Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Majdnem minden edzőm azt mondta,h ha rúghatsz tíz gólt akkor rúgjál annyit...Messi-#19 írta:Mivan?? Már bocsi de te nem vagy Barca szurkoló!! ezzel nem elégedettnek lennibarca99 írta:Tudásból low skilles meccs volt. Tartogatni eddig is tudtuk a labdát...Szép, szép az 5-1, de sokkal tompábban játszottunk, mint a Celtic ellen.
Na jó, egy BL meccsel a lábban jó eredmény ez az 5-1.![]()
Valdest sajnálom, megfoghatta volna a 11-est, Riga "pocsékul" rúgta. Igazából se erő, se helyezés. Ha a másik irányba indul el, simán megvan.![]()
És mért nem az?Messi-#19 írta:Mivan?? Már bocsi de te nem vagy Barca szurkoló!! ezzel nem elégedettnek lennibarca99 írta:Tudásból low skilles meccs volt. Tartogatni eddig is tudtuk a labdát...Szép, szép az 5-1, de sokkal tompábban játszottunk, mint a Celtic ellen.
Valdest sajnálom, megfoghatta volna a 11-est, Riga "pocsékul" rúgta. Igazából se erő, se helyezés. Ha a másik irányba indul el, simán megvan.![]()
Mivan?? Már bocsi de te nem vagy Barca szurkoló!! ezzel nem elégedettnek lennibarca99 írta:Tudásból low skilles meccs volt. Tartogatni eddig is tudtuk a labdát...Szép, szép az 5-1, de sokkal tompábban játszottunk, mint a Celtic ellen.
Valdest sajnálom, megfoghatta volna a 11-est, Riga "pocsékul" rúgta. Igazából se erő, se helyezés. Ha a másik irányba indul el, simán megvan.
Nézz át a Barca videók és összefoglalók topicba!!!!!Laci0820 írta:jaja,tudom hnap összefoglaló,de én kivi vok erre a parádés meccsre,ahogy olvastam itt a ommenteket nagyon ott voltak a ma este a fiúk!!!
Sajnos ma hajnalban a Sport2 fogja ismét leadni. De semmi gond, keresünk egy linket.Laci0820 írta:jaja,tudom hnap összefoglaló,de én kivi vok erre a parádés meccsre,ahogy olvastam itt a ommenteket nagyon ott voltak a ma este a fiúk!!!
Inkább megvárom, hogy valaki felrakja a videókattorrestoni írta:
Szerintem nézd meg a meccs ismétlését végig. Ilyenkor hajnalban ha elég kitartó vagy, a Sport1 leadja, ha nem ma, akkor a jhéten, s hnap ott lesz az összefoglaló!!!
Várd csak meg. annál izgibb és örömtelibb lesz minél később nézed meg!Laci0820 írta:jaja,tudom hnap összefoglaló,de én kivi vok erre a parádés meccsre,ahogy olvastam itt a ommenteket nagyon ott voltak a ma este a fiúk!!!
Szerintem nézd meg a meccs ismétlését végig. Ilyenkor hajnalban ha elég kitartó vagy, a Sport1 leadja, ha nem ma, akkor a jhéten, s hnap ott lesz az összefoglaló!!!Ilúvatar írta:máááááárrriiiss??Laci0820 írta:Youtubon már fenn van ?,mert oda nagyon ritkán tesznek fel összefoglalót vagy ilyesmit, de ha megvan Léccí pontos linket!!!
Igen, szép volt, hiszen küzdöttünk, de volt amikor csak passzolgattunk, ezzel a Levante kicsiny önbizalmát is megsemmisítették. Szerintem Eto'o megérdemelte, nálam 10-es, ahogy Messi, Xavi, és Touré Y. is.kovinho írta:Nagyon jók voltunk, a Getafe talált egy gólt, azon kívűl köze sem volt a meccshez a vendégeknek. Eto'o meg kész...