Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Számtalan dolog múlik egy meccsen azon a faktoron is, hogy ki a bíró. Szerintem nem volt analfabéta és kapott a madrid egy olyan gólt, amit lehet potyázni, meg sportszerűtlennek titulálni, meg nem valódinak tartani, ettől még ott volt a hálóba és kész. Nem mellesleg a srác úgy futott el még a madrid-védő mellett is mint a huzat, ráadásul úgy gyök2-vel. Aztán Uche sem üres kapuba rúgta be a labdát, tény, hogy 4 a 2 ellen mentek, de nem jelentette azt a szabad gyors elvégzése, hogy abból gól is lesz. Ki kellett dolgozni, meg kellett csinálni, EL KELLETT VÉDEKEZNI és ha mindez teljesül, akkor gól születik. Érvényes.vicc-ember írta:láttam már ilyenért sárgátBocs te szoktál foci meccset nézni? Már az is baj ha sípszó után vki elvégez egy szabadot?most egy jelent ugrik be abból az időből mikor verón még a chelseaban nyomta. azonnal elvégzett egy szabadot, megkapta érte a 2. sárgáját, mehetett zuhanyozni. persze ez nem azt jelenti hogy ez ilyen ritka, de én jobbára csak spanyol meccseket nézek és BL-t (ott meg az ilyen mellényúlások nagyrészben kizárva) és itt nem gyakori
láttam már ilyenért sárgátBocs te szoktál foci meccset nézni? Már az is baj ha sípszó után vki elvégez egy szabadot?
A játékosok alapvető taktikai feladata gyorsan odaállni a labda elé, hogy ne lehessen gyorsan elvégezni a szabit, és szükség legyen a 9 m. kikérésére-igaz, így meg kell várni a sípszót...vicc-ember írta: nemtudom ti hogy reagálnátok egy olyan szituban, hogy kaptok egy szabadot monnyuk 20 méterről, jön a sípszó valaki meg hátulról jön és jól belebikáz egyet és így kapjátok a gólt. mindenféle várakozás nélkül. a bíró meg mikor mennek a játékosaitok reklamálni, csak mosolyogna.
Bocs te szoktál foci meccset nézni? Már az is baj ha sípszó után vki elvégez egy szabadot?vicc-ember írta:nemtudom ti hogy reagálnátok egy olyan szituban, hogy kaptok egy szabadot monnyuk 20 méterről, jön a sípszó valaki meg hátulról jön és jól belebikáz egyet és így kapjátok a gólt. mindenféle várakozás nélkül. a bíró meg mikor mennek a játékosaitok reklamálni, csak mosolyogna.A gólban semmi kivetnivaló nincs. Ez épp olyan, mint amikor a szabinnál nem kérnek falat, és gyorsan elvégzik...
ez meg olyan dolog, hogy Ramosnak oda kellett szaladnia Robbenhez, tehát amikor szaladt nehpgymár ne lássa hogy a partjelző tartja a zászlaját. Gondolod ha látta volna akkor is ment volna ünnepelni?Egy ideje nem olvasok madridista.hu fórumot, nem is akarom megszakítani ezt a jó szokásomat, ellenben kiváncsi lennék, volt e ott valaki, aki a saját játékosait legalább annyira hibáztatta a gólért, amennyire a bírót... mert bizony vastagon bennevan például Ramos úr, aki a védelmi feladatok ellátása helyett a szögletzászlónál vigyorgott, miközben szerencsétlen Casillas már a hálóból kaparta ki a labdát.
nemtudom ti hogy reagálnátok egy olyan szituban, hogy kaptok egy szabadot monnyuk 20 méterről, jön a sípszó valaki meg hátulról jön és jól belebikáz egyet és így kapjátok a gólt. mindenféle várakozás nélkül. a bíró meg mikor mennek a játékosaitok reklamálni, csak mosolyogna.A gólban semmi kivetnivaló nincs. Ez épp olyan, mint amikor a szabinnál nem kérnek falat, és gyorsan elvégzik...
Sneijder a holland vállogatottban elég jól tolja most is. Shuszeter nem iagzán találja a helyét, folyton jobb szélen játszott. Meg szerintem nem is érzi még a spanyol ritmust. Ha ősszel is gyenge lesz, akkor tényleg nem a Madridba való! Mondjuk én se voltam soha Sneijder fan... Valahogy nem illik a csapatba. De nagyon jó játékosnak tartom egyébként, csak nem biztos, hogy ezt nálunk fogja megmutatni! Majd kiderül...Mindenesetre az jólesett, h. Boixos emlékeztetett rá, hogy nem tévedtem Sneijderrel kapcsolatban.
(mégegyszer: azt állítottam, hogy Nem akkora sztár, pusztán "csak" jó futballista.)
Értem. Nos a bíró késése valóban nem volt túl jó ebben a helyzetben, ellenben nem kirúgásról volt szó, hanem szabadról, amit pedig a szabályok szerint el lehet végezni gyorsan. Főként a saját 16osomon. 10/10 eset nem lehet már csak azért sem, mert összesen ennyi hasonló szitu nem volt még a történelemben szvsz. Ellenben hátul 100/99 gyorsan elvégzi egy védő a les után szabadokat.vicc-ember írta:Nem a lesről beszéle, hanem az utána való felháborító cselekedtéért. 10ből 10 bíró visszarendeli a kirúgást ilyen esetben. a csapat 2/3ada ott volt a szögletzászlónál. ő meg hagyta futni a játékot tovább. nem beszéve arról hogy kb 20 mp volt mire jóváhagyta a lest.Kedves bírót szidó madridistáink figyelmébe ajánlanám a lassításokat...
Most legalább megtanulják, hogy az a gól amit a bíró megad, addig meg nem kell ugrálni a szögletzászlónál. Mások is elég gyakran lőnek lesgólt általában és mégsem kontrázzák így le őket. Ez nagyon amatőr dolog volt, kár a bírót szídni, csak magadat csapod be.vicc-ember írta:Nem a lesről beszéle, hanem az utána való felháborító cselekedtéért. 10ből 10 bíró visszarendeli a kirúgást ilyen esetben. a csapat 2/3ada ott volt a szögletzászlónál. ő meg hagyta futni a játékot tovább. nem beszéve arról hogy kb 20 mp volt mire jóváhagyta a lest.Kedves bírót szidó madridistáink figyelmébe ajánlanám a lassításokat...
Nem a lesről beszéle, hanem az utána való felháborító cselekedtéért. 10ből 10 bíró visszarendeli a kirúgást ilyen esetben. a csapat 2/3ada ott volt a szögletzászlónál. ő meg hagyta futni a játékot tovább. nem beszéve arról hogy kb 20 mp volt mire jóváhagyta a lest.Kedves bírót szidó madridistáink figyelmébe ajánlanám a lassításokat...
senki nem mondta, hogy megvette vki a bírót. ez a spanyol bíráskodás ilyen. angol második ligában színvonalasabb.LOL! És az mikor jön, hogy Laporta átsétált madridba és megvette a meccseteket
LOL! És az mikor jön, hogy Laporta átsétált madridba és megvette a meccseteketvicc-ember írta:Most nálatok a labda, ez tény. Viszont még mindig van 2pont előnyünk...de ha rágondolok hogy 3 héttel ezelőtt még olyan szalagcímmel mentek itt a hírek, hogy Harc az életbenmaradásért, meg stb akkor sírhatnékom van. A bíró ma elvett tőlünk 2 pontot, egyet meg mi magunktól. Förtelem...
Nálatok az előny, és hát a clasícó házigazdái is ti lesztek. Most csak arról van szó, hogy újra nyílt lett a csata.vicc-ember írta:Most nálatok a labda, ez tény. Viszont még mindig van 2pont előnyünk...de ha rágondolok hogy 3 héttel ezelőtt még olyan szalagcímmel mentek itt a hírek, hogy Harc az életbenmaradásért, meg stb akkor sírhatnékom van. A bíró ma elvett tőlünk 2 pontot, egyet meg mi magunktól. Förtelem...
Jó hát ízlések és pofonok vagy mi a szösz...A szezon elején bátorkodtam megjegyezni, hogy szerintem Sneijder nem akkora atyaúristen...
Sokan lehurrogtak.
Úgy is nézett ki, hogy nekik lesz igazuk.
Kemény 3 fordulón át...
Mindenesetre az jólesett, h. Boixos emlékeztetett rá, hogy nem tévedtem Sneijderrel kapcsolatban.
(mégegyszer: azt állítottam, hogy Nem akkora sztár, pusztán "csak" jó futballista.)
Ebben egyetértek. Számomra egy Rafael Van der Vaart sokkal nagyobb klasszis marad, ha már erről a korosztályról beszélünk.Rivaldo11 írta:A szezon elején bátorkodtam megjegyezni, hogy szerintem Sneijder nem akkora atyaúristen...Bányász írta: nálam Sneijder is ebbe a kategóriába tartozik(imádtam Ajaxba,van is holland Sneijder mezem),nem is kezdte rosszul a szezont,nem értem miért esett vissza.
Sokan lehurrogtak.
Úgy is nézett ki, hogy nekik lesz igazuk.
Kemény 3 fordulón át...
A szezon elején bátorkodtam megjegyezni, hogy szerintem Sneijder nem akkora atyaúristen...Bányász írta: nálam Sneijder is ebbe a kategóriába tartozik(imádtam Ajaxba,van is holland Sneijder mezem),nem is kezdte rosszul a szezont,nem értem miért esett vissza.
Ezt nevezték úgymond "eredmény-centrikus" focinak. Csak azt felejtette el mindenki, hogy a Madrid nem volt sokkal jobb formában mint mi, de számtalanszor az a bizonyos laszti bizony arrafelé pattant, amerre kellett. Hosszútávon egy eredmény-centrikus szemlélettel nem lehet csodákat tenni, mert ehhez a szemlélethez túlzottan sok dolognak kell összejönnie. Ebből a szempontból talán kiegyeznék azzal, hogy vergődtünk idáig és most elindulunk felfele, minthogy középszerű játékkal a 25. forduló végén elkezdjünk pocsék gólokat kapni. És tegyük hozzá, annyira azért nem volt jobb idáig a Madrid, csak az eredmények nagyon sok kritikát elfedtek. Joggal.dr. Mezey írta:Egyébként sztem nem volt annyira rossz a reál, ebben a szezonban már nyertek meccset sokkal gyérebb játékkal is, csak ilyen a hullámvölgy, most minden kifele pattan. Remélhetően még sokáig.