Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Ráadásul mint minden eredeti hanggal 100xor jobbcsababarca írta:azt is kb így néztem meg....nem bírtam az rtl csiga tempójátFernando írta:Én a 2.-kal voltam így![]()
Nekem meg van egy olyan szokásom hoggy ha leadta a tv leszedem egbe az egészet, és megnézem ujra!Nah az első évad első felét mp4-en néztem meg utban pestre a másodikat hasonlóan.csababarca írta:én az első évadot egy hétvége (péntek,szombat,vasárnap) alatt néztem meg![]()
elég jó volt...kicsit sok volt az info...de két hét múlva újra átnéztem a részeket....
azt is kb így néztem meg....nem bírtam az rtl csiga tempójátFernando írta:Én a 2.-kal voltam így![]()
Mér minősítene negatív irányban??? eseménydús sorozatBenga írta:?![]()
Én ilyenekkel meg se próbálkozok.
De az a legjobb amikor úgy teszteled az idegrendszered, hogy hány részt tudsz megnézni egy nap alatt.
A rekordom 8 utána alig tudtam feldolgozni a sok élményt és kb 1.5 órát ültem a kádban és gondolkodtam.Persze lehet ez engem minősít, de nem volt egyszerű.

Én a 2.-kal voltam ígycsababarca írta:én az első évadot egy hétvége (péntek,szombat,vasárnap) alatt néztem meg![]()
elég jó volt...kicsit sok volt az info...de két hét múlva újra átnéztem a részeket....
Azért nem nézem mert tesztelem az idegrendszerem hogy meddig birom!Benga írta:Legjobb esetben nyáron.Victor_Valdes írta:Valaki nem tudja mikor adják a Szökés 3. évadját az RTL klubbon?
Nagyon húzzák sajna.
De mért nem nézed meg felirattal? Nagyon élvezhető. Már láttam 3. évadból 12 részt ( Mondanom se kell, hogy fantasztikus)
És már csak azért se tudom megvárni mert félek, hogy valamelyik jól tájékozott ismerősöm elmondja, hogy mi lesz.
Legjobb esetben nyáron.Victor_Valdes írta:Valaki nem tudja mikor adják a Szökés 3. évadját az RTL klubbon?
Küldtem egy PÜ-t!VIII.Henrik írta:Rendeben, küldhetsz köszi, de most elvitték a háttértáram, hétvégéig nem tudom leszedni. Én gaz!

Persze, hogy megnéztem .VIII.Henrik írta:
Bouba, remélem azért megnézed/megnézted a Sebhelyesarcút!
"Say hello to my little friend!" - a néhány fuck-ot lezárva.
A Carlito útját meg szeretném nézni én is. Régebben elkezdtem letöltögetni De Niro és Pacino filmeket, de akkor még csak a dc-t ismertem, amin nem találtam meg mindent.
Legalább Pokrivtsák Mónikát sikerült oldalvágányra terelni.Szandi írta:Legdurvább mikor a 6. sugárutat úgy fordította a csaj: Amikor 6 évesek voltunk...
A csávesz szólt rá, hogy talán nem kéne...pff