Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És ha pszichológus vagyok (attó függetlenül, hogy nem tudom leírni a szót), akkor mivan? Talán ócska szakma lenne például a kertészhez képest? Egyébként nem vagy az. De ne mondd meg nekem, hogy mit tegyek.Varga Tamás írta:Mi vagy, te? Pszichológus? Hogy meg tudod állapítani, ki a normális, és ki nem. Túl sokat képzelsz magadról, vagy csak szimplán magadból indulsz ki! Néha, moderálhatnád magad!
Részemről, OFF.
A BK csak egy példa. A való életben sokan gondoljál ígyPerrero írta:az még szánalmasabb ha komolyan veszed a bk-t, és azt tekinted mérvadónak...Los Banditos írta:Más ember halálán nevetni tényleg nem túl korrekt, de azért az elég vicces, hogy valaki sütievés közben halt meg.Azt mondjuk nem értem, hogy ennek mi köze a Heti Helyzet c. műsornak.
![]()
Egyébként hamár ilyen témánál tartunk, engem az dühít fel, hogy a barátok köztben mindenki sír azért, mert ott van a közelben az új gyerek, aki megkapta Tóni szívét. Elég szomorú, hogy sokan azthiszik, hogy a szív miatt a személyiség is megváltozik...
Az meg a szánalmasság netovábbja, hogy abba is beleszólnak, hogy ki kivel járjon.
Persze, tudom, hogy ez egy sorozat, de akkor is![]()
Pont most akartam érte dühöngeni!Drigo írta: Pont most akartam menni Zozz. Vagyis majd ha beenged...Nem is értem miért utálom.
Is. Meg gépszerkesztés alapjai is, halmozom az élvezeteket, plusz egy A4es oldalnyi kül méretű szabványbetű.VIII.Henrik írta:Csak nem ábrázoló geometria?
Remélem eredményes lesz a munkád Drigo!
Gusztustalannak tartom pl. Jáksót...ennyi abszolút elég lenne, de az időnként megforduló -nem tudom ott van-e meg-Váncsától is hánynom kell. De a sort folytathatnám.ozsimiki írta:Mitől szégyen? Fogalmazdd meg,vagy érvelj,ne levegőbe....Rivaldo11 írta:Szégyen az egész műsor. Eleinte néztem, de olyan 2001 körül abbahagytam. Sőt, a retekklubbra, és a tv2-re kapcsolni sem vagyok hajlandó, csak a legritkább esetben.
Akik benne szerepelnek,LEGTÖBBEN elismert,jogosan elismert emberek...nem nyalnak be senkinek sem,ami a véleményük azt el is mondják,ami a legjobb,hogy humorosan legtöbbször.
Fizikai képtelenség hogy 1 méh megcsípjen 2 helyen...Mivel szúráskor kiszakad a fullánkja és elpusztul. Tehát 2 méh 2 helyen,vagy 1 méh,de az annyira fájt mintha 2 lett volna,esetleg egy darázs volt(az tud többször szúrni)Perrero írta: ...és pár perccel ezelőtt megcsípett egy méh.... 2 helyen...
Mitől szégyen? Fogalmazdd meg,vagy érvelj,ne levegőbe....Rivaldo11 írta:Szégyen az egész műsor. Eleinte néztem, de olyan 2001 körül abbahagytam. Sőt, a retekklubbra, és a tv2-re kapcsolni sem vagyok hajlandó, csak a legritkább esetben.