Bajnoki Mérkőzések 07-08
- harcilepke
- Jugador del Barça
Mielött naon beleélnénk magunkat a bajnoki címbe. Nem egyszerű 4 meccs. Sztem ezután inkább lehet majd pontokat számolgatni. Nem lesz egyszerű menet.
C. Rey Barcelona-Valencia
Liga Atlético - Barcelona 26ª jor
Champions Barcelona-Celtic G. 1/8
Liga Barcelona - Villarreal 27ª jo
Node féljenek inkább máshol.
"...kikapott a reál,...., ki a totókirály ha kikapott a reál..."
B. együttes
C. Rey Barcelona-Valencia
Liga Atlético - Barcelona 26ª jor
Champions Barcelona-Celtic G. 1/8
Liga Barcelona - Villarreal 27ª jo
Node féljenek inkább máshol.
"...kikapott a reál,...., ki a totókirály ha kikapott a reál..."
B. együttes
Csak a Barca
Ki sem egészíteném. Teljesen igaz.gekkodan írta:Kisértetiesen hasonlít az elmúlt szezonra a helyzet, csak fordítottan. Tavaly középszerű, de EREDMÉNYES játékkal vezettük a bajnokságot, majdnem végig. A Madrid most ezt teszi. Nem voltak annyival jobbak, mint mi, mégis az eredmények joggal csitították el a kritikákat. Mögöttük loholunk és talán a visszatérő játékosok, talán a sérülésekből gyógyult játékosokkal egy új lendület kezdődhet. A Madrid talán nagyon picit elhitte, hogy könnyen nyerhet, mi meg ebben támogattuk őket, elvitték a 3 pontot tőlünk is és hetekig csak fogadtkoztunk, hullajtottuk a pontokat, a Madrid meg csendben és KÖZÉPSZERŰ focival hozta a kötelező győzelmeket, amiket mi meg nem feltétlenül tudtunk teljesíteni. Most azonban a nyakukon vagyunk, lélektanilag talán jobb a helyzetünk, egy biztonságos helyzetből kerültek be a labilis és szorító kényszerbe, mi pedig az utóbbi 3 meccs alapján és a 2 pontra csökkenő hátrányból merítve elhihetjük, hogy van keresnivalónk. Ez iszonyatosan sokat dobhat a csapaton.
-
- Director del Fútbol
Kisértetiesen hasonlít az elmúlt szezonra a helyzet, csak fordítottan. Tavaly középszerű, de EREDMÉNYES játékkal vezettük a bajnokságot, majdnem végig. A Madrid most ezt teszi. Nem voltak annyival jobbak, mint mi, mégis az eredmények joggal csitították el a kritikákat. Mögöttük loholunk és talán a visszatérő játékosok, talán a sérülésekből gyógyult játékosokkal egy új lendület kezdődhet. A Madrid talán nagyon picit elhitte, hogy könnyen nyerhet, mi meg ebben támogattuk őket, elvitték a 3 pontot tőlünk is és hetekig csak fogadtkoztunk, hullajtottuk a pontokat, a Madrid meg csendben és KÖZÉPSZERŰ focival hozta a kötelező győzelmeket, amiket mi meg nem feltétlenül tudtunk teljesíteni. Most azonban a nyakukon vagyunk, lélektanilag talán jobb a helyzetünk, egy biztonságos helyzetből kerültek be a labilis és szorító kényszerbe, mi pedig az utóbbi 3 meccs alapján és a 2 pontra csökkenő hátrányból merítve elhihetjük, hogy van keresnivalónk. Ez iszonyatosan sokat dobhat a csapaton.
-
- Entrenador del Barça
hat en bizom a real tovabbjutasaban a roma ellen... es remelem h mire eszbekapnak h mar csak heti 1 meccsuk van... mar csak a hatunkat fogjak latni...Amíg mi majd heti 2 mérkőzést játszunk addig a madridnak csak heti 1re kell koncentrálnia.
Hát erős lesz az ATM ellen idegenben, bár ők se jók mostanság. De sztem így a komplett este hatalmas lökést ad a játékosoknak és bedarálunk mindenkit!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
A véleményem az, hogyha a kulcsemberek közül (Ronaldinho, Eto'o, Messi, Henry) mindenki egészséges, akkor megnyerjük a bajnokságot, és a BL-re is nagy esélyünk van. Persze ehez majd kellenek az ellenfelek botlásai is.
A következő forduló perdöntő lesz.
A következő forduló perdöntő lesz.
in to exile
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Azt azért ne felejtsük, hogy elég nehéz sorozat vár ránk. Amíg mi majd heti 2 mérkőzést játszunk addig a madridnak csak heti 1re kell koncentrálnia.
Okosan kell rotálni és spórolni a játékosokkal. 1-2 sérülés simán benne van a pakliban ilyen terhelésnél és ha ezek megint a kulcsjátékosainkat érint akkor odajutunk ahova ősszel.
Okosan kell rotálni és spórolni a játékosokkal. 1-2 sérülés simán benne van a pakliban ilyen terhelésnél és ha ezek megint a kulcsjátékosainkat érint akkor odajutunk ahova ősszel.

-
- Entrenador del Barça
nah akkor en meg ehhez hozzatennek egy ropke statisztikat... elmult 5 real meccs... 4 vereseg 1 gyozelem,.... elmult 4 bajnoki... 3 vereseg.. 1 gyozelem... most nem akarom visszakeresni a hsz-kat amikor 9 pont volt az elonye a madridnak... de sokan igencsak elszegyelhetnek magukat.... mondtam h 9 pont az semmi....tizenx fordulora.... es most tessek... h allunk? semmi mast nem kell tennunk mint a fennmaradt 13 fordulobol 12-on ugyanannyi pontot gyujtenunk mint a real... es a classicorol hozzuk el a 3 pontot.... nyilvan konnyebb lenne a maradek 12 meccsen annyi elonyt gyujteni h mar ne szamitson a clasico... de az lenne csak igazan gyozelem...
- Primitive
- Entrenador del Barça
Én még lamaradtam a mi meccsünknél (:
Nekem nagyon tetszett ez a mai meccs, még ha ezet egy ilyen rossz Levante ellen is nyertük meg.. Kezd már valamire hasonlítani! Tetszett, az, hogy mindenki küzdött, és hajtott. Kiváltképp az tetszett, hogy mikor belőtték a tizit, nem esett vissza a formánk, és gyorsan betoltunk mégegyet nekik.
Eto'o 3 gólja nagyon szép volt, viszont tud ő ettől jobban is játszani.. (: Én külön kiemeném Touré mezőnymunkáját, és milyen lasztit adott Messinek
Valdesnak volt egy pár árnyékugrása, ami egy Levante ellen belefér, de nagyonbb csapat ellen nem biztos. Bojan játéka nagyon tetszett, Gio viszont nekem megint csalódás volt..
Nincs olyan nagy kurázsi a gyerekben, vagy csak én látom így?!
Szvsz, gratu a győzelemhez, és ezzel a madridi zakóval teljesen nyíltsisakos lett a küzdelem. Nekem ez a két meccs okot adott a bizakodásra, és arra, hogy lesz ez a csapat még eredményes.
Nekem nagyon tetszett ez a mai meccs, még ha ezet egy ilyen rossz Levante ellen is nyertük meg.. Kezd már valamire hasonlítani! Tetszett, az, hogy mindenki küzdött, és hajtott. Kiváltképp az tetszett, hogy mikor belőtték a tizit, nem esett vissza a formánk, és gyorsan betoltunk mégegyet nekik.
Eto'o 3 gólja nagyon szép volt, viszont tud ő ettől jobban is játszani.. (: Én külön kiemeném Touré mezőnymunkáját, és milyen lasztit adott Messinek

Valdesnak volt egy pár árnyékugrása, ami egy Levante ellen belefér, de nagyonbb csapat ellen nem biztos. Bojan játéka nagyon tetszett, Gio viszont nekem megint csalódás volt..

Szvsz, gratu a győzelemhez, és ezzel a madridi zakóval teljesen nyíltsisakos lett a küzdelem. Nekem ez a két meccs okot adott a bizakodásra, és arra, hogy lesz ez a csapat még eredményes.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ide is azt írom, mint a Barca vs. Real topicba... Ha minden passzol, történelmet írhat egy magához képest szörnyen gyenge ősz után a Barca..., s csodálatos idényt zárhatunk. Erre gondolni sem lehetett néhány hete, mármint hogy így alakulnak a dolgok. Messze még a vége, nagyon nehéz hetek következnek, erős ellenfelek, komoly megmérettetések. Ha az elmúlt két-három hetet vesszük, folytatódhat a jó széria, most kell komolyan elgondolkodni, s végre komoly hiányzók nélkül összeszedni a csapatot!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Ey akkor azt jelenti, hogy a 9 pontból asszem ez volt a legtöbb 2 maradt:P:P:P
FORZA BARCA!!!!!!!!!!!!

FORZA BARCA!!!!!!!!!!!!

-
- Director del Fútbol
2 pont a különbség!!!!
Újra teljesen nyílt a bajnokság,ráadásul kezdünk egyre jobb formába lendülni!!!!
De ami a legjobb,hogy mostmár minimális a Real előnye,így mostantól magunktól függünk!
Újra teljesen nyílt a bajnokság,ráadásul kezdünk egyre jobb formába lendülni!!!!
De ami a legjobb,hogy mostmár minimális a Real előnye,így mostantól magunktól függünk!
Nyert a Getafe! 2 pont a különbség!
- harcilepke
- Jugador del Barça
-2 már csak...
Getafe allé

Getafe allé
Csak a Barca
- Deus
- Boixos Nois
na ezt nevezik OWNED -nekmindorokke_barca írta: golt rugott a madrid... elmentek orulni.... de kozben kiderul h les volt... ezek orultek tovabb.. kozben a getafe mar a madrid terfelen volt es 5 tamado vitt 2 madridi vedore a labdat kipasszoltak oket igy 1-0 helyett 0-1 lett az allas:)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2008.02.24. 22:52:07-kor.

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Isten az égből....!!!!!!!!!!!!!
Congratulation Getafe!!!!
Ez már több, mint esély a bajnoki címre
Congratulation Getafe!!!!
Ez már több, mint esély a bajnoki címre

"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Entrenador del Barça
golt rugott a madrid... elmentek orulni.... de kozben kiderul h les volt... ezek orultek tovabb.. kozben a getafe mar a madrid terfelen volt es 5 tamado vitt 2 madridi vedore a labdat kipasszoltak oket igy 1-0 helyett 0-1 lett az allas:)Miért milyen gól volt nem láttam?
Miért milyen gól volt nem láttam? amúgy alap.....meg lesz a bajnoki cím....mindorokke_barca írta:emberek lattatok h rugott golt a getafe? =)) na ilyet se lattam meg=))
-
- Barça B
- Kapcsolat:
De kemény lene ha kikap a Madrid:D 

-
- Entrenador del Barça
emberek lattatok h rugott golt a getafe? =)) na ilyet se lattam meg=))
vezet a getafe! én nagyon szurkolok nekik!
- Karashu
- Jugador d'estrella
Ronaldinho ma se mutatott sokat, Zambrottat nem is mondom. A csapat többi tagjával különösen meg vagyok elégedve, kiemelném közülük Sylvinho-t! Szép teljesítmény nyújtott, örülök neki! Xavi hétről-hétre jobban játszik, nemhiába, nagyszerű center.
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

-
- Llegenda del Barça
jó volt ez! az utóbbi időben nem nagyon voltak gólzáporos meccsek.
a védelem időnként meglepően gyenge volt, viszont a támadásokkal abszolút nem volt gond.
Ronaldinho alakul... de még mindig észrevehető, hogy tompább, lassab, nincs meg a sebessége. hajrá!
a védelem időnként meglepően gyenge volt, viszont a támadásokkal abszolút nem volt gond.
Ronaldinho alakul... de még mindig észrevehető, hogy tompább, lassab, nincs meg a sebessége. hajrá!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A ma este látottakkal a legteljesebb mértékig elégedettek lehetünk. Szellemes, kombinatív támadójátékot vezettünk elő, a csapatnak nem volt gyenge popntja. A gólok megfelelő időpontban estek, csupán a 30-41. perc között éreztem némi holtpontot a játékunkban. Előremutatónak tartom, hogy a jogos Levante büntető után, még a félidő előtt újra vezetést tudtunk szerezni. A csapatjáték magas szintű volt, mindenki kiemelkedőt nyújtott.
Megállapíthatjuk, hogy R10 újfent bizonyította, hogy visszatért - már csak a gól hiányzik, de az is meglesz, efelől biztos vagyok. Messi, Eto'o, Iniesta és Xavi félelmetesen jól játszottak, Touré és Milito tanárian védekezett a középpályán és hátul. Sylvinho aktívan követte a balon a támadásokat, Zambi egy picit halványabb volt. Bár, az tanári volt, ahogy a második félidő elején a 16-on belül higgadtan választotta el a levanteit a labdától egy az egyben.
Csak így tovább, és örömet láthatunk szeretett csapatunktól! Minden klappolt ma este, várjuk a hasonló folytatást.
SZÉP VOLT FIÚK!
CATALUNYA, TRIOMFANT!

Megállapíthatjuk, hogy R10 újfent bizonyította, hogy visszatért - már csak a gól hiányzik, de az is meglesz, efelől biztos vagyok. Messi, Eto'o, Iniesta és Xavi félelmetesen jól játszottak, Touré és Milito tanárian védekezett a középpályán és hátul. Sylvinho aktívan követte a balon a támadásokat, Zambi egy picit halványabb volt. Bár, az tanári volt, ahogy a második félidő elején a 16-on belül higgadtan választotta el a levanteit a labdától egy az egyben.
Csak így tovább, és örömet láthatunk szeretett csapatunktól! Minden klappolt ma este, várjuk a hasonló folytatást.
SZÉP VOLT FIÚK!
CATALUNYA, TRIOMFANT!