Most szedem a szökés 3. évadját felirattal.
Miért visztek mindig bünbe???

Ráadásul mint minden eredeti hanggal 100xor jobbcsababarca írta:azt is kb így néztem meg....nem bírtam az rtl csiga tempójátFernando írta:Én a 2.-kal voltam így![]()
Nekem meg van egy olyan szokásom hoggy ha leadta a tv leszedem egbe az egészet, és megnézem ujra!Nah az első évad első felét mp4-en néztem meg utban pestre a másodikat hasonlóan.csababarca írta:én az első évadot egy hétvége (péntek,szombat,vasárnap) alatt néztem meg![]()
elég jó volt...kicsit sok volt az info...de két hét múlva újra átnéztem a részeket....
azt is kb így néztem meg....nem bírtam az rtl csiga tempójátFernando írta:Én a 2.-kal voltam így![]()
Mér minősítene negatív irányban??? eseménydús sorozatBenga írta:?![]()
Én ilyenekkel meg se próbálkozok.
De az a legjobb amikor úgy teszteled az idegrendszered, hogy hány részt tudsz megnézni egy nap alatt.
A rekordom 8 utána alig tudtam feldolgozni a sok élményt és kb 1.5 órát ültem a kádban és gondolkodtam.Persze lehet ez engem minősít, de nem volt egyszerű.
Én a 2.-kal voltam ígycsababarca írta:én az első évadot egy hétvége (péntek,szombat,vasárnap) alatt néztem meg![]()
elég jó volt...kicsit sok volt az info...de két hét múlva újra átnéztem a részeket....
Azért nem nézem mert tesztelem az idegrendszerem hogy meddig birom!Benga írta:Legjobb esetben nyáron.Victor_Valdes írta:Valaki nem tudja mikor adják a Szökés 3. évadját az RTL klubbon?
Nagyon húzzák sajna.
De mért nem nézed meg felirattal? Nagyon élvezhető. Már láttam 3. évadból 12 részt ( Mondanom se kell, hogy fantasztikus)
És már csak azért se tudom megvárni mert félek, hogy valamelyik jól tájékozott ismerősöm elmondja, hogy mi lesz.
Legjobb esetben nyáron.Victor_Valdes írta:Valaki nem tudja mikor adják a Szökés 3. évadját az RTL klubbon?
Küldtem egy PÜ-t!VIII.Henrik írta:Rendeben, küldhetsz köszi, de most elvitték a háttértáram, hétvégéig nem tudom leszedni. Én gaz!
Persze, hogy megnéztem .VIII.Henrik írta:
Bouba, remélem azért megnézed/megnézted a Sebhelyesarcút!
"Say hello to my little friend!" - a néhány fuck-ot lezárva.
A Carlito útját meg szeretném nézni én is. Régebben elkezdtem letöltögetni De Niro és Pacino filmeket, de akkor még csak a dc-t ismertem, amin nem találtam meg mindent.
Legalább Pokrivtsák Mónikát sikerült oldalvágányra terelni.Szandi írta:Legdurvább mikor a 6. sugárutat úgy fordította a csaj: Amikor 6 évesek voltunk...
A csávesz szólt rá, hogy talán nem kéne...pff
Hát nem kapot sajnos csak egyet...és azt is "csak" a legjobb látványterv kategóriában.Kluivertinho írta:Tegnap volt szerencsém megnézni moziban, a Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya c. filmet. Remek alkotás, nem csodálkoznék, ha kapna pár arany szobrocskát az Oscar gálán. Johnny Depp megmutatta, hogy énekelni is tud és emellett szenzációsan játszani sem esik nehezére. Nálam 10ből 10es!