2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
egy meccsen nem dol el semmi... foleg nem egy bajnoksagban... es nem hueseg amit csinal... mert a csapatra var ket visszavago es meg 1 nagyon nehez bajnoki...De egy idegenbeli rangadón amin lehet a bajnokság fog eldőlni...
Tudja hogy hülyeséget csinál mégis megteszi!R10aKIRÁLY írta:Szerintem tudja mit csinál a mester!![]()
Ezt most én sem értem. Rotáció ide vagy oda....Victor_Valdes írta:Yaya minek maradt ki???
ITT megtalálsz mindent, eredeti szöveg kiejtés és fordítás, kell ennél több???otomi írta:Ugyan nem ide tartozik, de nem tudja vki elküldeni nekem a barca himnusz szövegét?
Szerintem a letöltéseknél fent van.otomi írta:Ugyan nem ide tartozik, de nem tudja vki elküldeni nekem a barca himnusz szövegét?
Sztem a Real is behúzza a bajnoki meccset azértrobben írta:Egyet értek nyerni fogunk és végre át vesszük a vezetést a tabellán!!!!!!!!!!!!!!!
Ősszel 3-0-ra nyerünk ellenük Deco, Messi és Xavi góljával.barca99 írta:Sztem rég túlléptünk a mumuson. 0-6, majd 4-1 (?), Torres sincs. Persze tartok tőlük, de nem úgy, mint a "mumus-időszakban".
Rijkaard ezt a taktikát tudja sajnos, ezt itatták belé a holland iskolában és egyet tudunk róla, nem nagyon képes taktikailag megújulni. Innentől kezdve, ha ez a rendelkezésre álló lehetőség, akkor a játékosokat kell ehhez igazítani. Értem ezalatt, hogy kell egy ütőképes játékos a bal szélre. Hogy ez egy visszatérő és formáját találó Ronaldinho, vagy egy új igazolás az teljesen mindegy. Messi is jobboldalt a jó, sosem lesz klasszikus jobboldali középpályás és klasszikus ék sem. Innentől kezdve az a feladat, hogy egy jó baloldali játékost találjunk vagy a meglévő keretből ld. R10, vagy nyáron hozni egyet. Vagy lecserélni az edzőt nyáron és egy új taktikával más szisztémát játszani. De amíg Rijkaard van itt, addig ehhez kell igazítani a csapatot.Karashu írta: Rijkaard, kérem olvasson magyar Barca fórumot, és fontolja meg!![]()
HAJRÁ BARCA!!!
Remélem nem, és ül majd a "seggén" a meccs közben!LG írta:Remélem renbe jön, és játxik majd ellenünk. Mondjuk a sérülése kellemetlenVarga Tamás írta:Kun Agüero megsérült a szerdai edzésen, farizom,húzódást szenvedett. Így szombati játéka kérdéses a Barca ellen. (nso)
Jó lenne, de én úgy bírnám, ha a madridot földbe döngölnénk a vége előtt, és ez feljogosítani minket arra, hogy csúnyán kinevessük az összes lúzer realost!Mr. Master írta:szerintem az üdvözítő az lenne, hogyha átvennénk a vezetést pár fordulóval a vége előtt, de csak mondjuk két ponttal, vagy eggyel, aztán a real vezetne ellenünk a bernabeuban 2-1-re a második félidő elején, majd egy későn jött 88. percbeli találattal egyenlítenénk és azzal megnyernénk a bjanokságotGomezinho írta:ha a hétvégi meccsen hamarabb rugunk gólt mint a Madrid akkor átvesszük a vezetést![]()
bárcsak igy lenne és lefagyna minden utána és 1 pontal nyerjük a bajnokságot!
Így lenne a legszebb, de persze akkor se siránkoznék, ha más körülmények között lennénk bajnokok, csak legyünk azok!
![]()