Vegyél helyette másikat...
Most is csalódtam egy kicsit a játékban. A jelenlegi Seria A tabellaelső (ASR) és a PL-vezető Arsenal sem jutott tovább a BL-ből, így beestek UEFA-ba. Mindezt úgy, hogy Sahtarok és Galaták mentek tovább.

Ez még nem is lett volna baj, de negyeddöntőbe megkaptam a londoniakat, oda vissza vertek (0-1 és 2-1... Defoe idegenben, alapvonalról lőtt gólt

). Persze ha őket vertem volna akkor megkapom a Romat. Pedig örültem, mert a Fiorentinát és az Ajaxot búcsúztattam előtte.

"Normál" körülmények között azért jóval nagyobb esélyem lett volna. És csak azért sajnálom, mert nagyon úgy fest tuti benne leszek az első 4-be, így BL-be indulok, csoportból illik továbbmenni, akkor már az UEFA-kupa ugrott, BL-t meg nem hiszem, hogy megnyerem. Pedig érhetnék el nemzetközi sikereket is... Szal' nagyon úgy fest Atleticós karrierembe csak egy CdR eshet le. Most játszok döntőt az Real ellen.

(Bugos Barcát senki nem fogja meg a bajnokságban)
A sorsolás nálam is jó, Arseanl otthon, majd idegen, Real otthon, majd semleges, Barca otthon, Valencia idegen, Sevilla otthon. De látom nem egyedi eset, ilyenre azért figyelhetnének. Itt akkorát lehet bukni, mint egy ház.