlyosat hibázott.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
VV jó teljesítményét én nem vitatom, kiválóan véd a meccsek nagy részén. Most megítélésem szerint azért nyert Oliveira, mert pontosan olyan erényeket csillogtatott, amiket egy csatárnak kell. Könnyen került helyzetbe, s egyet be is lőtt. Milito kihagyott egy tizenegyest elég csúnyán, kevesebbszer volt ziccerben is, ezek után elég érdekesen venné ki magát ha MOM lenne. Valdés tegnap nem mutatott annyi bravúrt, amennyi kellett volna ahhoz, hogy ő legyen a legjobb - ez persze nem csak az ő hibája. De itt nem konkrét számokra kell gondolni, ez mindig attól is függ, hogy rajta kívül ki mennyit mutat.
De az még hozzáteszem, ez a részleg kétségkívül némileg szubjektív megítélés alá esik, ezt mindenki másképp láthatja egy adott meccsen.
De az még hozzáteszem, ez a részleg kétségkívül némileg szubjektív megítélés alá esik, ezt mindenki másképp láthatja egy adott meccsen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Z. Iván 2008.02.17. 16:09:32-kor.