Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Milanonak nincs elsőszámú klubbjadarmian írta:Közben Milánó elsőszámú klubja
Miben is a legsikeresebbekdarmian írta:Jóhogy a világ jelenlegi legsikeresebb klubjára mondod ezt... undorító ... banda.
Savi az Inter meccsét nem látta,ők játszottak a Samp ellen, az Ac meg a Palermo-t verte sajna 2-1re...Primitive írta:Én néztem a Palermo elleni meccset. Eléggé a béka segge alatt van most a Milan, nincs egy épkézláb csatáruk sem, meg úgy az egész elég kak... Az meg, hogy Szuper Pippo az uccsó utáni percben fejelt egy gólt, no comment. A Milan nem érdemelt volna többet az egy pontnál...Saviola írta:Szerdán remélem kicsit összeszedjük magunkat,mert az utóbbi két meccs kicsit alja,bár a Samp ellenit nem láttam..Viszont, teljesen közönbös vagyok az olasz focihoz, tehát annyira nem érdekelnek az ottani események, legalábbis ami a Seria A - t illeti!
Szvsz, egy nem túl hajtós meccsen, egy vékony Milan győzelem...
Én néztem a Palermo elleni meccset. Eléggé a béka segge alatt van most a Milan, nincs egy épkézláb csatáruk sem, meg úgy az egész elég kak... Az meg, hogy Szuper Pippo az uccsó utáni percben fejelt egy gólt, no comment. A Milan nem érdemelt volna többet az egy pontnál...Saviola írta:Szerdán remélem kicsit összeszedjük magunkat,mert az utóbbi két meccs kicsit alja,bár a Samp ellenit nem láttam..
igazad van! egyszerre akartam írni, h mennyivel fordultak, és h honnan jött fel a torino. így jött összeozsimiki írta:Ezt már annyiszor mondta a komment is,pedig 1-4ről jött felBoixos írta:ez egy állat meccs volt, főleg, h a toro 2-4ről jött föl.![]()
![]()
Nem volt rossz meccs, remélem este Palermo ponttal távozik a SanSiroból...
Ezt már annyiszor mondta a komment is,pedig 1-4ről jött felBoixos írta:ez egy állat meccs volt, főleg, h a toro 2-4ről jött föl.