Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tegnap jóformán egy eladott labdája nem volt.Capon írta:Nem hinném, hogy egy Deco szintü játékostól egy (talán) kettő jó pasztól egy meccsen nem lehetne többet várni. Mikor látom focizni , nem volt ez mésképp tegnap sem, azt látom, hogy lassitja a támadásokat, eladja a labdákat és alapvatő labdakezelési problémái vannak. SAJNOS EZ IRTÓ KEVÉS!
Nem azt mondtam, hogy eladta, hanem, hogy akadozik a srác. Voltak szép megmozdulásai, az sem vitatom. És azt sem állítom, hogy rajta ment volna el. Iniestát szeretném a helyén látni, ennyi a lényeg:) Cserélgessük Decot a 60. percben be, nem pedig fordítva.lionelmessi19 írta:
Már neharagudj, miről beszélsz?
Szerintem nagyon jól tolta, szinte az amúgy extra jó Xavit is utolérte. Kiváncsi lennék egy statisztikára, de szerintem a labdái 5%át nem adta el, nem 70et, ahogy te mondod. Mellesleg minimum 4-5 gólpasszt adott, és csak a csatárok bénaságán, körülményességén, szerencséjén múlott a dolog.
Nekem ismét tetszett, amit tőle láttam.
Már neharagudj, miről beszélsz?gekkodan írta:Egyre jobban érik a váltás a srác számára, jelenleg egyedül ő nem tud felpörögni, 10 passzából 6-7 rossz és bár 1-2 így is zseniális, több akad el nála, mint amennyi nem. Iniesta százszor többet érdemelne, neki kell játszania, Deco meg nyáron mehet, amerre lát.
Egyetértek. Nekem is már csipi a szemem, h állandoan kritizálják, pedig közel sem annyira rossz, hiszen meccsenkét ad egy golpaszt. De hát ez van, van aki, ha nem szeret akkor csak a hibát keresi a játékában, a jo megoldásokat észre sem veszi, de hát ha ez a jo nektek, csináljátok csak. Sajnálom, h ilyen hitvány, gyatra emberek is vannak köztünk. Nem azt mondom, ne kritizáljátok, de csak akkor, ha télleg megérdemli. De ugy érzem, Deco az 1ik olyan játékos, akit vmiért sokan nem szeretnek, és ezek nem is tudják reálisan értékelni a produkcióját. Érdekes módon mér akkor sok kritikát kapott, amikor még 2 éve a csapat 1ik legjobbja volt. Szoval játxhat ő akárhogy, a buta, csőlátású emberektől itt sok jot nem fog kapni.Rivaldo11 írta:Lehet hogy sokat rontott, eladott pár labdát, de csak a hibát észrevenni a játékában...
Tegnap szerintem összességében joban játszott, mint az utóbbi időben. Azt nem mondom, hogy nem tud ennél többet adni, de abszolút nem volt rossz szerintem. Ha erre még 1-2 lapáttal rátesz, elhallgattatja a kritikusokat.