Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy a magyar csatornákat nem szeretnék kiírni bizonyos meg nem nevezett okok miatt.Chris0527 írta:Nocsak látom kikerült a TV menü a köv meccseknél de ahogy látom csak a TV6-os...vmi esetleges szerzödés van a dolog mögött? Bocs h érdeklödök de ez végülis a honlapnak jó nem? (arra gondolok hogy ebböl vmi pénz befolyik elvileg vagy?)
Írjad nyugodtan.messi1918 írta:Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy a videó ajánlóba lehet-e videót ajánlani? Mert lenne egy jó elképzelésem a videóra, és a fölé kerülő szövegre is!
Andris!lionelmessi19 írta:Tamás, én sem szeretem, nagyon nem, ha a másik csapatból látom kiemelve a meccs legjobbját, de most Oliveira pont a helyén van. Szét szivatta alkalmanként védőinket, szép gólt rúgott. A Zaragoza egyértelműen legjobbja volt, a Barcából pedig valóban VV-t lehet leginkább kiemelni talán, de a gólnál súlyosat hibázott.
szvsz Oliveira érdemli a Mom-ot.
Szerintem teljesen igazad lenne abban az esetben, ha ez egy nagyon vitatható büntető lett volna. Akkor minden szavad helyénvaló. De akkor nem is írnám, hogy azért nyertünk, mert a bíró balfék volt.Barcamiki írta:Hogy Te ezzel, hogy állsz az egy dolog, amely teljesen szubjektív, de az aki nem látta a mérkőzést és tudja, hogy hol kell minőségi írást olvasni a Barcelona aktuális meccseiről, félre lesz vezetve, a tegnapi meccset illetően legalábbis. Mindezt azért, mert Te csak úgy kijelented, hogy egy jogtalan büntetővel hoztuk a három pontot. Ez nem fair.
Értelek. Nos, ebben nem tudok vitapartner lenni, mivel csak első félidőt láttam. Oliveira megmozdulásai akkor életveszélyesek voltak, mégha csatárpartnerénél kevesebbet is volt játékban, és így visszanézve összefoglalót gólja sem volt semmi.Varga Tamás írta:A cikk korrektségével nincs problémám, az a helyén van. Nekem csak a meccs legjobbjának kiválasztása nem nyerte el a tetszésemet. A többi igen.Kralo írta:Szeintem meg korrekt a cikk. Eurobarca cikkekben az a jó, hogy mindig kellőképp objektívak. Nem értem a negatív véleményeket ezzel kapcsolatban.