Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
így van. Nálunk a rostán az emberek 60 %-a úgy hullott ki, hogy nem tudtak, ki a köztársasági elnök, vagy bemondott egy ilyet: Sztem a fecó az...Perrero írta:ilyenkor nem a tudásod érdekli őket, csak h ki tudod-e fejezni magad, stb
Hehe, nekem anno nem volt, csak beszélgetés, általános dolgokról, hogy megismerjenek kissé, viszont az egyetemre igen.Zozzy 5 írta:Legtöbb helyen van. Gimikben főleg...Azon belül is az angol/németen vagy vmi más tagozaton (pl. rajz) nehéz lenne csak a matek meg magyar felvételik alapán összegyűjtögetni az embereketEtooka írta: Gimifelvételin van szóbeli?
Legtöbb helyen van. Gimikben főleg...Azon belül is az angol/németen vagy vmi más tagozaton (pl. rajz) nehéz lenne csak a matek meg magyar felvételik alapán összegyűjtögetni az embereketEtooka írta: Gimifelvételin van szóbeli?
Bizony-bizonyEtooka írta:Los Banditos írta:]Zozzy 5 írta:Imádom a tél végi tavaszi napsütéses napokat
Meg azt is, amikor 3 órám van a 8.-osok szóbelije miatt
Gimifelvételin van szóbeli?
]Los Banditos írta:Zozzy 5 írta:Imádom a tél végi tavaszi napsütéses napokat
Hát igen, kinek a pap, kinek a...Tim írta:Ezt azért vitatnám! A jó pálinka kb. szobahőmérsékleten az igazi,akkor jön elő az összes aroma,és illat a hűtés ezeket teljesen elnyomja és így teljesen más íze lesz.torrestoni írta:..a pálinka jéghidegen az igaziA sex pedig legyen gyors, de annál hatékonyabb!!!
Ami a szexet illeti..khm..inkább ne legyen gyorsAhogy mondani szokták inkább a minőség legyen a szempont,ne a mennyiség.
Ezt azért vitatnám! A jó pálinka kb. szobahőmérsékleten az igazi,akkor jön elő az összes aroma,és illat a hűtés ezeket teljesen elnyomja és így teljesen más íze lesz.torrestoni írta:..a pálinka jéghidegen az igaziA sex pedig legyen gyors, de annál hatékonyabb!!!
~3,14csába, vehetek bukósisakot már gyalogtúrához is?Rivaldinho írta:Most jövök forgalmi vizsgámról! ÉS sikerültSzal lassacskán én is kiszabadulok az utakra
![]()
Ezt az időt én is szeretem, de azt kevésbé, hogy ma én is megyek szóbelizni, ráaádsul oda, amit elsőként megjelöltem.Zozzy 5 írta:Imádom a tél végi tavaszi napsütéses napokat
Ezaz G-Jay... Légyszíves ne bántsd az eurobarca egyetlen olyan tagját, aki szerint jobb a fifa manager mint a football manager.Kralo írta:Ugyanmár Alonsofanpajti! Miért ne használhatnának?G-Jay írta:Elég uncsi már ez a dehonesztáló szöveg. Mondhatnám ugy is, hogy már szánalmas, hogy ezt használjátok még mindíg, és viccesnek is tartjátok...
G.
Tán azért, mert sértőnek gondolja Tamásunk?
Inkább büszkének kellene lennie arra, hogy tanultak tőle a fiatalok egy új szót. Azóta én is gyakrabban használom.
K.r.a.l.o.